Acil! Sisteme girmeyecek Laboratuvar var mı?

Erken gebelik testiydi. 2 gün gecikince yaptığım predictor markaydı. Korunduk zaten ama ben emin olamıyorum, korunurken de olabiliyormus. Sevgilimle başka sebeplerden ayrıldım. Onun stresini yaşıyorum bir haftadır her gün sürekli ağlıyorum. Onun stresinden olmuyor bence de

Güvenmeyip test yapmak da evet çok mantıklı niye yapmış acaba ya derim
Birkaç gün daha bekleyeceğim evet aile hekimini değiştirmeyi düşündüm, sorgularlarsa da İstanbulda çalışırken ilaç yazdırmam gerekti, yazmadılar filan derim. Çok sık gitmek zorunda olmasam aile hekimine çok iyi olurdu. En kötü ihtimalde de doktorla konusup aramızda kalsın lütfen demek kalır

Bizimkinde kuzenimin babasını aradilar. Ama zaten evlilik içinde olan bir bebekti,ailenin haberi vardı neyse ki. Dünyanın en saçma şeyi değil de ne?
Cidden çok saçma. Türkiye gibi bir ülke, özgürüm diyip aileden tek çekinen ben olamam. Bu ülkede kadınlara neler çektiriliyor gerçekten

Sağ. Oc. Da kan testi zaten yapmiyorlar normal gebelik teati yapıyorlar onu sizde evde yapabilirsiniz

Kötü değil aslında, muhatap kimse onu aradılar işte, olması gereken. Belki de kız bekar olduğu içindi.
Ayy ben annesiyle yaşadığı ev diyince yanlış okumuşum. Pardon. Çok mantıklı, en azından takip etmeleri gerekiyorsa da kişinin kendisini aramalılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…