Acil panik atak geçiriyorum bakın lütfen

İmzalamadım yalnızca ellerinde güya bana para kazandıracakları için ismimi tel ve iban istemişlerdi en son akşam engelledikten sonra ses çıkmadı gece yarısına kadar ödemezseniz vergi borcu olacak falan diye tehditvari konuştular
Vergi borcu mu😂 Adamlar verginin kelime anlamını bilmiyor ya da kendilerini devlet sanıyorlar.

Gerçekten herkese teşekkür ederim desteğiniz olmasa içim zor rahatlardı detaylı ve akıllı düşünemezdim belki sizler gibi🙏 o an çok panik yaşadığım için inanın düşünemedim bile, korku, endişe, öfke, suçluluk.. hepsini aynı anda yaşadım bir an

Tam adını burada yazsam topluca herkes bilmiş olsa şikayet etsek spamlasak instagramdan hesapları kapanmaz sanmam ama içimin rahatlayacağı kesin🤣 yazsam sorun olur mu burada bilmiyorum
Şaka bi yana tek isteğim kurtulmak oldu giden parayı düşünmedim bile Allahından bulsunlar daha ne deyim🙏

Show habere ihbar et ve ettiğini de söyle daha geçen gün işlendi haberlerde sahte oldukları belki korkarlar

Teşekkür ederim ya ben tüm bunları düşünemeden psikolojik olarak korktum direk bir şey yapamazlar haklısınız hala ismini cismini tutuyorum evden çıktığım zaman şikayette bulunmaya karar verdim sosyal medya hesabımdan da paylaşıcam başkalarını da yolmasınlar bari

Nasıl bu kadar saf oluyorsunuz ? Bu tarz şeylere guvenıpte girmeyin. Dolandırıcı işte gönder toksa akrabalarına söylerim dıyor sana . Ben olsam pabuç bırakmam gider şikayet ederim. Kim çakal görsünler

Ailemin haberi olursa falan diye endişe edip gitmeyecektim ama gidip şikayet edeceğim cimer ya da direk polise
hic birsey yapamazlar bende 300 tl yatirdim sonra bi toaflik oldu geri iade edildi bankami aradim talebinde bulundum neyse sonra tekrar gaza geldim 250 tl yatirdim kazandim 100 bin tl busefer parayi alabilmek icin swift ödemesini yapman gerek dedi 1747 tl ben ödedim veee swift ödemeyi evlilik soyadim oldugu kartla yapdim fakat 100bin lirayi kizlik soyadim la olan kartima yatirilmasini istedim nolduuu olmuyormus kurallar kabul etmiyor 2bin tl uctu bu sekilde önemli degil ama hic birsey yapamazlar merak etme

hic birsey yapamazlar bende 300 tl yatirdim sonra bi toaflik oldu geri iade edildi bankami aradim talebinde bulundum neyse sonra tekrar gaza geldim 250 tl yatirdim kazandim 100 bin tl busefer parayi alabilmek icin swift ödemesini yapman gerek dedi 1747 tl ben ödedim veee swift ödemeyi evlilik soyadim oldugu kartla yapdim fakat 100bin lirayi kizlik soyadim la olan kartima yatirilmasini istedim nolduuu olmuyormus kurallar kabul etmiyor 2bin tl uctu bu sekilde önemli degil ama hic birsey yapamazlar merak etme
Ne kazanmasi, ne kurali yahu hepsi bir kurgu. Boyle boyle söğüşlüyorlar insanlari işte.

Panik atak gecirmiyorsunuz!! Sadece panik olmussunuz!! Agzini acan panik atak diyor ya bu siralar.Sanki cok kolaymis gibi..Başlığınızi degistirin

Panik atak gecirmiyorsunuz!! Sadece panik olmussunuz!! Agzini acan panik atak diyor ya bu siralar.Sanki cok kolaymis gibi..Başlığınızi degistirin
Ben de bunu yazacaktım gerçekten 😂

Gerçek panik ataklılar derneğinin bir üyesi olarak panik atak böyle bir şey değil. Keşke böyle olsaydı 🙄

Daha kotusu de olabilirdi. Binlerce lira dolandirilanlar var. 2 bin lira ile atlatmissiniz yine. Gecmis olsun :KK15:
zoruma gitti gitmedi degil ama gözden cikardigim icin üzülmedim saglik olsun napalim :)) ama ne gerizekaliyim da inanmisim diyorum tabi kendime :D
İnsanın içinden size "apla bana da bin lira ateşlesene,hadi be abla bu sefer garibanın yüzü gülsün " diyesi geliyor
2bin liramdan oldum kiz ne hayaler kurdum 100bin lira ile bu ay fakir gecicek 😂

24 yaşımda tecrübe edinmiş ve de akıllanmış oldum. Ayrıca panik atak hastasıyım doktor kendisi söylemişti, herhalde rastgele uydurmuyorum?? O kadar endişe edip çarpıntılar titremeler geçirmesem buraya fikirlerinizi almak için konu açmazdım değil mi? Bu arada bir şey yapamadılar. Bu kadar özgüvenli ısrarlı olmalarının sebebi strateji uygulamaları, dolandırıcılar artık böyle sanırım. Üstünüze gelip korkmuyorlar ki karşı taraf korkup pısıp daha fazla para yatırsın. Allahtan öyle bir şey yapmadan engellemiştim 👌🙏 tavsiyede bulunanlara tekrar teşekkür ediyorum

Giden para inanın umrumda değil ailem öğrenir de niye bu işlere kumar gibi girdin der güvenleri kaybolur bana üzülürken diye korkuyorum. Ciddi ciddi mesaj atmışlar dava açcaz diye bir şey yapamazlar demi oynamamaya tövbe ettim tabi bir daha
Ne diye dava açaçak lar size kendileri dolandırıcı saten sizde yazın bende sizi mahkemeye vericem yasal olmayan işler yapıyorsunuz diye yazın

Back
X