:1no2:arkadaşlar 19 yaşındayım adetim 15 gün geçikti olduğunda ise koyu kahverengi bir et parçası gördüm pedimde bu ne demek yaaa çok korkuyorum adetim koyu gelirdi ama bu kadar koyu hiç gelmemişti korkuyorum hiç bi kişiylede ilişkiye falanda girmedim bu ne anlama geliyorr birisi açıklasın bana lütfen doktor kirs var demişti ondan olabilir mi ?
:1no2:arkadaşlar 19 yaşındayım adetim 15 gün geçikti olduğunda ise koyu kahverengi bir et parçası gördüm pedimde bu ne demek yaaa çok korkuyorum adetim koyu gelirdi ama bu kadar koyu hiç gelmemişti korkuyorum hiç bi kişiylede ilişkiye falanda girmedim bu ne anlama geliyorr birisi açıklasın bana lütfen doktor kirs var demişti ondan olabilir mi ?
kistini attın muhtemelen. dr. a gidip kistine bi baktır. kisti de vücut kendi yapıyor bende de oldu 2 defa. birinde hapla daılmasaydı ameliyat riski vardı. ama doğum kontrol hapıyla dağıldı..
bence korkulacak birşey yok,benim de sürekli adet dönemlerimde et şeklinde kanamalarım oluyor,bence seninki de öyle birşey yada kistini attın.emin ol korkulacak birşey yoktur,ama sadece burada yazılanlara bakma ve mutlaka ama mutlaka doktora git,rahatlarsın.