Kizlar Geldim, kiziyla oynadi.sonra bi ara mutfaga gitti yemek varmi.diye bakdi heralde yapmamisdim Tabi.geldi suratima bakip durdu ben tv bakiodum.sonra dondum Ne bakion konusmayami karar verdin dedim. Niye surat yapion nolur sende konusmamazlik yapma isyerinde Kavga ettim yerimi degiscekler orda oyle sorunum var eve geliyorum Burda boyle dedi . Konumuz senin Isin degil orda dikilme otur konuscaz zaten dedim. Neyse cocukda oyuna dalmisdi. Anlat bana herseyi dedim. Basladi bak sakince diyorum ben Kotu bisey yapmadim, songunlerde cok supheleniyon benden farkediyom Ama ben seni aldatmadim . Zoruma gitti bana guvenmedigin bitsin diye agzimdan cikti dedi. o leke ney nolur bana Onu acikla dedim, hala bilmiyorum dio kizlar. Ben yumusamadim Tabi . Kararli durdum karsisinda. bak dedim hala durust olmuyosun . Ben merakli degilim bosanmaya Ama birkere guvenimi sarstin icimden suan Sana karsi Hicbi guzel hareket yapmak gelmio. Iki gundur senden aciklama bekledim ya gelmedin ya kacip gittin. Senin icin okadar sey yapdim onca seyden vazgectim bumu senin ödülün, bukadarmi degersizim karsinda dedim. Boyle konusma diyo hemen yumusuyo sirnasmaya kalkio. Bikacgun yaklasma bana dusuncem esyalarim hazir . Hakkimizda hayirlisi olsun bana dogrulari anlatmadigini dusunuyorum Hatta hissediyorum dedim. O an Bilmiom Sinir bosalmasi galiba gozlerimden yas akmaya baslicakdi hemen cocuga dogru dondum yalanndan ilgileniomus gibi. Biseyler biseyler daha saydi durdu Tabi. Bozmadim kendimi konusmuyorum yabanci gibi davraniom suan. Ama inanmiorum kizlar nebilim icimdeki his inanma dio.
Kizlar Geldim, kiziyla oynadi.sonra bi ara mutfaga gitti yemek varmi.diye bakdi heralde yapmamisdim Tabi.geldi suratima bakip durdu ben tv bakiodum.sonra dondum Ne bakion konusmayami karar verdin dedim. Niye surat yapion nolur sende konusmamazlik yapma isyerinde Kavga ettim yerimi degiscekler orda oyle sorunum var eve geliyorum Burda boyle dedi . Konumuz senin Isin degil orda dikilme otur konuscaz zaten dedim. Neyse cocukda oyuna dalmisdi. Anlat bana herseyi dedim. Basladi bak sakince diyorum ben Kotu bisey yapmadim, songunlerde cok supheleniyon benden farkediyom Ama ben seni aldatmadim . Zoruma gitti bana guvenmedigin bitsin diye agzimdan cikti dedi. o leke ney nolur bana Onu acikla dedim, hala bilmiyorum dio kizlar. Ben yumusamadim Tabi . Kararli durdum karsisinda. bak dedim hala durust olmuyosun . Ben merakli degilim bosanmaya Ama birkere guvenimi sarstin icimden suan Sana karsi Hicbi guzel hareket yapmak gelmio. Iki gundur senden aciklama bekledim ya gelmedin ya kacip gittin. Senin icin okadar sey yapdim onca seyden vazgectim bumu senin ödülün, bukadarmi degersizim karsinda dedim. Boyle konusma diyo hemen yumusuyo sirnasmaya kalkio. Bikacgun yaklasma bana dusuncem esyalarim hazir . Hakkimizda hayirlisi olsun bana dogrulari anlatmadigini dusunuyorum Hatta hissediyorum dedim. O an Bilmiom Sinir bosalmasi galiba gozlerimden yas akmaya baslicakdi hemen cocuga dogru dondum yalanndan ilgileniomus gibi. Biseyler biseyler daha saydi durdu Tabi. Bozmadim kendimi konusmuyorum yabanci gibi davraniom suan. Ama inanmiorum kizlar nebilim icimdeki his inanma dio.
ben sizinde normal olmadığınızı düşünmeye başladım. ben olsam o adamı konuşturmadan bırakmazdım. çalışmasın ders mers çalışmak istiyosa önce yediği haltları anlatsın diye uğraşırdım. günleriniz böyle geçecek heralde sonrada unutacaksınız.
yalancı adam ne olcakSakince soruyom inkar ediO bagirip cagiriom yine inkar ediO napabilirim. Oneriniz varsa degerlendirebilirim . Yuzkere sordum yuzkere inkar etti
acık acık soyle bak de ben blof yapmıyorum kaldıramıyorum eger boyle bısey yapmadıysan benı gercekten inandır de...ben daha oncede gittim hatırlıyosan bavulum hazır bu sefer donmem de ...sadece bilmek istiyoru bu haltı yedin mi yemedin mi de...sen boşancam dedim diye babasının üzerine gecirecek olmasın arabayı dikkat et kocan cok plancı
Bisey soylimmi gercekden napiosa yapsin . Hicbisey duymak istemiyorum Ondan suan . Felaket sinirliyim
Cocugu uyutuyordum donmus dioki bide , bi alacak meselemiz vardi bizim. Adam diyo para yerine araba getircekmis Yarin .hemen haftaici babamin ustune yapcam kışın ev alcam onlara dio. Lå havleee dedim. Ben gercekten bi günde Iki konuyu kaldiramicam napiosan yap dedim.
Ortada bisey yok gibi sohbet etmeye kalkio. Hemde Onu birak anasina babasina ev alacam diye konu acio. Lan Sen once hanimini kaybediyon Onu kazaanmaya Calis sonra Ne b.k yiosan ye. Cok sinirim bozuldu
ama boyle bişey halledemezsiniz ki gerekirse sabaha kadar oturun ama bi çözüm yolu bulun yoksa tek üzülen sen oluyorsun
kaç gündür giriş yapmıyorum siteye dışardan takip ediyordum senin konunu
ama dayanamıcam yazıcam bişiler
ben sinir oldum arkadaşım sen nasıl dayanıyorsun
eşin senin öylesine trip attığını falan sanıyor herhalde
bu ne rahatlık
babasının üstüne yapacakmış arabayı
neden?
mal kaçırıyor bence başka açıklaması yok
bir de ev alacam onlara diyor
sen boşanıcam diyorsun adamın derdi değil
sen ciddiyetini anlatamadın adama herhalde
söyle bakalım anlaşmalı boşanalım
senden hiçbirşey talep etmicem diye
ne diyecek
belki bişi istemediğini öğrenirse itiraf eder
lafta kalsın ama evrak falan imzalama
ya sen şu rujdan eminmisin arkadaşım
kocan çok saçma davranıyor
bir daha bak şu lekeye
konuyu da kendini rahatlatana kadar konuş
kendine eziyet etme
O lekeyi ben gosterdigimde , aaa buraya nolmus bakim felan deseydi buda neboyle deseydi veya nebilim Baska biseyler anlatsaydi inanirdim o an belki. Ama gosterdiim yemin ederim gozune sokdum ben gormuyom leke felan dedi.kör gibi inanabiliomusun. Sonra ustune yuruyunce bulasmisdir biyrrden dedi. Siz Ne dusunurdunuz
ayy bayılacamm şimdi... şener şenin bi filmi vardı o aklıma geldi.. karısı yatakda basıo sekteriyle, adam yatağa oturuo yaz kızım die başlıo ya,güya orda iş yapıo... hey allahımm yaa... bi insan bu kadar da enayi yerine konmaya çalışılmaz ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?