Canim zaten cumartesi uçağım var anca pazartesi yapabilirim kan testini bakalım. Bende de nadiren oluyor 3-4 gündür bir de sol kasik ağrıyor ki ben bu ay soldan yumurtlamıştımCanım silik cıktıysa bnce kan ver derm bn silik cizgiden sonra kan verdm cıktı değer bata 1 gün vardı bu arada o acı bazen bndede oluyodu
Sol kasiktan bele doğru oluyor bacağı 1 kere yaşadımBide kasıktan iç bacaga doğru bi sızı oluyomu
Bende iğrenç bir his var sadece. Enfeksiyon olduğuna inanırım idrar akıntı bilmesemBende de bazen zonklama şeklinde oluyo hani sani vajinadan yukarı bi baskı oluyo gibi
İnşallah bi sıkıntı yoktur canım Rabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)Bende iğrenç bir his var sadece. Enfeksiyon olduğuna inanırım idrar akıntı bilmesem
Sizde gebelik var mı çünkü ben de dün gebe şiddetli sol kasık ağrısı oldu bacağıma vuruyordu dış gebelikten çok korktumBndede tek taraflı kasık agrısı oluyo damar cekilio sanki bacagıma doğru.hakkında hayırlısı olsun canım tez zamanda hayırlı haberlerle bekliyoruz
İnşallah canım sana sağlıklı hayırlı gebelik dilerim sorunsuz bir şekilde hemen doğurursun inşallahBndede tek taraflı kasık agrısı oluyo damar cekilio sanki bacagıma doğru.hakkında hayırlısı olsun canım tez zamanda hayırlı haberlerle bekliyoruz
Korkma ya eğer dış gebelikse hemen ilaçla çözülüyor. Sen kan testi yaptırmaya devam et. Ama aynı sancı bende de var hepimiz mi dış gebelikSizde gebelik var mı çünkü ben de dün gebe şiddetli sol kasık ağrısı oldu bacağıma vuruyordu dış gebelikten çok korktum
6 ay önce boş gebelik yaşadım kürtaj oldum o yüzden gene sıkıntı olcak diye çok korkuyorum yarın yaptırcam kan tahlili bakalımKorkma ya eğer dış gebelikse hemen ilaçla çözülüyor. Sen kan testi yaptırmaya devam et. Ama aynı sancı bende de var hepimiz mi dış gebelik
Geçmiş olsun canım lütfen olumlu düşün. Her şey çok güzel olacak bu sefer6 ay önce boş gebelik yaşadım kürtaj oldum o yüzden gene sıkıntı olcak diye çok korkuyorum yarın yaptırcam kan tahlili bakalım
İnşallah canım Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi :)Geçmiş olsun canım lütfen olumlu düşün. Her şey çok güzel olacak bu sefer
İnşallah canım Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi :)Geçmiş olsun canım lütfen olumlu düşün. Her şey çok güzel olacak bu sefer
İşte aynı anlattığın gibi canım sol yanıma ve belime kadar vuruyor ağrısı ama benim bat a daha çok var 10 gün nerdeyse korkum ondan 2 gün falan olsa belirti diycem deBu ay neler oluyor bize
Cnm insallah hamilesindir. Bende de silik cikmisti ama ben degisik bir regl gormustum. Dikkat ceken birsey var bendede...
Sag yumurtaligimin ustu usutmusum gibi agriyor ve sag yana vuruyor...
Birde bugun beni sol yumurtaligimdaki agri uyandirdi sanki biri yumurtaligimi oyuyormuş gibi bir agri ve icten bel tarafima vuruyordu. Bende anlamadim...
Gobek deligimin sag tarafinda nadiren alt tarafinda da segirme turu agrilar var. En onemlisi 4-5 gundur beyaz bir akintim var. Regle de 8 gun kaldi tabiki gecen ay da silik gorup degisik adet oldum hic kasik agrilarim bitmedi diyebilirm Yani bunlari yasayan 5-6 kisi olduk bu ay hepimizde ayni.seyleri yasiyoruz hemen hemen...
İşte aynı anlattığın gibi canım sol yanıma ve belime kadar vuruyor ağrısı ama benim bat a daha çok var 10 gün nerdeyse korkum ondan 2 gün falan olsa belirti diycem de
İnşallah hepimizin yumoş lar döllenmiştşr bunlar o aşamanın belirtileridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?