Acil! Sisteme girmeyecek Laboratuvar var mı?

Yani bence de değilim. Rahatlattınız beni biraz. Zaten korunuyorduk ama şüphe düştü içime. Erkek arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım ikimiz de sevdiğimiz hâlde. Şimdi böyle bir şey olursa ne yaparım diye korkuyorum.

E-nabızınızı açıp kontrol edebilecek potansiyeli olan bir aileniz varken nasıl sevişebiliyorsunuz hayret.

Çok teşekkür ederim. Şu an Eskişehir'deyim, uzaktan da çalışabildiğim için. Sorayım, duruma göre önümüzdeki hafta İstanbul'a giderim. Eskişehirde özel iki lab var sadece :/
Eskisehirde ozel lablar var, sonucu mail atarlar. Acibademin ilerisinde var. E nabizda gozukmez

Eskisehirde ozel lablar var, sonucu mail atarlar. Acibademin ilerisinde var. E nabizda gozukmez
Simge tıp laboratuvarı ve Eskişehir tıbbi tahlil laboratuvarı diye iki yer buldum ama arayıp soramadım. Çok teşekkür ederim. Cumartesiden önce gidemeyeceğim zaten

E-nabızınızı açıp kontrol edebilecek potansiyeli olan bir aileniz varken nasıl sevişebiliyorsunuz hayret.
E nabız açıp kontrol etmezler ama aile hekimine yansıdığında aileyi arıyorlar.
Çocuk değilim sadece ailemle yaşadığım için evet korkuyorum.

Soru sordum, Cevaplamak, yorum yapmak zorunda değilsiniz. Yargılama hakkınız hiç yok

Hamile degilsiniz bence gereksiz strese girmeyin.

Ben de aynı tarihte regl olmayı bekliyordum. 11 gün gecikince test yaptım. 6 haftalık hamileyim. Olsa çıkardı testte çoktan, endişe etmeyin.
Ayy reglim 18 gün gecikmedi ama. İlişki üzerinden 18 gün geçti, reglim 5 gün gecikti. Ama bence de çıkardı, öyle umuyorum

Hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Değilsin kesinlikle. Bi kac gün daha bekle erken gebelık testi al bak hatta iki ayrı markanın al garanti olsun dersen sonucun negatif oldugnu göreceksin. Stres yapma hasta olursun.
2 tane yaptım , yine 2 daha denerim

Dediğin gibi zaten çok stresli biriyim, 8 yıldır da depresyon tedavisi görüyorum. Fiziksel olarak da pek sağlıklı değilim yıllardır. İyice tetikliyor birbirini

2 tane yaptım , yine 2 daha denerim

Dediğin gibi zaten çok stresli biriyim, 8 yıldır da depresyon tedavisi görüyorum. Fiziksel olarak da pek sağlıklı değilim yıllardır. İyice tetikliyor birbirini
Erken gebelık testı mıydı normal test mi fark var arada. Ya degılsın emin ol ama rahatlamak için yarın erken gebelık testı alıp yaparsan rahatlarsın.Kondom kullananın bi dahakine partner istemiyorsa da yol ver biraz egoist olun yahu.

Bence bir süre daha bekle, o arada test yap. Hamile olsan çıkardı heralde kasette, üç beş gün herkesin adeti gecikir.
Ayrıca 18 yaisni geçtiğin için senin enabiz bilgilerin ailende çıkmaz. Zaten negatif olduktan sonra gebelik testi çıksa da sorun olmaz. Ben hiç hamilelik şüphesi yaşamadım,ama bir kere baska sebepten acile gittim, 'doktor gebelik ihtimali var mı?' dedi. Yok dedim,benden kan idrar tahlili istedi. E nabiza bir baktım meğer gebelik testi de yapmış sözüme guvenmemis de senin negatifin olursa sen de bu gerçek olaydan ilham alır bir şeyler söylersin.
Pozitif olurs da aile hekimine düşüyor, aile hekimi evi arayabiliyor..bundan 9 sene önce falan benim kuzenimin başına geldi.
Buna önlem olarak da (nolur nolmaz diye) aile hekimini ailenden uzakta baska birine al. Hiç sorun olmaz herhalde.
Umarım hamile degilsindir

Reşitseniz aile hekimliği sadece sizi muhatap alır. Ailenize kimse ulaşmaz. Yargılamıyorum, sadece garip geldi bu kadar baskı altında yaşama fikri.

Ev arkadaşımın başına gelmişti böyle bir durum. İkametgahını bile aldırmamıştı henüz, annesiyle yaşadığı evde görünüyordu. Direkt kızın kendisini aradılar.

Ev arkadaşımın başına gelmişti böyle bir durum. İkametgahını bile aldırmamıştı henüz, annesiyle yaşadığı evde görünüyordu. Direkt kızın kendisini aradılar.
Bizimkinde kuzenimin babasını aradilar. Ama zaten evlilik içinde olan bir bebekti,ailenin haberi vardı neyse ki. Dünyanın en saçma şeyi değil de ne?

18 gunde zaten hayli hayli cikardi ki 6 haftalik bebek olacakti dediginI tarihe gore 6 haftada birak testte.cikmayi kalp atisini dinliyoruz . Bosuna test bile yapmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…