• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler acil önerılerınıze ihtıyacım var!!!!!!

yeelizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
53
0
36
İstanbul
merhaba arkadaslar
dun yıne bu konu hakkında yardım istemiştim ama yeni üye oldugum için yanlış yerde konu açmisim:s umarım yıne yanlış olmaz
iki hafta sonra erkek arkadaşımla bırlikte kuzeninin dügününe gidicez ve ben hala ne giyiceğime karar veremedim çok abartılı olsun istemiyorum kıyafet çok hafif kalsında istemıyorum dügün küçük bi yerde olucak kasaba gibi yardımcı olursanız çok sevinirim
şimdıden tesekkur ederım....

Canim yasini da yazsaydin keske ama ben 20'li yaslarin basnda oldugunu dusunerek bir kac model ekliyorum.Kucuk bir yerde olucaksa eger cok abartili olmamalisin

Canım bence en sevdiğin pantolonunu giy üzerine de şöyle şık ve hoş bir bluz giyersin.küçük bir yerse öyle fazla abartmana gerek yok bence zaten kişi de sevgilinin kuzeniymiş. Saçlarını da istersen bukle yaparsın veya güzel bir fön çektirirsin.Güzel de bir göz makyajıyla herşey tamamdır...

4819.jpg

yaş tahmını dogru resimler için çok teşekkür ederim elbiselerde çok güzel ama elbise gıdıcegim dugun için pek uygun değil sankı ama çok şıklar insallah mezuniyet törenime:):):)

canım diz altı dar siyah bir kumaş etek üstüne bel kısmını kavrayan beyaz bir gömlek de düşünebilirsin...kıyafetini de siyah bir kemerle tamamlayabilirsin istersen...saçların bukle yada hafif kabarık bir fönle istediğin gibi olur derim ben...tercih senin

Back
X