acil! makattan kan gelmesi

asiyan_1010

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
873
32
298
İzmir
kızlar doktorun hesaplamasına göre 7+2 günlük hamileyim.hamile kaldığımdan bu yana her defasında peçeteye silerken silik silik kan geldiğini görüyordum.ama bugün ilginç ki bu sefer silerken peçetede resmen koca bir kan damlası gördüm.kıpkırmızı.ve makatım çok acıyor.işin ilginç tarfı 1 kere kabız olmuştum.oda 4 haftalıkken.3 haftadır ishal olmama rağmen kan geliyor.acaba büyük bir sorunmu.çok endişeleniyorum.:sinifsinif:

canım korkmana gerek yok basur olmuşsundur
basur sadece kabızlıktan olmaz
çok fazlka sandalye başında oturmaktan fazla ishal olmaktan ve gebeliktende kaynaklanıyo bir çok sebebi var....
biraz daha geçmezse doktora gidersen sana bi melhem verir sorun gider
bu konuyu yaşadığım ve çok araştırdığım için iyi biliyorum
ayrıca kadınların %70 de olur ve gebelerde olma riski yüksektir:hulya:
geçmiş olsun tatlımopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım.bende araştırdım internetten ama mide kanaması falan gibi sözler duyunca korkmaya başlamıştım.içim rahatladı biran:1rolleyes:

canım sen bi orayı kontrol et bakalım yara felan varmı basurun
ilerleyen durumlarında dışa doğru meme ucu gibi bişey oluyo

canım sen bi orayı kontrol et bakalım yara felan varmı basurun
ilerleyen durumlarında dışa doğru meme ucu gibi bişey oluyo

hafiften dışarı çıkıntı var canım.bende ona baktım.vede yanma oluyor.çok acıyor.dediğin gibi galiba.en kısa zamanda doktora gideceğim.çok kötü ya.ishal yaparken bile canım yanıyor.

sen o zaman fazla bekletme canım hemen bi doktora........

bilirim onun acısını iğrenç bişeydir
sadece o zaman acımayla kalmaz wc den çıktıktan 15 dk sonra bile acısı anca geçer

doktorumu aradım kızlar sen basur olmuşsun dedi.ama basur olmamın gebeliğime zarar vermediğini söyledi.yani bu gebelikte normalmiş.ilaç kullanmakta istemiyorum.

canım bence sen bagsur yani hemoroit olmussun genelde hamilelikte oluyo arkadaşımında vardı ordan biliyorum bide benimde makattan sorunlarım oldugu için anlıyorum biraz belirtilerin onu işaret ediyo onun kremi var rahatlatması için bide dr lar küçük bi amaliyatla alıyolar ama tekrar oluşa biliyo dişisi var diye biliyorum o tekrar oluşuyomuş bide çok agrın olursa ılık suyun üzerine otur rahatlatyo dr tavsiyesi kendi kafamdan degil rahatlıkla uygulaya bilirsin arkadaşım resmen komaya girmişti bu yüzden dr bu bilgileri verdi başka bişey yapamıyolar

verdiğin bilgiler için çok saol canım.inan okadar canım yanıyo ki.bide üstüne kan gelmesi beni endişelendirdi.daha önce böyle bir problemim yoktu.hamilelikte başladı.:1no2:

Merhaba daha başlangıçtaysa şu metodu uygula, ben böyle kurtuldum: Her büyük tuvaletten sonra ılık su doldurduğun bir leğene 10dk oturacaksın. Su ılık olmalı, ve arka kısmın su içinde kalmalı. Çıkınca hemen yumuşak kağıt havlu ile kurula ve bepanten sür. Bu arada yumuşatıcı şeyler ye, acılı yeme, lahana, karnabahar yeme. Benimki daha çok başındaydı, 1 haftada bu yöntemle meme gibi olan kısım yok oldu. Bende de kanama oluyordu.

Doktorun sana basur olduğunu zaten söylemiş fakat birde mide kanamasında bahsetmiş.mide kanamasında gaita siyah rekli olur.

doğal yollardan şu yöntemide tavsiye ederim,aç karına kuru kayısı...en azından kanamamı durdurdu...

Canim bu mesaji ne zaman yazdin bilmiyorum biraz once afedersin buyuknabdestimnolurken bi su bardagindan fazla kan geldi 28 haftalik hamileyim agri aci yok. İyice baktim arkadan gelmis sadece . bunun bebegime zarari nedir var midir burda acil cok kotu duruma gore ozele gidebilmek icin sruyorum

Kızlar yardım bugun doktora gidicem anca ama bu sabah WC de pecetye Kan geldi onden mı arkadnmi anlamadm çok korkuyorum düşük başlasa kan azmi gelir once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…