Kizlar gulmeyin sövmeyin gercekten icim cizz diyo.Disari attim kendimi dolasdim Bos bos cocukla. Oturdum bi Parka dusundum. Nasil bukadar karaktersiz olabilir bi insan. Onca Yola hatrina bi konusmayi haketmiyormuyum. Suraya gel orda bekliyorum seni dedim. Yemin ederim durusma var gelememki diyo yeminler edio.kapattim suratina. Cocugu icin bile gelmedi.durusma varmis dogrumu yanlismi bilmiyorum bile . O arada cocuk babasiyla konusdugumu anladi babam babam diye sevinmeye basladi o Anda lanet ettim evlendigim gune . Evdeyim simdi. Esyalarimi toplicam valize koycam. Gercekden blöf yapmiyorum gorsun anlasin kim ezikmis
ne duruşması varmis
eşinin bu ikinci işi maddi olarak mı lazım dı ?
ve ne işi yapıyor?
Kizlar gulmeyin sövmeyin gercekten icim cizz diyo.Disari attim kendimi dolasdim Bos bos cocukla. Oturdum bi Parka dusundum. Nasil bukadar karaktersiz olabilir bi insan. Onca Yola hatrina bi konusmayi haketmiyormuyum. Suraya gel orda bekliyorum seni dedim. Yemin ederim durusma var gelememki diyo yeminler edio.kapattim suratina. Cocugu icin bile gelmedi.durusma varmis dogrumu yanlismi bilmiyorum bile . O arada cocuk babasiyla konusdugumu anladi babam babam diye sevinmeye basladi o Anda lanet ettim evlendigim gune . Evdeyim simdi. Esyalarimi toplicam valize koycam. Gercekden blöf yapmiyorum gorsun anlasin kim ezikmis
Akşam içip sarhoş olmaktan eve gelmiyo
gündüz duruşması var gelemiyo
nereye kkadar kaçıcak du bakalım
Banada.kaciyo gibi geliyo. Sabah tartisirken yere bakdi hep yuzume bakmadi. Bende bagirdim yuzume bak diye bakamadi kafasini cvirip durdu. Kaciyo resmen
yokmu hiç ağzını arayacağın bir arkadaşı veya samimi olduğu birinin eşi sır saklayabilecek?
ağzını arasan ama önce eşinle konuşmayı dene akşam adliyeden çıkınca direk eve gelmesini sağla.
helalleşelim de . çocuğu son bir kez gör de . o sana yapmadan sen ajitasyonun alasını yap.
ezil demiyorum. sen onun suçlu olmasını sağla
kendini savunmuyorsun . bu yaptığın hareketleri nasıl yorumlamalıyım vs. ben böyle yapsam ne yapardın vs.
kestirip atmasına izin verme. bu arada nerede oturuyorsun bilmiyorum ama aydında falansan ben yada annem çocuğa bakabilir konuşurken
biz ahlak değerlerimizi nerede kaybettik?
Biri evliyse başkasına aitti dokunulmaz bakılmaz dı. çok mu modern olduk ne? biz insanlığımızı nerede unuttuk?
Bana birisi söylemişti: şimdi yeni trend evli erkeklerle beraber olmakmış. Özellikle her iki taraf da evli ise birbirlerine karşı sorumlulukları olmuyormuş. Duygusal anlamda eşlerinden göremediklerini birbirleriyle tamamamlayıp akşam evlerine dönüyorlarmış. İlerde de kimse kimseyle evlenmek zorunda değil, çünkü zaten evliler. Hayatlarındaki boşluğu dolduruyorlarmış. Birbirlerine karşı sorumlulukları da yok... Yeni moda bu imiş. Ve çokmuş böyle iki taraf da evli olup başkası ile beraber olan.
doğrudur bu trend önce büyük şehirlerde başlar sonra genelleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?