acil kizlar.yakaladim:(

Al çocuğunu yurtdışına ailenin yanına git..

Bunu yapabilmen için,
serinkanlı olman,
kendini acilen toplaman,
hiç sorun yokmuş gibi davranman,
ona hala değer veriyormuş gibi davranman,
ailenin yanına biraz kafa dağıtmak için izlenimi vermen lazım..

Yurtdışına çıkınca da,
ardına bile bakma..
bir daha da gelme buralara..
izini tozunu kaybettir..
Ona evlat hasreti çektir..
ACIMA ACINACAK HALE DÜŞERSİN..
O SANA BEBEĞİNE ACIDI MI?

ADİ BİR İNSANA VERİLEBİLECEK,
EN GÜZEL CEZA,
EVLADIYLA ACI ÇEKMESİNİ SAĞLAMAKTIR..

Yok inkar ediyor . Sucu bana atio guvenmion soylesin Boylesin diye

Allah ıslah etsin ne diyeyim
Ah bu erkekler evde gül gibi eşleri cepte durur yemeğini yapar çocuğuna bakar her işini görür
Dışardakiler tatlı gelir
Sonra pişman olurlar ama iş işten geçmiş olur
Sana da bundan sonra ki hayatında kolay gelsin canım

Birgun bi kavgamizda cekmis gitmisdim haberi bile olmadi gece bindim eve gelmemisdi.aradi aradi acmadim birgun msj atmis nerde saklaniyon seni bulcam diye. Bende ailemin ev telefonundan aradim no gidiyoya. Almanyadayim Noldu ozledinmi dedim. Kafayi yemisdi. Gerci bir ay sonra barismisdikda. Bundada yaparim Gozum karadir babam arkamda koskoca bir dag. Ama hala evdeyim nedense

ben olsam giderdim valla. işin ciddiyetini anlardı o da ve asıl düşüncesi ortaya çıkardı böylece...

yinemi aldatmıştı merak ettim

Kizlar Geldim, kiziyla oynadi.sonra bi ara mutfaga gitti yemek varmi.diye bakdi heralde yapmamisdim Tabi.geldi suratima bakip durdu ben tv bakiodum.sonra dondum Ne bakion konusmayami karar verdin dedim. Niye surat yapion nolur sende konusmamazlik yapma isyerinde Kavga ettim yerimi degiscekler orda oyle sorunum var eve geliyorum Burda boyle dedi . Konumuz senin Isin degil orda dikilme otur konuscaz zaten dedim. Neyse cocukda oyuna dalmisdi. Anlat bana herseyi dedim. Basladi bak sakince diyorum ben Kotu bisey yapmadim, songunlerde cok supheleniyon benden farkediyom Ama ben seni aldatmadim . Zoruma gitti bana guvenmedigin bitsin diye agzimdan cikti dedi. o leke ney nolur bana Onu acikla dedim, hala bilmiyorum dio kizlar. Ben yumusamadim Tabi . Kararli durdum karsisinda. bak dedim hala durust olmuyosun . Ben merakli degilim bosanmaya Ama birkere guvenimi sarstin icimden suan Sana karsi Hicbi guzel hareket yapmak gelmio. Iki gundur senden aciklama bekledim ya gelmedin ya kacip gittin. Senin icin okadar sey yapdim onca seyden vazgectim bumu senin ödülün, bukadarmi degersizim karsinda dedim. Boyle konusma diyo hemen yumusuyo sirnasmaya kalkio. Bikacgun yaklasma bana dusuncem esyalarim hazir . Hakkimizda hayirlisi olsun bana dogrulari anlatmadigini dusunuyorum Hatta hissediyorum dedim. O an Bilmiom Sinir bosalmasi galiba gozlerimden yas akmaya baslicakdi hemen cocuga dogru dondum yalanndan ilgileniomus gibi. Biseyler biseyler daha saydi durdu Tabi. Bozmadim kendimi konusmuyorum yabanci gibi davraniom suan. Ama inanmiorum kizlar nebilim icimdeki his inanma dio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…