Yani bence de değilim. Rahatlattınız beni biraz. Zaten korunuyorduk ama şüphe düştü içime. Erkek arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım ikimiz de sevdiğimiz hâlde. Şimdi böyle bir şey olursa ne yaparım diye korkuyorum.O zaman testte cıkardı hamile değilsiniz büyük ihtimalle.
Yok özel değil gizli gebelik testi yaptırmıyorumDe ben İzmirdeyim. Direk laboratuvarlara gidip yaptırabilirsiniz bence. Ama dediğim gibi bence hamile değilsiniz.
Teşekkür ederim, anladım. En iyisi arayıp sormakBen en son Ahenk labda verdim, enabizda goruyorum. En saglikli bilgiyi her labin kendisi verir bence
Eskisehirde ozel lablar var, sonucu mail atarlar. Acibademin ilerisinde var. E nabizda gozukmezÇok teşekkür ederim. Şu an Eskişehir'deyim, uzaktan da çalışabildiğim için. Sorayım, duruma göre önümüzdeki hafta İstanbul'a giderim. Eskişehirde özel iki lab var sadece :/
Simge tıp laboratuvarı ve Eskişehir tıbbi tahlil laboratuvarı diye iki yer buldum ama arayıp soramadım. Çok teşekkür ederim. Cumartesiden önce gidemeyeceğim zatenEskisehirde ozel lablar var, sonucu mail atarlar. Acibademin ilerisinde var. E nabizda gozukmez
E nabız açıp kontrol etmezler ama aile hekimine yansıdığında aileyi arıyorlar.E-nabızınızı açıp kontrol edebilecek potansiyeli olan bir aileniz varken nasıl sevişebiliyorsunuz hayret.
Hamile degilsiniz bence gereksiz strese girmeyin.Kızlar selam. Gebelik kan testini e nabız sistemine girmeyecek lab var mı? Aile hekiminin görüp aramasını istemiyorum.
28 yaşındayım ama ailemin öğrenmesinden korkuyorum.
Eskişehir'de veya İstanbul'da olabilir.
Reglim az olur, 2 gün leke gibi 2 gün de az az. 5 gün geçti. Regl tarihimden önce ve geçtikten 2 gün sonra 2 test yaptım, negatif. Predictor erken olandan yaptım.
Bu aralar çok stresli olduğum için büyük ihtimalle ama yine de çok korkuyorum.
Ben de aynı tarihte regl olmayı bekliyordum. 11 gün gecikince test yaptım. 6 haftalık hamileyim. Olsa çıkardı testte çoktan, endişe etmeyin.10 Kasım, yani 18 gün geçti.
Teşekkür ederim, umarımHamile degilsiniz bence gereksiz strese girmeyin.
Ayy reglim 18 gün gecikmedi ama. İlişki üzerinden 18 gün geçti, reglim 5 gün gecikti. Ama bence de çıkardı, öyle umuyorumBen de aynı tarihte regl olmayı bekliyordum. 11 gün gecikince test yaptım. 6 haftalık hamileyim. Olsa çıkardı testte çoktan, endişe etmeyin.
Değilsin kesinlikle. Bi kac gün daha bekle erken gebelık testi al bak hatta iki ayrı markanın al garanti olsun dersen sonucun negatif oldugnu göreceksin. Stres yapma hasta olursun.Teşekkür ederim, umarım
2 tane yaptım , yine 2 daha denerimDeğilsin kesinlikle. Bi kac gün daha bekle erken gebelık testi al bak hatta iki ayrı markanın al garanti olsun dersen sonucun negatif oldugnu göreceksin. Stres yapma hasta olursun.
Erken gebelık testı mıydı normal test mi fark var arada. Ya degılsın emin ol ama rahatlamak için yarın erken gebelık testı alıp yaparsan rahatlarsın.Kondom kullananın bi dahakine partner istemiyorsa da yol ver biraz egoist olun yahu.2 tane yaptım , yine 2 daha denerim
Dediğin gibi zatençok stresli biriyim, 8 yıldır da depresyon tedavisi görüyorum. Fiziksel olarak da pek sağlıklı değilim yıllardır. İyice tetikliyor birbirini
Reşitseniz aile hekimliği sadece sizi muhatap alır. Ailenize kimse ulaşmaz. Yargılamıyorum, sadece garip geldi bu kadar baskı altında yaşama fikri.E nabız açıp kontrol etmezler ama aile hekimine yansıdığında aileyi arıyorlar.
Çocuk değilim sadece ailemle yaşadığım için evet korkuyorum.
Soru sordum, Cevaplamak, yorum yapmak zorunda değilsiniz. Yargılama hakkınız hiç yok
Ev arkadaşımın başına gelmişti böyle bir durum. İkametgahını bile aldırmamıştı henüz, annesiyle yaşadığı evde görünüyordu. Direkt kızın kendisini aradılar.Bence bir süre daha bekle, o arada test yap. Hamile olsan çıkardı heralde kasette, üç beş gün herkesin adeti gecikir.
Ayrıca 18 yaisni geçtiğin için senin enabiz bilgilerin ailende çıkmaz. Zaten negatif olduktan sonra gebelik testi çıksa da sorun olmaz. Ben hiç hamilelik şüphesi yaşamadım,ama bir kere baska sebepten acile gittim, 'doktor gebelik ihtimali var mı?' dedi. Yok dedim,benden kan idrar tahlili istedi. E nabiza bir baktım meğer gebelik testi de yapmış sözüme guvenmemis desenin negatifin olursa sen de bu gerçek olaydan ilham alır bir şeyler söylersin.
Pozitif olurs da aile hekimine düşüyor, aile hekimi evi arayabiliyor..bundan 9 sene önce falan benim kuzenimin başına geldi.
Buna önlem olarak da (nolur nolmaz diye) aile hekimini ailenden uzakta baska birine al. Hiç sorun olmaz herhalde.
Umarım hamile degilsindir
Bizimkinde kuzenimin babasını aradilar. Ama zaten evlilik içinde olan bir bebekti,ailenin haberi vardı neyse ki. Dünyanın en saçma şeyi değil de ne?Ev arkadaşımın başına gelmişti böyle bir durum. İkametgahını bile aldırmamıştı henüz, annesiyle yaşadığı evde görünüyordu. Direkt kızın kendisini aradılar.
Saçmalardan seçmeler. Türkiye’de yaşamak.Bizimkinde kuzenimin babasını aradilar. Ama zaten evlilik içinde olan bir bebekti,ailenin haberi vardı neyse ki. Dünyanın en saçma şeyi değil de ne?
Mesela bundan size ne? Kadın onu mu sormuş?E-nabızınızı açıp kontrol edebilecek potansiyeli olan bir aileniz varken nasıl sevişebiliyorsunuz hayret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?