acil sorum var 2 gunluk burnum lutfen bakinn

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
kizlar hem deviasyon duzeltildi hem kemer alindi estetikte var yani 2 gun once oldum ameliyatimi bugun tampon alindi burnumun ustune takilan aparat burun deliklerini de yandan baya bi sıktiriyor mandalli gibi burnum tamamen sivi falanda akamiyor galiba boyle oldugu icin kan kurumus delik girisinde zaten delikde hic yok nerdeyse aparattan dolayi...nefes de hic yok. bunlar normalmi arkadaslar konusalim lutfen

doktorunu arayıp bir danış istersen ben hem burun hem çene estetiği olmuştum bu derece bir nefes zorluğu yaşamamıştım... proflolimde resimlerim mevcut...

doktorunu arayıp bir danış istersen ben hem burun hem çene estetiği olmuştum bu derece bir nefes zorluğu yaşamamıştım... proflolimde resimlerim mevcut...
Canım bende ıkı amelıyatı bırden oldum. Fakat çenemde hala uyusukluk var 3. Haftadayım. Senın surecın nasıl gectı ?

Ben kulak çöpünü oksıjenlı suyla ıslatıp ufak ufak temızlıyordum. Fakat burnunun ıcıne cok sokma.
delik girisleri var ya orasi bildigin kapali kabuk baglamis icine bisey sokma sansim yok ..yinede sursem acilirmi canim bildigimiz oksijen suyu mu ...doktoun onerdimi bunu..dikislere zarar vermesin sonra

delik girisleri var ya orasi bildigin kapali kabuk baglamis icine bisey sokma sansim yok ..yinede sursem acilirmi canim bildigimiz oksijen suyu mu ...doktoun onerdimi bunu..dikislere zarar vermesin sonra

ben de aynı şekilde temizledim bi ucuyla onu sürüp diğer ucuyla temizliyorsun zarar vermiyor geçmiş olsun

Geçmiş olsun nihayet atlattın mi sen de canim.doktoruna sormadan hiç bisey yapma bence herkesin burnuna yapılan işlem farklı olabilir .ama nefes alamaman cok normal ilk günlerde

Geçmiş olsun nihayet atlattın mi sen de canim.doktoruna sormadan hiç bisey yapma bence herkesin burnuna yapılan işlem farklı olabilir .ama nefes alamaman cok normal ilk günlerde
evet canim sonunda oldum cok sukur bisey surmedim canim ama cinbizla ufak ufak kabuklari aldim burun girislerinden tabi tamamen degil kucucuk aciklik var igje ucu kadar nefes aliyorum sanki ...

kizlar cok aukur suan burnum.baya acildi nefes alabiliyorum az acilmasina ragmen kabuklar yinedw sanki burnuma.vikis surmusum.gibi nefws aliyorum cok.sukur ya rabbim kimseyi nefessin birakmasin

Back
X