acil misafir barbunya tarifi

salcam köyden cnm yaa biber salcası kaynanam kendi yapıyo domates soslarımıda ben yazdan yapıp konserveliyorum

a
İyi kaynananla aranı bozma o halde
aman ne salcasını isterim ne kavgasını ben senede 2 kavonoz alıyprum kızlar 10 ar ben almayınca esim ben enayımın onlar alıyo ben neden almıyım diyo yoksa cok umrumde dgeil ben zaten 5 senedir menemenimi domates salcamı sosluklarımı yapıyorum

Limoncu bu kadınlar niye sana takmış ?

Yapmaya başladın mı limoncu28 ?
Çabucak pişir de gel, gece gece moralimiz düzelsin özlettin kendini.
Bu arada aklında başka bir şey yapma fikri varsa yardımcı oluruz, şakalaşma ayrı yardımlaşma ayrı

Konserve zaten haslanmıstır dıger turlu kara suyu cıkana kadar haslanır,bır kaba alınır.salca barbunyayı karartır domates bembeyaz fasulye gıbı yapar ben her zaman sogan domates kavurur ve barbunyayı ekleyıp sıcak su koyarım soguk su dırılestırır her zaman da kım yese nasıl yaptıgımı sorar bu sekılde bence cok daha guzel sogan domates barbunya kaynar su bu kadar basıt,

Adana damlarında salça? Merhabalar hemşeri Biz biberleri de öyle kurutur öğütürüz, pul biber doğal, oh mis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…