Acil lütfen? Acı veya sancı için.

Hep diyorum keşke içimizde neler olduğunu görebilseydik bende anlam veremiyorum çoğu şeye

Hep diyorum keşke içimizde neler olduğunu görebilseydik bende anlam veremiyorum çoğu şeye

Sanirim bekleyip gormekten baska caremiz yok. Benim tam kac gun var bilmiyorum. 9 falanda olabilir ama adet sancilarim hafiften basladi. Gecen ay hic agrim sancim olmadi sasirtici. Heralde gumbur gumbur geliyorum diyor

Bende belirtiler ilişkiden 8 gün geçince ortaya çıkmıştı. Öncesinde ise sadece kasik ağrıdı oldu. Gerçekten bu ay çok değişik belirtiler yaşıyorum bende

Bende belirtiler ilişkiden 8 gün geçince ortaya çıkmıştı. Öncesinde ise sadece kasik ağrıdı oldu. Gerçekten bu ay çok değişik belirtiler yaşıyorum bende

Cnm ben artik bunca yasadigimiz seyin mevsimsel oldugunu dusunmeye basladim. Hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz cok silik testler belirtiler...
Ben bu cumartesi hastaneye gidiyorum ne nedenmiş ogrenicem artik...

Bendede oluyor. O vajinadaki his. Ben buzla cozumunu buldum. Gercektende geciriyor. 20 dk kadar araliklarla buzlu pet siseyi vajinanda biraz tut. Daha sonra geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…