Acil panik atak geçiriyorum bakın lütfen

24 yaşımda tecrübe edinmiş ve de akıllanmış oldum. Ayrıca panik atak hastasıyım doktor kendisi söylemişti, herhalde rastgele uydurmuyorum?? O kadar endişe edip çarpıntılar titremeler geçirmesem buraya fikirlerinizi almak için konu açmazdım değil mi? Bu arada bir şey yapamadılar. Bu kadar özgüvenli ısrarlı olmalarının sebebi strateji uygulamaları, dolandırıcılar artık böyle sanırım. Üstünüze gelip korkmuyorlar ki karşı taraf korkup pısıp daha fazla para yatırsın. Allahtan öyle bir şey yapmadan engellemiştim 👌🙏 tavsiyede bulunanlara tekrar teşekkür ediyorum
Ooo öyle bir inandırıyorlarki inan bazen kendi isminden bile şüphe ediyorsun acaba gerçekten benim ismim bumu diye

Her şeyi yazmıştım o gün bende üstlerine gittim engelledim tekrar bir şey yapamadılar kaç gündür
Korkmana gerk yok işte böyle böyle insanı dolandırıyorlsar pislikler sen imza atmadan etmeden yani bence yinede şikayetçi ol derim ama ailen bilmiyor galiba... Buda hepimize ders olsun böyle şeyler

Korkmana gerk yok işte böyle böyle insanı dolandırıyorlsar pislikler sen imza atmadan etmeden yani bence yinede şikayetçi ol derim ama ailen bilmiyor galiba... Buda hepimize ders olsun böyle şeyler
Aynen öyle eli verdim de allahtan kolu kaptırmadık 😁 geçmiş olsun diyelim şikayet işini de halledeceğim aklımda tabi ki hiçbir fotoyu yazışmayı da silmedim

Sagolun, Merak etme diyorsanız içim rahatladı biraz ama o zaman dolandırıcı olsalar 350 tl attığımdan sonra beni engellerler diye düşündüm bide üstüme gelip tehdit edip daha cok istediler. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım salak kafamı duvarlara vurayım gidip dertsiz başıma bela alıcam herhalde
Yani engellemezler cunku taniyolar para alabilicegi salaklari. Simdi biz size burda bisey olmaz dedigimiz icin rahatladiniz Allah bilir sabaha kadar o 3 bin lirayida yayiracaktiniz yani. Millete bak yaa safmisiniz cakalmisiniz cozemedim ne dusundunz 350 yatitir bana 3 bin olurmu dediniz . Olurmu yaa millet verirmi size o parayi😂 bu kadar agir konusayimki akillanin. Ben muhtemelen banlanirim ama olsun bir kisiyi daha enayilikten kurtaririm

Yani engellemezler cunku taniyolar para alabilicegi salaklari. Simdi biz size burda bisey olmaz dedigimiz icin rahatladiniz Allah bilir sabaha kadar o 3 bin lirayida yayiracaktiniz yani. Millete bak yaa safmisiniz cakalmisiniz cozemedim ne dusundunz 350 yatitir bana 3 bin olurmu dediniz . Olurmu yaa millet verirmi size o parayi😂 bu kadar agir konusayimki akillanin. Ben muhtemelen banlanirim ama olsun bir kisiyi daha enayilikten kurtaririm
Salak diyerek hareket etmiş oluyorsunuz o yüzden kendinize gelmenizi tavsiye ederim fikrinize de ihtiyacım yok iyi akşamlar

Back
X