Kizlar benimde elimde kanit yok gomlekden Baska. Oda sayilmiomus. Anca bakarlarsa Tel.gorusmelerine bakarlar. Kanitim olmadi icin galiba biseyde talep edemem degilmi. Allah bilioya tek cocugumun velayetini aliyim o yeter.
Tazminat Su bu icin heralde Baska davami acmak gerekio. Mesela herseyimi birakdim Geldim Beni tekbasina birakdi Burda.onun icin bisey yaparlarmi. Nafakayida mecbur odemesi lazim cocuguna
Bildsiğim kadarıyla evlendikten sonra edinilen mallar paylaşılıyor. Çocuk anneye veriliyor. Çocuğa nafaka veriliyor. Ama eğer davayı o açarsa ve anlaşmalı olmazsa sen o zaman evlilik birliğini bozduğu için maddi manevi tazminat isteyebiliyorsun. eğer sen açarsan tazminat isteyemiyorsun. Davayı açan mahkeme masraflarını üstleniyor. Anlaşmalı boşanmada avukata bile gerek olmayabiliyormuş ve tek celse de boşanılıyormuş. Masraf da o zaman çok azmış.
Bütün bildiğim bu.
aynen oyle oluyor ve dilekçende durumum yok adli yardım talep edıyorumda dıyebılırsın boylelıkle dava masraflarını devlet karşılıyor fakat 45 gun gıbı bır gecıkme sozkonusu oluyor davanın acılmasında
Anlasmali bosanmada hemen bitermi.
canım ben konunun baslarında sana bnm aldatılma ve bosanma surecımı yazdım ama sanırım gozunden kacmıs
evet dilekçe yazılıyor ve uygun dava gununde hemen bıtıyor bız sabah verdık dılekceyı ogleden sonra bosanmıs olarak cıktık adlıyeden ben bıle anlayamadım ne oldugunu şaka gibi gelmişti bana
eşiniz hala neden gelmedi ki arayıp çağırsanız konuşmak için olmaz mı?
O 8den once zaten gelmez. Dukkana gecer tamir isi varsa yapip gelir. Hesaplari fln kontrol Eder.8e evde olurdu hep. Simdi gelcekmi bakalim . Busefer aramam Ama.
Cok uzgunum gercekden. Beni seyine. takmadini farkettim. Kendi kaybeder. Hava atmiyorum Ama benim gibi Onu cekenide bulamaz. Gerci ikinci karilar tatli geliyo derler .neyse aramiyom Bugun.zaten bitane valiz hazirladim formalite icabi. Gorunce konuyu acsin diye
Valla ikinci kari hicde tatli gelmez bu durumda. Allah sorar hesabini.
O ikinci tatli olanlar baska konumda olanlar ilk karisindan cekmislerdir genelde..
Bak dusunuyorum Iki gundur gercekden kendimde kusur bulamiorum. Tamam Kimse 4 4luk degil. Vardir hatalarim insaniz sonucta. Ama Yani nebilim Yer yurt bilmem cevremden uzaklasmadan dolasirim . Ilgilenirim .hasta olur nazlanip durur neyse Iki gün nazini cekim derim. Ailesine beni sevmeselerde iyi olmaya calisirim. Yani Kendi ailesine iyide benimkilere Kotu diyebilecek bi sozude olamaz. Cunku babam sabancinin oglu degil hersene gelemiyolar izine 2sene bi gorur babami annemi. Ben giderim senede 2kez. Nebilimmmmmm anlamiyorum havasi Kime nereyi yakmiss yikmiss cozemedim henuz
Bak dusunuyorum Iki gundur gercekden kendimde kusur bulamiorum. Tamam Kimse 4 4luk degil. Vardir hatalarim insaniz sonucta. Ama Yani nebilim Yer yurt bilmem cevremden uzaklasmadan dolasirim . Ilgilenirim .hasta olur nazlanip durur neyse Iki gün nazini cekim derim. Ailesine beni sevmeselerde iyi olmaya calisirim. Yani Kendi ailesine iyide benimkilere Kotu diyebilecek bi sozude olamaz. Cunku babam sabancinin oglu degil hersene gelemiyolar izine 2sene bi gorur babami annemi. Ben giderim senede 2kez. Nebilimmmmmm anlamiyorum havasi Kime nereyi yakmiss yikmiss cozemedim henuz
annenler almanyada mi canim senin
Evetttt ordalar
Ara ara okuyordum
Hiç cevap yazamamıştım
Allah kolaylık versin canım sana da evladına da
Yalnız eşin boşanmayı kabul etmiş ya
aldattığını da kabul etti mi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?