ben bu adamı gerçekten anlamıyorum bizim burda o yavrucak için içimiz sızlarken o nasıl olurda böyle sorumsuz vurdumduymaz olabiliyo aklım almıyo...hani kanıt falan yok diyoruz ya dava açılınca telefon dökümlerini isteyebiliyosun bildiğim kadarıyla ondan daha iyi bi kanıtta olmaz sanırım...
İyi de ordan da birşey çıkmazsa... İş yerindeki telefonla görüşüyorlartsa, ya da bu kişi de adliyeden biri ise?
Bak sizler hicbiriniz tanimiyosunuz anlamiyosunuz cildiriyosunuz. Peki ben napim dusunun. Kriz geciriom okadar sinirleniorum Su dustugum duruma
Genelde çocuktan sonra böyle oluyorlar. Ama neden bilmem.
Hey Allah'ım bu ne ya?
1) Diyelim ki adam suçsuz;
Çık eşinin karşısına, bak ben suçsuzum, kanıt istiyorsan evet yok, herşeye hazırım ne istiyorsan de
Ama suçsuzum de, savun kendini, yalvar yakar ne bileyim güven kazanmaya çalış
2) Diyelim ki adam suçlu;
Evet yaptım de, ben bir alçağım de, ya affettir ya da inkar et yine çabala
Ama bu adam ne kabul ediyor, ne af diliyor, ne de yaptım diyor ne yapmadım diyor
Garip bir tip..
Arkadaşım Allah sabır versin
Ama eşini en iyi sen tanırsın, sen bilirsin
Bence bu işin peşini bırakma
Sana, bana güvenmiyorsun diye bitsin diyemez!
Güvenmiyorsan bir sebebi var, say dök ama sessizce bitirme
Herşey meydana çıksın!
Yada inanmış gibi devam et, delil topla.
Sonrasını da o düşünsün artık...
bana kalırsa bırakma , boşanma yani.....o o...ya meydanı bırakma derim...eğer niyetin boşanmaksa da bu kadar kolay vazgeçme bekle delil toplamaya çalış..topladıgında da vur tekmeyi...donuna kadar da alırsın emin ol...maddi durumun yerindeyse dedktif tut...bu arada turkcellden döküman almak o kadar kolay değil (kolay diyen arkadaşlara) şifre kişiye ait oluyor hmm şifreyi bilmiyorsanda 2222 ye şifre yazıp gönderirsin eşinin telinden misal..gelen o msjıda sildin diyelim...açtın sayfayı bakıyosun...lakin sayfa açılıp dökümanları her incelediinde eşine msj gider fatura detayınız inceleniyor diye...
Cnm esinin hic bi sekilde haberi olmuyo cnku benim yakin arkadasim mailine yonlendirdi smsleri ve sabahtn aksama kadar tum msjlasmalarini evinde bilgisayarindan okuyodu salak kocasida hala anlayamadi nasil yaptigni msjlari nasil ogrendigini ben bu konuda eminim ama haklisn 2222ye msj atmasi gerekio bu kismi sen soleyince hatirladim
Genelde çocuktan sonra böyle oluyorlar. Ama neden bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?