Acil tahlil sonucu

blueshine8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
8
0
1
25
Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var 20 yaşındayım yaklaşık 3 haftadır adet gecikmesi yaşıyorum kan tahlilim böyle çıkmış ben anlamadım anlayan birileri yardımcı olabilir mi? (Grip ilacı ve ağrı kesiciler falan kullanmıştım ağır bir grip geçiridim ve stress falan acaba ondan da kaynaklanabilir mi? Ve hamilelik var mıdır

Eklentiler

• 332292CC-C36D-4C87-8ABE-3BD6639AE04A.webp
    332292CC-C36D-4C87-8ABE-3BD6639AE04A.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var 20 yaşındayım yaklaşık 3 haftadır adet gecikmesi yaşıyorum kan tahlilim böyle çıkmış ben anlamadım anlayan birileri yardımcı olabilir mi? (Grip ilacı ve ağrı kesiciler falan kullanmıştım ağır bir grip geçiridim ve stress falan acaba ondan da kaynaklanabilir mi? Ve hamilelik var mıdır
Hayır yok,tekrar yaptırırsanız beta hcg ye bakın 10 un üzerindeyse hamilesiniz sizin 1 den küçük diyor

Beta HCG hamileliğini gosteriyor bu değeriniz yeterli seviyede değil hamile değilsiniz yani tsh troid inizi gösteriyor oda yeterli seviyede diğeri süt hormonu oda normal büyük ihtimalle geçirdiğiniz hastalıktan dolayıdir hayırlısı olsun

Back
X