Yoook kizlar ya mal kacirma degil. Babasi bundan araba istiodu hep. Buda bizim alacagimiz parayi (para yerine araba geliomus) hakkimizi babasina verio . Bikere boyle lafi gecmisdi olurda duses araba bulursam alcam ona fln diye. Bende kizmisdim sanane okadar durumlari iyi Gitsin altindaki kotuyu satsin iyi araba alsin demisdim. Sonra konu kapanmisdi. Ailesine Biz para veriyoruz. Herseylerini bu aliyo. Bundan herdefasinda her gorusmemizde ev araba istiyolar. Bizde bir aileyiz bizi dusunen yok. Hoş buda dunden merakli herseylerini almaya.
Dogrulari anlatana kadar benden bisey bekleme dedim dün.
Cnm iyi yapıosn ama yine soluyrum bemce bosanmak için acele etme ztn şîmdi yaptıysa muhakkak yine yapacak ve mutlaka anlayacaksn ozmn sevgin saygında bitecek elindende geleni yapmış olacaksn
sensen ne olur beni yanlış anlama. Amacım seni dolduruşa falan getirmek değil. Benim yaptığım hataları sen yapma. Ben sevdiğim için hep kalbimi dinledim. Sen bu işin peşini bırakma. Burda kimse senin yuvanın yıkılmasını istemiyor ama olayı da aydınlığa kavuştur bence. Yoksa tükürdüğünü yalayan olacaksın.
sensen99 nasil oldunuz canim ben geri kaldim
Ne olsun cnm degisiklik yok. Konusmuyorum o cabaliyoda yuz vermiom ben. Zaten sinava gitti sabah . Ogleden sonra 2de de var sinav. Biraz once napiosunuz diye aradi hic dedim. Sinav Kotu gecti ya dedi. Saglik olsun dedim.neyse dukkandayim ozaman gorzsuruz sonra dedi , hmm gorusuruz dedim kapattik.
Barisacak olsamda kuru kuruya barismak istemem biraz surunsun pisman olsun . Bunun icin Ne yapilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?