- 9 Mart 2016
- 428
- 272
- 103
- 35
- Konu Sahibi Fatimaaise
-
Semra hoca bence doktor değil bir melek eşimle hergün ona dua ediyoruz allah ona uzun ömürler versinde herkese yardımcı olsun.. akın akın insanlar geliyor yurtdışından.. şişli memorial sayfasından bakabilirsiniz.. ben ilk 2 denememi bahçeci fulyada yaptım mustafa bahçeci hastasıydım ilgisizlik nedir orda gördüm ben.. memorial herşeyden önce avamtajı bir hastane olması her branş var klinik değil acil durumda müdahale edilebiliyor yatan hasta olduğundan bi odada 30 kişi kalmıyorsun.. sonuçta hastanede lüks.. neyse gelelim sürece ben bahçecide 30 yumurta toplantıktan sonra 15i döllendi ilkinde tek embiryo transfer edildi tutmadı , ikincide 2 embiryo transfer edildi tutmadı .. tek yada çift olması tutunma olasılığını arttırmıyormuş iki embiryoda kaliteliyse tabi.. ya ikiside tutuyor ya ikiside tutmuyor benim tanıdığım 2 embiryo koyduran birçok kişi erken doğumla kaybetti bu riski almaya değermi bence değmez..5. gün tek embiryo en iyisi.. 3. denememde bahçeciden memoriala taşımış olduğum embiryolarla yapıldı pozitifti ama 7. haftada kalbi durdu. şimdi 4. denememi yaptık yine pozitif aldımAyy galiba ben de semra hanıma gidicem. Peki yerleştirmeyi filan kendi yapıyor değil mi? Çok soru sordum kusura bakmayın. Gerçekten çok zor bir imtihanmis. Rabbim size de yardım etsin hayirlisıyla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu
Labratuar, doktor, ilac dozlarin, ilgi alaka hersey onemli. Benm demek istedigim yasim 25 bana 125 igne verildi arkadasim 275 ayni yastayiz. Icin ferah olsun biz cok dua ediyoruz rabbim bizi dogru yere yonlerdin diye.. onemli olan bir sperm Allahin izniyle sende gebesin :)Vural 15 tesekkur ediyorum. Artık tek çift kendi karar verir ona gore bi yol alırız. Zaten bayramdan sonra yapcaz nasipse Ramazani geçirelim dedik.
Balkupu önemli olan galiba ilaçların vs dozunun ayarlanması. Erkek doktor olmaz da başka bayan kim vardir? Bizim esimde sayı düşüklüğü var. Hareket güzel ama sayı az.
Adetten once randevu aldim ben.. muayne oldum sonra adetin 2. Gunu basliyor ilac tedavin. Bizim sorun yoktu sebepsiz infertilite. Ikk basta esimde ileri hareket sorunu vardi tedavi oldu. Sorun yok. Ama en zor kisirlik iste sebepsizSizin sorun neydi peki? Bizim için doktor dedi tüp için çok iyi değerler. Morfoloji sorunu da var bira ama yine de iyi dedi. Ha bi de randevuyu en az kaç gün önce almak gerekiyor
Canim kesin on bini gozden cikar. Tahlildi igneydi ilacti embriyo dondurma derken on bin gibi bir rakama geliyorSebepsiz de sebepli de gerçekten hepsi zor bir imtihan. Cevremde duyardım.Allah yardım etsin derdim gecerdim. Başa gelince anlıyorsun. Ücreti ne kadara mal oldu peki ortalama?
Semra hoca bence doktor değil bir melek eşimle hergün ona dua ediyoruz allah ona uzun ömürler versinde herkese yardımcı olsun.. akın akın insanlar geliyor yurtdışından.. şişli memorial sayfasından bakabilirsiniz.. ben ilk 2 denememi bahçeci fulyada yaptım mustafa bahçeci hastasıydım ilgisizlik nedir orda gördüm ben.. memorial herşeyden önce avamtajı bir hastane olması her branş var klinik değil acil durumda müdahale edilebiliyor yatan hasta olduğundan bi odada 30 kişi kalmıyorsun.. sonuçta hastanede lüks.. neyse gelelim sürece ben bahçecide 30 yumurta toplantıktan sonra 15i döllendi ilkinde tek embiryo transfer edildi tutmadı , ikincide 2 embiryo transfer edildi tutmadı .. tek yada çift olması tutunma olasılığını arttırmıyormuş iki embiryoda kaliteliyse tabi.. ya ikiside tutuyor ya ikiside tutmuyor benim tanıdığım 2 embiryo koyduran birçok kişi erken doğumla kaybetti bu riski almaya değermi bence değmez..5. gün tek embiryo en iyisi.. 3. denememde bahçeciden memoriala taşımış olduğum embiryolarla yapıldı pozitifti ama 7. haftada kalbi durdu. şimdi 4. denememi yaptık yine pozitif aldıminşallah devamı gelir..son olarak memorialdan şaşma derim..
Canim semra hnm beni koridorda bile gorse selam verir nasilsin diye soradi hicte suratsiz sayilmaz. Semra hanim ilgilenmiyor saniyoruz evet. Ama doktorlsr muayne notlarimizi herseyimizi alip oglen semra hanima goturuyor. Butun ilac dozlarin herseyine o karar veriyor baska dr baska dese bile semra hanim hayir bu olacak diyor. Ogleden sonra toplanti bitince teline msj geliyor ne kullanacagin. Benim ilk tupum tuttu 3 de dondurulmusum var. Bi arkadasimla basladik bu ise o baska hastanede tabi.. inan ilac dozlari okadar yuksekti butun yumurtalar kalitesiz tercih senin cnm ama ben memoriala cok sey borcluyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?