• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Kpss..........

modyad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
1.401
968
248
Arkadaslar kusura bakmyın apar topar yazıyorum, kpss ye basvurdum, gıttım okula onaylattım eve geldım netten kontrol ettım hersey normal......ayın 7 sıydı sanırım yenı degıl yanı...

tam şimdi kuzenın dugunu vardı oraya gıdıyorken mesaj geldı kpss para yatırmanıza ragmen onay gerceklesmedı dıye, çok panık oldum.

okul uzakta arıyorum acan yok,tekrar osym sayfasına gırdım onaylama yapayım dıyorum, basvurunuz var dıyor.

ne yapacagımı sasırdım, herkes duğune gıttı, arabada yok okulda uzakta, şimdi çıkıp okula yetısmeye calısıcam...

sizede geldimi boyle bırsey bılgınız var mı? kusura bakmayın bırkac mesaja bakıcam eger var sa rahatlıcam, değilse okula yetısmeye calısıcam kı hıc sanmıyorum......<lütfen yardım beklıyorum....

karısık oldu aceleden kusura bakmayın tekrar...

Son düzenleme:
Arkadaslar kusura bakmyın apar topar yazıyorum, kpss ye basvurdum, gıttım okula onaylattım eve geldım netten kontrol ettım hersey normal......ayın 7 sıydı sanırım yenı degıl yanı...

tam şimdi kuzenın dugunu vardı oraya gıdıyorken mesaj geldı kpss para yatırmanıza ragmen onay gerceklesmedı dıye, çok panık oldum.

okul uzakta arıyorum acan yok,tekrar osym sayfasına gırdım onaylama yapayım dıyorum, basvurunuz var dıyor.

ne yapacagımı sasırdım, herkes duğune gıttı, arabada yok okulda uzakta, şimdi çıkıp okula yetısmeye calısıcam...

sizede geldimi boyle bırsey bılgınız var mı? kusura bakmayın bırkac mesaja bakıcam eger var sa rahatlıcam, değilse okula yetısmeye calısıcam kı hıc sanmıyorum......<lütfen yardım beklıyorum....

karısık oldu aceleden kusura bakmayın tekrar...

Aynı msj bana da geldi. Netten bakıyorum başvuru yapmışım. Ösym yi arıyorum telefon düşüyor. Ben de şaşırdım. Belki herkese göndermişlerdir. Bilemedim :S

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynı msj bana da geldi. Netten bakıyorum başvuru yapmışım. Ösym yi arıyorum telefon düşüyor. Ben de şaşırdım. Belki herkese göndermişlerdir. Bilemedim :S

hay ALlah şimdi gelem mesajı aynen yazıyorum:

2014 kpss lisans basvurunuzu tamamladıysanız 14 mayız 2014 saat 14.35 te merkezımız tarafından gonderılen mesajı dıkkate almayınız..........:)

ınanamıyrum yaa benım gıbı panık bırıne yapılır mı bu:18: yemın edıyorum sacımı basımı yaptırmıstım terlemekten makyajım falan hep aktı nıye panık olduysam..... keske kaldırılabılse bu konu bosyere yer ısgal edıcek sımdı...

herkese teşekkurler, eger boyle mesaj alan varsa korkmasın en azından bır mesaj vermıs olayım :)))

hay ALlah şimdi gelem mesajı aynen yazıyorum:

2014 kpss lisans basvurunuzu tamamladıysanız 14 mayız 2014 saat 14.35 te merkezımız tarafından gonderılen mesajı dıkkate almayınız..........:)

Evet bana da aynı msj geldi. Herkese göndermişler demekki. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ösym insana kalp krizi geçirtir :1::1::1:

geçmiş olsun kızlarrr :nazar: şimdiden başarılar :51:

Back
X