bu insanlar kıskanmıyorlar mı? ben kalemimi bile birinin kullanmasından hoşlanmam.
öyle yada böyle zaman geçirdiğim insana başkası dokunacak?
bunlar insan değil domuzla insan karışımı yaratıklar
ah onlarin aşkı aşk mı be onlarinki asksa evli insanın askimi olurmus aski karisi olmasi lazim onlar heycan ariyolar kacamak duygulari ariyolar ayni fantaziyi evdeki karisinda bulamiyor tabi bunun neresi fantaziyse ben anlamadım erkekleri
Ben beni aldattığı kadını aradım. İçimde kalmasın, ben kendi kendimi yiyeceğime diye. kadın o kadar pişkin çıktı ki sen zavallısın deyip telefonu suratıma kapattı, bir de kocasına telefon etmiş ağlayarak. Adam da sen gözünle gördün mü dedi. Yani anlayacağın adamın midesi çok geniş çıktı.
bizde de tam tersi oldu...eşimi affettim o kadın aradı beni sende kadınlık gruru yok mu nasıl hazmedeceksin diye...ben de sırf onun istediği olmasın diye o dönem ayrılmaktan vazgeçtim sonuçta beklediği buydu...sanki eşi oymuşta ben almışım kocasını elinden
Eşin avukat mı sensen?
Degilse bile adliyede çalışıyor diyorsun mutlaka birilerinden akıl almıştır.
İspatlanmadan tazminat davasından kaçma peşinde gibi...
Suçunu örtbas edip seni suçlu hissettirmeye çalışıyor.
Hadi bu aldatma olayını geçtim ben, o evliliğinizde patlama noktası oldu ya da olacak diyelim,
ben sorumsuzluğuna, seni ve çocuğunu hiçe saymasına taktım.
Gece geç geldi içmiş diyorsun, geldiğinde kendinde miydi konuşmanızı yaparken?
Belki değildi, sabah da ayık kafayla söylediklerini düşününce pişman oldu mesaj attı desem,
mesajların içeriği de kendini aklamaya çalışmak değil ki,
seni suçlamak...
Arkadaşım adam olan eşinin böyle bir şüphesine karşın, aldattıysa bile affettirmek için elinden geleni yapardı.
Bu evlilik er ya da geç biter.
Çünkü bence eşinin gönlü senden çoktan geçmiş ama bunu mert bir şekilde çıkıp da söyleyemiyor.
Neden? İlerde çocuğu hesap sorar diye vicdan yapıyor aklı sıra.
Akşam tekrar konuş diyeceğim ama iletişim sorunu da var.
Kestirip atıyor.O nedenle son kez hiç uzatmadan sen kararını o da kararını açıklasın.
bugün hepsini okuma fırsatım oldu canım...öncelikle Allah yanında olsun..sabret en acı olaylar bile birgün gidiyor..tabi acıta acıta...
benim kafam almadı bu durumu..gömlekteki ruj lekesi...kişi aldatıyorsa bunlara çok dikkat eder..ama sizin dediğinize göre gayette belirgin...aklınıza şüphe sokmak istemem ama...eşinizin şu son soğukkanlı davranışları beni böye düşünmeye sürükledi..
" eşiniz o kadını seviyordu ve sizden ayrılmak istiyordu ama bunu durduk yere yapamayacagından sizinde onurlu bir kadın oldugunuzu düşündüğünden sevgilisiyle anlaşmalı olarak yapmış olabilir mi?( ki şimdide sanki siz suçluymuşsunuz gibi size davranıyor...) hani başka türlü yakalandıgında tazminat şu bu mahkemede süründüreceksin..ama bir ruj lekesiyle kafanı bulandırıp (delil degil sonuçta)senin davranışın üzerine de tamam artık yeter sen hep böyleydin gibilerindn suçu üzerine atıp, seni suçlu hissettirirp..çekip gitmek mi ki niyeti acaba" bunlar belki çok saçma gelecek ama eşinin davranışından bunları çıkardım
biz hep yanındayız bunu da unutma...
Neyapmmak istedigini bende anlamis degilim . Hem acik acik konusmuyor. Hem sucluyor. Hem altina seni seviorum yaziyor. Ne sacmalamak istiyo cozemiyorum
bizde de tam tersi oldu...eşimi affettim o kadın aradı beni sende kadınlık gruru yok mu nasıl hazmedeceksin diye...ben de sırf onun istediği olmasın diye o dönem ayrılmaktan vazgeçtim sonuçta beklediği buydu...sanki eşi oymuşta ben almışım kocasını elinden
Neyapmmak istedigini bende anlamis degilim . Hem acik acik konusmuyor. Hem sucluyor. Hem altina seni seviorum yaziyor. Ne sacmalamak istiyo cozemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?