Kaset test dediğiniz nedir? Erken değil normal test değil mi?Bir de Kaset test yapin gecikmis zaten
Teşekkür ederim. Sabah yspma imkanım olmadı hiç, çok fark eder mi akşam saatleri?Normal Test
Bazilari yansitiyor e nabizaŞüpheli ilişkiden ne kadar geçti?
Özel laboratuvarlarda yapılan testler e nabıza düşmüyor.
Benim doktorum da özel bi laboratuvarda baktırıyor. Defalarca kan verdim hiç biri yansımadı. Ama bilemiyorum o zaman.Bazilari yansitiyor e nabiza
Bilmiyorum. Bir hafta mı beklemeli gecikme sonrası?Simdi yapsaniz ve negatif ciksa bile iciniz rahat edecek mi ? Yarin yine yapacaksiniz?
Çok teşekkür ederim. Şu an Eskişehir'deyim, uzaktan da çalışabildiğim için. Sorayım, duruma göre önümüzdeki hafta İstanbul'a giderim. Eskişehirde özel iki lab var sadece :/Bu lab Benim sonuclarimi mail atardi, isterseniz bir arayip sorun
Centro Laboratories
Gürsel Mahallesi, Kağıthane Cd. No:14 / 2, 34400 Kâğıthane/İstanbul, Türkei
+90 212 320 64 00 Centro Laboratories - Google Suche
Yapin Test bence , her Turlu cikar varsa10 Kasım, yani 18 gün geçti.
O zaman testte cıkardı hamile değilsiniz büyük ihtimalle.10 Kasım, yani 18 gün geçti.
Yok özel değil gizli gebelik testi yaptırmıyorumDoktorunuzun ismini verebilir misiniz çok özel değilse?
Ben en son Ahenk labda verdim, enabizda goruyorum. En saglikli bilgiyi her labin kendisi verir benceÖzel lab yansımıyor e nabıza
İki gün sonra tekrar yapacağım, gün içinde eczaneye gidemiyorum :/Yapin Test bence , her Turlu cikar varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?