barbunyanın kara suyu varmıs onuda ögrendim
bende hic yapmadıgım icin denenmis bi tarif istedim amaYardım etmek isterdim ama hiç yapmadım netten baksanız nefis yemek tarifleri diye bi site var tarifleri genelde tutuyorum benim hep olumlu oldı sonuçlar
Ooo... Yaparsın yeriz artık, yemekleri birleştirelim mi anacığım ver elini öpeyim, hem oğluşun anne yemeğinden mahrum kalmamış olur..Konserve ise haşlamana gerek yok. Soğan ve havucu kavur. Sonra salça koy ve barbunyaları ekle şöyle bir çevirip üzerini geçecek kadar su ekleyip tuzunu at biraz da toz şeker zeytinyağlı olduğu için.
Salçalı çok lezzetli oluyor. Benim eşim salçasız yemek yemez ben hep salçalı yaparım. Tavsiye ederim
Ben de çocuklar evlenince yemek yapmam daha diyordumOoo... Yaparsın yeriz artık, yemekleri birleştirelim mi anacığım ver elini öpeyim, hem oğluşun anne yemeğinden mahrum kalmamış olur..
E üst katına taşınacağız yaBen de çocuklar evlenince yemek yapmam daha diyordumNasıl yapıcaz evler ayrı,yeme içme bir mi olacak
Ne gereksiz laf sokma çabası. Ben ev hanımıyım evimde hep yemek olur ama barbunya nasıl yapılır bilmiyorum. Bilmemek suçmu kadın öğrenmeye çalışıyor. Limoncu ne zaman konu açsa hep laf sokmaya çalışanlardan gına geldiArada yemek yapsan belki öğrenirsin Limoncu.
yaptıgım ve bildigim yemekleri sana sayıcak degilim ...Arada yemek yapsan belki öğrenirsin Limoncu.
Keske donuk alsaydin o haslanir ve daha lezzetli olur ama artik gec konserve haslanmaz.kızlar yarın öglene misafirlerim gelicek barbunya yapıcam meze olarak bol zeytinyaglı ama daha önce hic yapmadım barbunya salcalı yada domatesli yapılır diye bi kanı var
yani her ikiside kullanılmaz diyolar
ya salca kullanıcan yada domates
gercekten öylemi
sizin yaptıgınız tarif varmı ayrıca düdüklüm yok ona göre tarfi verin netten baktım kimi 15 dakka kaynasın kara suyu aksın diyo
barbunyanın kara suyu varmıs onuda ögrendim
suan konserveyi cıkardım yıkadım tarıflerinizi bekliyorum
Zeytinyagliya biber salcasi konmaz mecbur domates kullanicak :)Yemek yapımı hep birbirine benzer soğan kavurma salça sonra ya bakliyar yada sebze yemeğe lezzet katan baharat ve kaliteli salçadır bir salçamızı adana'nın damında kuruturuz bazıları salçayı kaynatır , kaynatılmız salçanın ne lezzeti nede vitamini kalır ama bunu çoğu kadın bilmez salçayı kendisi yapmadığndan , eğer hazır alıyorsanız tehlikeli olabilir çünkü çürümüz biberleri alıp ucuz salça yapanlar var buda kanser yapma tehlikesi var ondandır mutlaka kadından alın erkeğe güvenipte almayın , domaetes salçası mideye dokunur hazmı zordur , çünkü kaynatılıyor ondan ama çorbalar tabi daha lezzetli oluyor ,
almadan sorun kaynatıldımı güneştemi kurutuldu çünkü güneşte kurutulanın tadı daha lezzetli ve 2 yıl küf oluşmadan yenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?