- Konu Sahibi dilaaadilaaan
-
canım yaaa komik olmaben değil belime, göğüsüme kdr gelsin istiyorum bi an önce (ki bana o kdr yeter zaten) sen belindeki saçlar için yardm edin diyosun kalçanda olucak da nolcak zaten allahaşkına kusurabakma ama bence bir kadını o kdr uzunluk da basitleştiriyor yani ne bileyim köylü kızı havasına sokuyor kuaför eli değmemiş hiç gibi... bu benim fikrim tabii ama eğer saçlarn belindeyse gayet normal hatta çok uzun sayılıyor bence
nesse ben bişey demiyim şimdi ...bu siteyi seviyorrum ve 1 gün bile ayrı kalmak istemiyorum
Konu amacından sapmasa ne güzel olur,herkesin beğenisi farklı.
Soru da net.
Çok çabuk uzatan diye bir yöntem yok hatta her yöntem farklı etkiler yaratıyor.
Bazılarında gayet iyi etki eden formül bazılarında işe yaramıyor.
Forumda birçok yöntem paylaşılmış sizde nasıl bir etki yaratacağı önceden bilinmez o yüzden bir tanesinden denemeye başlayın derim. :)
dax nedir cahilliğin sınırlarında dolanıyorum sanırım hiç duymadım aman allahım
Estağfurullah =) Dax supergro diye bir ürün var gerçekten harika ben uzun süredir kullanıyorum . watsons ta bulabilirsin canım internettende satın alabilirsin =))))
canım senin yaşadığın şeyin aynısını bende yaşadım o kadar uzun saç o hale gelince insanda tramva yapıyor gerçekten. ben dax kullanmanı tavsiye ederim 3 ay içinde 15 cm fln uzatır .
herkesin vücudunda özendiği bir kısım vardır. bende saçlarıma kıyamam . ayrıcı görenler hiçte köylü kızı havasında saçların var demedi . diyemezlerde çünkü saçlarıma gereken önemi ve özeni gösteriyorum . perçemiydi,katıydı,fönüydü,bakımıydı hepsini eksiksiz yapıyorum. bir kadının en güzel giysisi saçıdır diye biliyorum. belim de dediğim saçlarım omuzlarımdan 2-3 parmak kalınlığında aşşağıda. bana göre kısa size göre uzun.. dalga geçmeniz hiç hoş değildi.
canım ben yılan yağı kullanmaya başladım biraz meşakatli oluyor .. önerim için teşekkür ederim fakat şampuan tarzı bişey mi acaba ?
öyleyse yılan yağından vazgeçebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?