salcam köyden cnm yaa biber salcası kaynanam kendi yapıyo domates soslarımıda ben yazdan yapıp konserveliyorumYemek yapımı hep birbirine benzer soğan kavurma salça sonra ya bakliyar yada sebze yemeğe lezzet katan baharat ve kaliteli salçadır bir salçamızı adana'nın damında kuruturuz bazıları salçayı kaynatır , kaynatılmız salçanın ne lezzeti nede vitamini kalır ama bunu çoğu kadın bilmez salçayı kendisi yapmadığndan , eğer hazır alıyorsanız tehlikeli olabilir çünkü çürümüz biberleri alıp ucuz salça yapanlar var buda kanser yapma tehlikesi var ondandır mutlaka kadından alın erkeğe güvenipte almayın , domaetes salçası mideye dokunur hazmı zordur , çünkü kaynatılıyor ondan ama çorbalar tabi daha lezzetli oluyor ,
almadan sorun kaynatıldımı güneştemi kurutuldu çünkü güneşte kurutulanın tadı daha lezzetli ve 2 yıl küf oluşmadan yenir
Zeytinyagliya biber salcasi konmaz mecbur domates kullanicak :)
salcam köyden cnm yaa biber salcası kaynanam kendi yapıyo domates soslarımıda ben yazdan yapıp konserveliyorum
aman ne salcasını isterim ne kavgasını ben senede 2 kavonoz alıyprum kızlar 10 ar ben almayınca esim ben enayımın onlar alıyo ben neden almıyım diyo yoksa cok umrumde dgeil ben zaten 5 senedir menemenimi domates salcamı sosluklarımı yapıyorumİyi kaynananla aranı bozma o halde
Basiniz goğe mi eriyor? Niye bi laf sokma cabasi icindesiniz? Ne oldu yani ne elinize gecti bunu soylemekle? Ne elde ettiniz?Arada yemek yapsan belki öğrenirsin Limoncu.
Karabiberde demissinizde ben zeytinyagli oldugunu anlamadiniz sandim.Damak tadın ona alışık sa öyle yap ben sevmiyorum tercihim biberden yana
karabibersiz yemek yememKarabiberde demissinizde ben zeytinyagli oldugunu anlamadiniz sandim.
Cok ilginc afiyet olsun :) Herkes degisik bende barbunyaya sogan koymam mesela.karabibersiz yemek yemem
Cok ilginc afiyet olsun :) Herkes degisik bende barbunyaya sogan koymam mesela.
Az sulu yaparim zaten restaurantlardada olmaz sogan barbunyada.Sekerle karabiberi bi arada dusunemedim :)Sulu olunca soğansız ve karabibersiz olmaz daha lezzetli olur bir deneyin hatta tarçınla yiyen var ben atmam ama
Az sulu yaparim zaten restaurantlardada olmaz sogan barbunyada.Sekerle karabiberi bi arada dusunemedim :)
Her yemegin bir standarti vardir az cok sizinki zeytinyagli pek olmuyoda sicak yemek tarzi birsey oluyo.Gecmis olsun dikkat etmeli.Şeker asla atmam damak tadıma uygun değil , hem şekerim sınırda , sağlıksız yani
Basiniz goğe mi eriyor? Niye bi laf sokma cabasi icindesiniz? Ne oldu yani ne elinize gecti bunu soylemekle? Ne elde ettiniz?
Adana damlarında salça? Merhabalar hemşeriYemek yapımı hep birbirine benzer soğan kavurma salça sonra ya bakliyar yada sebze yemeğe lezzet katan baharat ve kaliteli salçadır bir salçamızı adana'nın damında kuruturuz bazıları salçayı kaynatır , kaynatılmız salçanın ne lezzeti nede vitamini kalır ama bunu çoğu kadın bilmez salçayı kendisi yapmadığndan , eğer hazır alıyorsanız tehlikeli olabilir çünkü çürümüz biberleri alıp ucuz salça yapanlar var buda kanser yapma tehlikesi var ondandır mutlaka kadından alın erkeğe güvenipte almayın , domaetes salçası mideye dokunur hazmı zordur , çünkü kaynatılıyor ondan ama çorbalar tabi daha lezzetli oluyor ,
almadan sorun kaynatıldımı güneştemi kurutuldu çünkü güneşte kurutulanın tadı daha lezzetli ve 2 yıl küf oluşmadan yenir
Adana damlarında salça? Merhabalar hemşeriBiz biberleri de öyle kurutur öğütürüz, pul biber doğal, oh mis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?