• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil ovülasyon yardım

mavili07

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
76
Puanlar
13
Kızlar 10. Gün testi 15:00 da yaptım pike aşırı yakındı yalnız o gün akşam böyle resmen yumurtamı hissettim batma acı falan oldu hatta eşime şakasına çatlıyor sanki dedim ertesi gün net pik görürüm diye düşündüm ama silikleşmişti sizce gece pik yapıp sabaha çatladı mı kafam çok karıştı inanın keşke 10. Gün akşam 8 gibi tekrar yapsaydım daha net anlardım tabi değerlendirdim günleri ama kafama takıldı yinede size danışmak istedim

Eklentiler

• IMG_6540.webp
    IMG_6540.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar 10. Gün testi 15:00 da yaptım pike aşırı yakındı yalnız o gün akşam böyle resmen yumurtamı hissettim batma acı falan oldu hatta eşime şakasına çatlıyor sanki dedim ertesi gün net pik görürüm diye düşündüm ama silikleşmişti sizce gece pik yapıp sabaha çatladı mı kafam çok karıştı inanın keşke 10. Gün akşam 8 gibi tekrar yapsaydım daha net anlardım tabi değerlendirdim günleri ama kafama takıldı yinede size danışmak istedim
Bence resimdeki pik

C kadar koyu yada daha koyu diyolar biraz cden açıktı yinede pike çok yakındı bende bilemedim ama gecesine pik olup ertesi gün çatlamış olur mu
Bence ya bi kaç saat öncesinde tam pik oldu ya da sonrasında

Back
X