acil kizlar.yakaladim:(

ya ben anlamıyorum. durumları iyi neden evlatlarının mal varlıgınada göz dikerler?
ay deliricem ben bu konuda ya?insan evladım iyi olsun diye düşünür bunlar sömürü derdinde.
bir tanede benim basımda varda

Adama bak yaa hayret bişey! Karısını kaybedecek hala babasına ev araba alma peşinde. Böyle bir durumda pat diye bunları söylüyorsa gözdağı mı veriyor ne? Boşanırsan bişey koklatmam gibi. Sakın blöfüne kanmayın. Doğruları bir an önce açıklasın. Ne sinir oldum gece gece. Nasıl bir zihniyettir. Şu durumda babasının mı yoksa sizin mi gönlünüzün alınması önemli. Adamın önceliğine bakın...

Eşim BOŞANMAYI aklına iyice yatırmış olacak ...Bence MALLARI BABASININ ÜZERİNE YAPARAK senden ve boşanma ihtimalinizden kaçınıyor olabilir...

malum sen restini çektin.Belki bababsı istedi ama şu an üzerinde nakit,araba,ev olması demek senin / 50 sine sahip olman demek...?

tuhaf...

Cikti gitti sinava. Benle konusmak istio hic cvp vermiyorum. Ustumu utuleyebilirsin diyo. Orali olmadim Baska bisey giydi. Rahatliga bak . Valizimi gozunun Onune koydum. Gidiyo geliyo yan gozle bakio valize.

Cnm iyi yapıosn ama yine soluyrum bemce bosanmak için acele etme ztn şîmdi yaptıysa muhakkak yine yapacak ve mutlaka anlayacaksn ozmn sevgin saygında bitecek elindende geleni yapmış olacaksn

Yani bi sansmi ver diyosunn . Ama Su var bi caba bile gostermiyo onla konusmam icin. Sadece bisey olmamis gibi konusmaya calisio . Ben cvp vermedigim halde hala anlamio kizgin oldugumu. Veya isine gelmiyo

Dünden bu yana çok birşey değişmemiş. Ben yeterli açıklamayı yapmayacağını, konuşmanın da fayda vermeyeceğini, açıklamalarının seni hiç bir zaman tatmin etmeyeceğini söylemiştim. Yani o gömlekle ilgili açıklama hiç bir zaman gelmeyecek. Sen de kafandaki soru işaretleri ile yaşayacaksın. Tecrübe ile sabittir. Tıpkı benim gibi mantığın gitmen gerektiğini söyleyecek, kalbin kal belki masumdur diyecek. Sonunda çocuğun da olduğu için yuvanı yıkmak istemediğinden kalacaksın. Ama bu olay hep beynini kemirecek, ona güvensizliğin devam edecek. Kanıt bulana kadar kızın için kalacaksın. Tıpkı benim gibi. Sonra şüpheler devam edecek, tabi kavgalar artacak ama kanıt hiç bulamayacaksın. Nasıl bulacaksınki, evdesin sen. Onu takip edemezsin. O bunu biliyor, seni tanıyor. Telefonlarda da iz bırakmaz bundan sonra. Ya ikinci bir hat alır ve o hattı iş yerinde bırakır ya da iş telefonu ile görüşürler, onlar kurnaz. minaresini çalar kılıfını hazırlar. Adliyede hele ki davalara giriyorsa o bu tip olayları boşanma davalarında çok dinlediğinden tecrübe edinmiştir.

O şimdi şöyle düşünüyordur. Seni tanıdığı için birkaç gün sonra siniri geçer, ben de ona bir iki güzel söz söyler öper okşarım, o da yumuşar ve bu olay unutulur. Çocuk da var nasılsa. Gidemez. Bu kadar küçük bir şey için yuvayı yıkamaz diyordur. Ondan bu rahatlığı. çünkü seni tanıyor. Hep daha önceki kavgalarda öyle olmadı mı?

Son düzenleme:
sensen ne olur beni yanlış anlama. Amacım seni dolduruşa falan getirmek değil. Benim yaptığım hataları sen yapma. Ben sevdiğim için hep kalbimi dinledim. Sen bu işin peşini bırakma. Burda kimse senin yuvanın yıkılmasını istemiyor ama olayı da aydınlığa kavuştur bence. Yoksa tükürdüğünü yalayan olacaksın.

Yok yanlis anlamiyorum Tabi . Sonucda fikir almak icin actim konuyu. Ama emin olun herseyi konusdum buraya yazdiklarim belki 100/1i harfi harfine yazmadim ozet gctim tabiki. Bende gercekden burnu surtsun bin pisman olsun istiyorum. Soyleki eger yurtdisina cikarsam bidaha gercekden gelmem ailemde yollamaz. Ikinci kere gidip gelmegi zaten bende kaldiramam. Gittimmi bitmisdir. Burda kalirsamda yuzdeyuz haklisin icimi kemirecek bunlar. Ne ozur diliyor Ne af diliyor normal barisma cabasinda. Zaten bizim oraya ucagin haftaici oldugundan zamanim var barisiriz saniyor heralde. Ben ciddi ciddi gidecegimi soyledim . Henuz bi ikna cabasi goremedim. (Sacma sapan konusmak istemesinden Baska) dusunuyorumda yaptiklarimi gercekten Benim kaybedecegim bisey yok

Sensen aklında olsun eşin şayet evi terk ederse, ev ile ilgilenmezse ve sen boşanmak istemezsen boşanmak gerçekleşmese dahi ev ile ilgilenmediğinden dolayı eşinizden hem kendin hem de çocuğun için nafaka talebinde bulunabilirsin. Çocuğun velayeti ise boşanma ile gündeme gelebilecek bir konudur. Eşinin yaşadığı bu durumu ispatlaman durumunda ise hem ondan hem de birlikte yaşadığı kişiden tazminat talep edebilirsin.

Bir de şunu okumanı tavsiye ederim:
Zina, hukuka ve ahlaka aykırı bir fiil olduğu cihetle çoğu zaman gizlenerek gerçekleştirilir; zinanın doğrudan ispatlanması çoğu kez imkansızdır. Bu nedenle, hukukumuz uygulamasında zinanın emarelerle ispatına imkan verilmiştir. Eşin başkasından gebe kalması ya da cinsel hastalığa yakalanması zinanın varlığı için oldukça güçlü emareler iken; karşı cinsle samimi şekildeyken çekilmiş fotoğraflar, telefon konuşma sıklığı, telefon mesajları, e-mail kayıtları, mektup, tanık anlatımları, ses kayıtları da aile mahkemesi hakiminde zinanın varlığına dair kanaat oluşturacak emarelerdir. Unutulmamalıdır ki tüm kanıtların hukuka uygun şekilde elde edilmiş olması gerekir.

Aldatıldığı yönünde güçlü şüpheleri bulunan eşler, yukarıda açıkladığımız delilleri hukuka uygun olarak toplayabilecekleri ve mahkemeye sunabilecekleri gibi; delillerin niteliğine göre eşlerine karşı zina nedeni ile açacakları boşanma davasında da talep üzerine hakimin karar vermesi halinde mahkeme kanalı ile istetebilirler. Eşin telefon, bilgisayar ya da mail şifresini kırarak delil elde etmek hukuka aykırı niteliktedir. Bunun yanında eşlerin ortak meskenlerinde bulunan mektup, günlük gibi kayıtlar mahkemede delil olarak ileri sürülebilir. Yine aldatıldığı yönünde güçlü şüpheleri bulunan eş, şartları var ise, boşanma davası açmadan da aldatılma nedeni ile zarara uğradığı gerekçesi ile boşanma istemi olmaksızın tazminat davası açabilir.

sensen99 nasil oldunuz canim ben geri kaldim

Ne olsun cnm degisiklik yok. Konusmuyorum o cabaliyoda yuz vermiom ben. Zaten sinava gitti sabah . Ogleden sonra 2de de var sinav. Biraz once napiosunuz diye aradi hic dedim. Sinav Kotu gecti ya dedi. Saglik olsun dedim.neyse dukkandayim ozaman gorzsuruz sonra dedi , hmm gorusuruz dedim kapattik.

Madem o hiç bişey yokmuş gibi davranıyo sizde öyle yapın
Bırakın olayı unuttuğunuzu düşünsün.pusuya yatın bekleyin
varsa bazı olayları illaki tekrar bir yerden açık verecektir.
Hem karşı tarafta bir kadın varsa kii olduğunu düşünüyoruz
ruj izi bıtakmaklada yetinmez olayın devamı gelir.
O yüzden tatlı canınızı üzmeyin artık yeter yıprandığınız
bebeğinizi düşünüün

bak canim kocani kadinla yatakta bastinmi hayir disarda el ele gordunmu hayir bence seni aldatmiyor bak sen simdi orda yalnizsin kimsen yok bunalim geciriyosun bende almanyaya ilk geldigimde esimin aldatmadigini bile ona sariyodum bunalimdan telefonuna kod koyuyodu hemen aldatiyormusun diyodum halbuki arkadaslarisla whatsapp ten yaxisiyor onu okumami istemiyodu beni kiskaniyodu arkadaslarin cok kiskanc esim bende bunu farkli yorumluyodum bunalimdan Allaha Şükür yoktu oyle bisey aldatma gibi senin esin belkide yapmadigi icin hic bisey olmamis gibi yapiyor onunda bak bir sürü derdi var isi degisicekmis diyosun sinavi kötü gecmis oda bunaldigi icin ve aldatmadigi icin aciklama yapmanin gereksiz oldugunu dusunuyodur bak dun arkadasimi gördüm 2 yasinda kizi var kocasi 1 yil once cekmis gitmis türkiyeye gelmiyormus geri o cocuk boynu bükük yazik nasil üzüldüm yapma bosver bak gerçekten bisey yok bence bosu bosuna yuvani yikma bunalimdasiniz ikinizde

Yazilarinizdan sonra bende dusunuyorum acaba elimde bi kanit olana kadar beklesemmi diye. Yazin ailem izine gelcek 5hafta. Onlar varken birini buldurup bikac gununu takip ettirmeyi dusundum mesela. Yada kardeslerimin felan haber vermeden pat diye isyerlerine gitmesini saglamayi. Vs. Vs. Boyle dum diye bosansam Ondan hicbisey koparmadan aci cektirmeden Gozum acik giderim galiba. Ama suan sinirden galiba hic konusmak sarilmak felan icimden gelmez

Barisacak olsamda kuru kuruya barismak istemem biraz surunsun pisman olsun . Bunun icin Ne yapilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…