Acil pre-par tablet ilacı aranıyor

Serva2009

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
49
19
3
37
HAmişler merhaba ben 18 haftalık hamileyim bi oğluş bekliyorum yalnız bizim bir problemimiz var 16 haftada kanamam oldu ve hastanede plasentanın aşağıda olduğu söylendi progestan ilacı verildi fakat kanamam az az gelmeye devam etti başka bir doktora gittiğimde pre-par adlı ilacı verdi ve kanamam durdu ve çok memnun kaldım bu ilaç üretimi durmuş ama türkiyenin bazı eczanelerinde yada yurtdışında halen bulabilirsin dedi doktor ondada kalmamış çünki sizden ricam bu ilacı kullanan elinde olan yada satıldığını bildiğiniz eczane bilen varsa lütfen yardım edin çok az ilacım kaldı ve aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tekrardan bebeğim çok küçük

Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de 16+2 de kanama yaşadım kırmızı taze kanama bir pedi dolduracak kadar hatta belki daha fazla ben Şok'a girdiğim için sürekli sildim attım. Gece hastaneye gittim iğne yapıp yolladılar plasenta aşağıda ondan olabilir dediler . Ertesi akşam tekrar kanadım yine taze kırmızıydı ama bi gece önceki kadar yopun değildi. Bı sefer dr umu aradım hastaneye yatış yaptırdı ( tüp Bebek yaptırdık) bi gece kaldım ertesi gün azaldı yolladı beni ama hala 2 gündür azar azar da olsa sildikçe geliyor tam bitmedi. Tüp bebek dr um plasenta Previa dememiz için 24. 26. Haftaları görmemiz gerek o haftalarda aşağıdaysa ozaamn pp diyebiliriz bu haftalarda zaten aşağılarda olur dedi. Senin dediğin bu ilaçtan bahsetmedi ama bu ilacın bebeğe bebeğin kalbine zararlı olduğunu duymuştum Avrupa'da yasaklandı hatta. Ben progestan fitil ve 5 günde 1 proluton olucam .arkadaşım dua etmekten dinlenmekten başka çaremiz yok Allah'a emanet yavrularımız

Çok geçmiş olsun canm kalp atışında hızlanmam oluyo ama rahmi tam gevşettiği içinde bu ilaç bana iyi geldi hamd olsun şimdi kanma yok ama yatıyorum lavabo ve yemek için kalkıyorum bizde çıkmasını bekliyoruz plasenta 6. Aya kadar çıkabilir dedi çünki ama her anda kanman olabilir dedi dikkat etmezsen dedi bnde haftada bir iğne oluyorum inş o günleri görürüz arkadaşım

Amin Canım. İnşallah 6. Aya kalmaz yukarı çıkar da rahatlarız biraz. Benim bgn de fitili attıktan sonra minicik de olsa geliyor tedirgin oluyorum ama napalım yatıp beklicez sonu güzel olur inşallah. Bir de iyi bi dr la daha görüşmeni öneririm. Bebeğin kalbi de çok hızlanırsa sağlığı açısından iyi olmadığı için alabiliyorlarmış erkenden Allah korusun. Nacizane yine de kullanmamanı öneririm arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…