- 6 Haziran 2016
- 358
- 256
- 23
- 31
- Konu Sahibi Fatimaaise
-
Slm Kizlar biz de nasipse tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Doktorumuz değerlerimize bakip normal yolla uzun sürede olabilir ama tup bebekle sonuç alırsınız diye düşünüyorum dedi. Başlıkta yazdığım iki doktor ismi verdi
Tecrübeli olanlar varsa sizce hangisi daha iyi daha başarılı. Semra hanım mi alev hanım mi? Lutfen yardımcı olun
Tüp bebeke başladınız mı acaba ??
Pardon önceki yazılarınızı okumamisim. Dua edelim birbirimize. Ben ağustosta gidicem muhtemelen temmuzda şehir dışında olucaz. Siz benden önce giderseniz beni de bilgilendirin inş.Tüp bebeke başladınız mı acaba ??
Pardon önceki yazılarınızı okumamisim. Dua edelim birbirimize. Ben ağustosta gidicem muhtemelen temmuzda şehir dışında olucaz. Siz benden önce giderseniz beni de bilgilendirin inş.
Canınızı sikmayin azospermi olup ikiz çocuk sahibi olan bile birsuru çift var. En azından çözümsüz değil. Hatta azospermi olup normal yoldan hamile kalan bile okudum bu sitede.
Bana muayne ücretleri çok geldi ama semra hanımada gözükmemizin bir artısı olursa mecburen görüşücez göze alıyorum. Yoksa gözükmesek te zaten Semra Hanım doktorlarla takibini yapıyor mu bilemedimben 2 sinede aldım VURAL15 yada BALKUPU nden bilgi alırsak ona göre gerekirse iptal ederim diyorum sende renduvunu ihmal etme canım
Tmm inşallah canım söylediğin iyi oldu ben de temmuzun sonuna alayim yada ağustos başı gibi.
Allahın takdiri o ol diyecek olacak inşallah dua etmemiz lazım doktorlar hepsi vesile. Bunlar da imtihan. Hiç canimizi sıkmaya gerek yok. Ben de semra hanıma gitmeyi düşünüyorum. Geçen konustuk arkadaşımin ablası yaptırmış yıllar önce. Dedi ilk tüp bebeği semra hanım ve ekibi getiren. Ve en son teknolojileri kullanıyorlar. Artık fiyatı filan fazla onemsemicez yeter ki olsun hayirlisıyla.
Allah bizi evlat sahibi olamamakla imtihan etmesin. Ozelden de gorusebiliriz canım
Tamam canım. Sen kaç yaşındasınn ?? Adetin ne zamana denk gelicek bu arada ağustosun ortalarına mı
Canım biraz baktım ama ne için bilgi almak istediğini anlayamadım? Semra hanıma görünün ilk.. Ayrıca 420 tl tüp bebek paketinizden düşülüyor sonra merak etmeyin memorial gerçekten hakkı neyse onu alıyor en küçük kazıklanmadık buna eminimBana muayne ücretleri çok geldi ama semra hanımada gözükmemizin bir artısı olursa mecburen görüşücez göze alıyorum. Yoksa gözükmesek te zaten Semra Hanım doktorlarla takibini yapıyor mu bilemedimben 2 sinede aldım VURAL15 yada BALKUPU nden bilgi alırsak ona göre gerekirse iptal ederim diyorum sende renduvunu ihmal etme canım
Hiç merak etmeyin emin olun gidebilceğiniz en iyi yerdesiniz keşke herkese diyebilsem anlatabilsem orda yaptırın diye.. Düşülüyor canım o muayne paketin içinde.. Ama en son paket parası istediklerinde iyi hesaplayın bizden düşmeyi unutmuşlar farkedip söyledik hemen düştülerCok tesekkur ederim balkupu:) ogrenmek istedigimi soylemissin zaten canim saolasin biz bunlari verelim gerekirse dusulmesini talep ederiz Bu maliyetli bir yoll biliyoruz bircok seyi goze aldikk ve deger kesinlille keske parayla olsa sadece ama 400 tl muayne ucretleride az degil bizim icin dusuluyorsa ne mutlu:) oyleyse rendevumunn vaktii gelsinn inss biran onceee allahin izniyle inss sizin gibi hayirli haberlerle boyle anlatiriz bizde hem kendime hem burdaki arkadaslari duydukca daha cok uzuluyorum bir yandan umutlaniyorum rabbim yardimcimiz olsunn
Kızlar hastanede semra hoca tek başına hizmet vermiyor. Yani diğer doktorlarin odası var onlara giriyorsunuz semra hocayida görmek istediyseniz randevu alırken o dolaşıyor hiç oturmuyor asistanı var hocam ayşe hocanın odasında hasta diyor ayşe hoca anlatıyor hasta azospermi falan filan seninle sadece ne yapılacağını konuşuyor senin derdini anlamaya çalışan kişi ayşe hoca oluyor sonra senin yanında semra hocaya teknik terimlerle yapılan tedavileri ve durumu anlatıyor. Ve bir karar veriliyor ama sana herşeyı net söylüyor. Ve kesinlikle kolay olanı yada deneyip görelim olmassa tekrar yaparız gibi yaklaşmiyor. Gerçekten olacağını düşündüğü şeyi söylüyor pahalıda olsa uzun bi süreçte olsa.. 5 dakka baktı gitti diye düşünmeyin diğer doktorlar yarım saat bakar hiç bişey anlamaz semra hoca 1 dakka bakar herseyi çözer.. Muayene ücretine takılmayin tedavi ücretinden dusecekler onuBana muayne ücretleri çok geldi ama semra hanımada gözükmemizin bir artısı olursa mecburen görüşücez göze alıyorum. Yoksa gözükmesek te zaten Semra Hanım doktorlarla takibini yapıyor mu bilemedimben 2 sinede aldım VURAL15 yada BALKUPU nden bilgi alırsak ona göre gerekirse iptal ederim diyorum sende renduvunu ihmal etme canım
Kızlar hastanede semra hoca tek başına hizmet vermiyor. Yani diğer doktorlarin odası var onlara giriyorsunuz semra hocayida görmek istediyseniz randevu alırken o dolaşıyor hiç oturmuyor asistanı var hocam ayşe hocanın odasında hasta diyor ayşe hoca anlatıyor hasta azospermi falan filan seninle sadece ne yapılacağını konuşuyor senin derdini anlamaya çalışan kişi ayşe hoca oluyor sonra senin yanında semra hocaya teknik terimlerle yapılan tedavileri ve durumu anlatıyor. Ve bir karar veriliyor ama sana herşeyı net söylüyor. Ve kesinlikle kolay olanı yada deneyip görelim olmassa tekrar yaparız gibi yaklaşmiyor. Gerçekten olacağını düşündüğü şeyi söylüyor pahalıda olsa uzun bi süreçte olsa.. 5 dakka baktı gitti diye düşünmeyin diğer doktorlar yarım saat bakar hiç bişey anlamaz semra hoca 1 dakka bakar herseyi çözer.. Muayene ücretine takılmayin tedavi ücretinden dusecekler onu
Erkek doktor sıkıntı değilse kahraman ülkeri öneririm.. Zaten bir kaç doktor görüyor tek bir doktorla kalınmıyorBalkupu ben de bugün kadın doğum doktorumla gorustum isim önermesi için. Semra hanımi önerdi ama dedi o bakmıyor asistanları yapıyor falan dedi.
Acaba hangisini onerirsin semra hanımın ekibinden?
Erkek doktor sıkıntı değilse kahraman ülkeri öneririm.. Zaten bir kaç doktor görüyor tek bir doktorla kalınmıyor
Veriyorlar ama ön görüşme için bir dr seçiyorsunuz aylin hanımdı galiba benim transferimi yapmıştı ondan alın derimMaalesef erkek doktora gidemiyorum. Siz kime yaptırdınız ? Semra hanımın kendisinden randevu alicam ben de bakalım verirlerse
Çok tesekkur ederim balkupu. Bugün sms ile bi kaç tahlil istediler. On gorusmeye bunlarla geliceksin diye. Onlar acaba ne kadara mal oluyo. (Rahim filmi elimde var diğer tüm testler )Bi de sadece kan mi veriliyor. Hilalcee yeni yaptırdı galiba bu konuda bilgilendirir misiniz
Canim devlet hastanesinde yapiyorlar hepsini zaten benide memorial yonlendirdi devlet hastanesine hormon testleri icin bir tek amh testini burda yaptirin biz disardaki hastanelere gore hareket edemeyiz dediler ben onuda yaptirdim haseki yakindi bana ona gittim ama tedaviden once memorialdada amh i tekrar yaptircam ben sana isimlerini atiyim canim hemenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?