ACİL! MEMORİAL SEMRA HANİM Mİ EUROFERTİL ALEV HANİMMİ?

Fatimaaise

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
428
272
103
35
Slm Kizlar biz de nasipse tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Doktorumuz değerlerimize bakip normal yolla uzun sürede olabilir ama tup bebekle sonuç alırsınız diye düşünüyorum dedi. Başlıkta yazdığım iki doktor ismi verdi

Tecrübeli olanlar varsa sizce hangisi daha iyi daha başarılı. Semra hanım mi alev hanım mi? Lutfen yardımcı olun

Bir de kızlar bu konu hakkında hiç bilgim yok ilk defa yaptıracaz nasipse. İlk denemede birden fazla embriyo transferi yapılıyor mu ?

siz yanlış yerde topik açmışşsınız. tüp bebek merkezleri diye bölüm var orda. şişli memorial bölümü var isterseniz oraya bakın.

Valla canm ben alev hanm da yaptrdm 3 arkdsm la beraber suan ikisi hamile ben düşük yaptm smdi ikinci tekrar denycm yine alev hanma gdyrm soğuk bi yapisi var kadn isinde iyi bence bu benm fikrim yinede karar senn tabi

Alev hanima asilama yaptirmistim. Tup bebegimi semra hanima.. semra hanim derim

Tesekkur ediyorum. Semra hanıma biraz suratsız filan dediler. Bi de kendi ilgilenmiyor dediler. Öyle mi gerçekten?

Canim semra hnm beni koridorda bile gorse selam verir nasilsin diye soradi hicte suratsiz sayilmaz. Semra hanim ilgilenmiyor saniyoruz evet. Ama doktorlsr muayne notlarimizi herseyimizi alip oglen semra hanima goturuyor. Butun ilac dozlarin herseyine o karar veriyor baska dr baska dese bile semra hanim hayir bu olacak diyor. Ogleden sonra toplanti bitince teline msj geliyor ne kullanacagin. Benim ilk tupum tuttu 3 de dondurulmusum var. Bi arkadasimla basladik bu ise o baska hastanede tabi.. inan ilac dozlari okadar yuksekti butun yumurtalar kalitesiz tercih senin cnm ama ben memoriala cok sey borcluyum:)

Ayy galiba ben de semra hanıma gidicem. Peki yerleştirmeyi filan kendi yapıyor değil mi? Çok soru sordum kusura bakmayın. Gerçekten çok zor bir imtihanmis. Rabbim size de yardım etsin hayirlisıyla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu

Semra hoca bence doktor değil bir melek eşimle hergün ona dua ediyoruz allah ona uzun ömürler versinde herkese yardımcı olsun.. akın akın insanlar geliyor yurtdışından.. şişli memorial sayfasından bakabilirsiniz.. ben ilk 2 denememi bahçeci fulyada yaptım mustafa bahçeci hastasıydım ilgisizlik nedir orda gördüm ben.. memorial herşeyden önce avamtajı bir hastane olması her branş var klinik değil acil durumda müdahale edilebiliyor yatan hasta olduğundan bi odada 30 kişi kalmıyorsun.. sonuçta hastanede lüks.. neyse gelelim sürece ben bahçecide 30 yumurta toplantıktan sonra 15i döllendi ilkinde tek embiryo transfer edildi tutmadı , ikincide 2 embiryo transfer edildi tutmadı .. tek yada çift olması tutunma olasılığını arttırmıyormuş iki embiryoda kaliteliyse tabi.. ya ikiside tutuyor ya ikiside tutmuyor benim tanıdığım 2 embiryo koyduran birçok kişi erken doğumla kaybetti bu riski almaya değermi bence değmez..5. gün tek embiryo en iyisi.. 3. denememde bahçeciden memoriala taşımış olduğum embiryolarla yapıldı pozitifti ama 7. haftada kalbi durdu. şimdi 4. denememi yaptık yine pozitif aldım inşallah devamı gelir..son olarak memorialdan şaşma derim..

Amin. Istedigini sor cnm bende o yoldan gectim soracak insan aradim hep. Doktor secme hakkin var. Yumurtalsrin toolanirken transferi semrs hanimin yapmasini istiyorum dersen semra hanim hastsnedeyse o yapar. Benimkini baska dr yapmisti :) sadece ilk randevunu ozellikle semra hanimdan iste. On girusme icinde bir dr secmen gerek erkek dr gorunurum dersen onuda kahraman beyi sec. Sorun ney sizinn

Vural 15 tesekkur ediyorum. Artık tek çift kendi karar verir ona gore bi yol alırız. Zaten bayramdan sonra yapcaz nasipse Ramazani geçirelim dedik.

Balkupu önemli olan galiba ilaçların vs dozunun ayarlanması. Erkek doktor olmaz da başka bayan kim vardir? Bizim esimde sayı düşüklüğü var. Hareket güzel ama sayı az.

Labratuar, doktor, ilac dozlarin, ilgi alaka hersey onemli. Benm demek istedigim yasim 25 bana 125 igne verildi arkadasim 275 ayni yastayiz. Icin ferah olsun biz cok dua ediyoruz rabbim bizi dogru yere yonlerdin diye.. onemli olan bir sperm Allahin izniyle sende gebesin :)

Bayan dr icin bisey diyemem de transferimi aylin hanim yapmisti iyi bir doktr oda

Sizin sorun neydi peki? Bizim için doktor dedi tüp için çok iyi değerler. Morfoloji sorunu da var bira ama yine de iyi dedi. Ha bi de randevuyu en az kaç gün önce almak gerekiyor

Sizin sorun neydi peki? Bizim için doktor dedi tüp için çok iyi değerler. Morfoloji sorunu da var bira ama yine de iyi dedi. Ha bi de randevuyu en az kaç gün önce almak gerekiyor
Adetten once randevu aldim ben.. muayne oldum sonra adetin 2. Gunu basliyor ilac tedavin. Bizim sorun yoktu sebepsiz infertilite. Ikk basta esimde ileri hareket sorunu vardi tedavi oldu. Sorun yok. Ama en zor kisirlik iste sebepsiz

Sebepsiz de sebepli de gerçekten hepsi zor bir imtihan. Cevremde duyardım.Allah yardım etsin derdim gecerdim. Başa gelince anlıyorsun. Ücreti ne kadara mal oldu peki ortalama?

Sebepsiz de sebepli de gerçekten hepsi zor bir imtihan. Cevremde duyardım.Allah yardım etsin derdim gecerdim. Başa gelince anlıyorsun. Ücreti ne kadara mal oldu peki ortalama?
Canim kesin on bini gozden cikar. Tahlildi igneydi ilacti embriyo dondurma derken on bin gibi bir rakama geliyor

Merhaba, bizde başta bahçeciye gittik ama sonra başka alternatif arayışına girdik bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Şişli Memoriala gittik arkadaşım şuan hamile ilk denemesinde çok şükürr. :) İlk ön görüşmeye gittiğimizde kime gidiceğimizi ne zaman başlıcağımızı hiç bilmiyorduk Herhangi bir doktora rendevu aldık.O halde bile okadar ilgi gördük ki anlatamam tevafuk emre bey diye bir doktora denk geldik çok ilgilendi herşeyi sorduu bizim sıkıntımız eşimin azoospermi olması sperm sıfır yani bizi ürolojiye yönlendirdi. Şimdi arkadaşımın doktoru olan ayşe karahananoğluyla tedaviye başlamak istiyoruz Oda ilk görüşmesinde semra hanımla görüşmüş ama tedavisine Ayşe hanım devam etmiş. İkisinede çok dua ediyorr. Ben şunu merak ediyorum Semra Hanımın hastaları varmı yani siz ilk görüşmelerinizden sonraki kontrollerinizde yada işte operasyonlarda hep semra hanımlamı görüştünüz. Yoksa semra hanım sadece ilk görüşmede oluyor sonrasında sizin kendi doktorunuz mu tedaviye devam ediyorr.

Bizde nasipse ramazandan sonra tedaviye başlamak istiyoruz. Temmuzda kız kardeşimin düğünü varr. Üroloji doktoru olarakta Mehmet Murad Başar bey için ne diyorsunuz kızlarr iyi yorumlar okudum içim biraz olsun rahatladı ama bizim için oda çok önemli eşim azoospermi olduğu için Şimdi ağustosun başı gibi adetimi bekliyorum bunları düşünmediğim tek bir gün bile yok kimseye anlatamıyorsun danışamıyorsun eşimi üzmek en son istediğim şeyy inş sizin gibi hayırlı sonuçlar alırız. Allahım isteyen herkeze nasip etsin bir yandan içim rahat bebeğime yaklaştığım ulaşmak için uğraşabildiğim bir yoll var en azından diyorum bunada şükürr . Siz nasıl yapmıştınız 1 hafta öncesinden gidip görüşmek istiyorum benim içinde bir sürü hormon testi amh testi verdiler yumurtalıkların iyi gözüküyor ama amh değerinde çok önemli dediler bende onları yaptırıcam bu hafta ama şimdi bilemedik ilk olarak semra hanımamı ayşe hanımamı murat beye mi rendevu almak gerek Sizde semra hanımla ilk görüşmeye gittiğinizde bir ücret ödedinizmi semra hanım ön görüşme yapmıyormuş diye bilgi aldım 400 tl gibi bir muayne ücreti var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…