Bu durumu yasamak ve Su hastalikkk hic cekilmiyo. Bogazima indi resmen . Offffffffffffff . Kizimda masum masum uyuyo odasinda. Odasini yeni almisdim. Eksikler yeni tamamlandi. Bayiliyo Süslu yatagina. Gozumuzde kalacakmis demekki allahimmm
süslenip çıkıp geç geldiği zamanlar hesap sorulmalıydı. adam yakalandığına inanamıyordur.
Sordum sordum oyle. Ne icin susleniyon Sen hayirdir felan diye. Ne suslenmesi askim kiskanmismi karim beni felan diye simariklik yapiodu bende Saf Saf kaniyodum. Bikere dukkana gidiorum deyip gitmedigini ogrendim ondada arkadasin arabasiyla ugrasdik sanayiye cektik felan filan konusdu durdu . Adamlarin icinde nasil haber verseydim fln dedi. Ama ondada suslenip gitmisdi pek inanmamisdim zaten
belkide aldatmiyodur bazi erkekeler süslü olur benim esimde süslü illa aldatiyormu demek ????
Hayir canim Tabi degil Ama isyerinin yaninda dukkanimiz cikip direk oraya gider hergun. Peki bazi gunler niye boyle taaa eve gelip terledim diye banyo yapip sac bas yapip gidiyor.kokular surunuyo disler fircalaniyo ? Onu demek istiorum
sensen
burdaki herkesin iyi niyetle sana yoldaş oldugunun farkındayım buna kendimde dahil.ama bizler senin için sadece ekranın arkasında tanımadıgın insanlarız.işinde olanlar mesai bitince çekip evine gidecek evinde olan günlük ev işi telaşına düşecek inan aklımızda olsanda sürekli burda seninle olamayacağız.aile içi bu gibi durumlarda barıssan düzelmeyebilirde sonra aynı şeyler tekrarlanabilir o zamanda dersin ki çocugum için 2. sansı vermiştim sana ama olmadı evladında ilerde sana hesap soramaz.yada barışırsın ve gerçekten eşin değişir düzelir (ki inşallah temennimiz o) yada bitecekse şimdi bitsin diyebilirsin.hayat senin hayatın kırılman incinmen çok normal sevmişsin kocam demişsin allah yar ve yardımcın olsun bebeğin için Allah eşine akıl fikir ihsan etsin.
ben size katılıyorum belki bana kızanlar olacak ama bi şans daha vermelisin bence hoş o anlarmı anlamzmı bilemezsin tabide belki değişir yada değişmesede sen ilerde kendine soracak aklına talıacak bi sorun olmaz hani keşke bi şans daha versemiydim acaba diye çünkü insna sevince ne olsa üzülür ve o sevgi bir anda bitecek bişey değidir çünkü bi insanı bi anda sevmiyoruz gecmişteki güzel günlerin hatrına son şans ki ne kaybetceksinki
Canim ,Adam bitti dedi kestirip atti. Sucuda bana atti . Benden sans felan istemediki
gömlegin resmini bizimle paylasirmisin bakalim nasil bir izmis bu iz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?