- 9 Haziran 2014
- 264
- 105
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar mrb bugun tampon aldm ilk defa kullancam discreet marlasi boyle o pamuk yesil plastik biseyin icinde arkasi cikiyo ama on taraftada yine yesil bi plastigin icinde pamugun ucu gorunuyo onuda cikaripmi takicam yoksa o plastiklemi takicam bilemedim![]()
arkasında falan nasıl kullanıldığı yazmıyor mu?Kizlar mrb bugun tampon aldm ilk defa kullancam discreet marlasi boyle o pamuk yesil plastik biseyin icinde arkasi cikiyo ama on taraftada yine yesil bi plastigin icinde pamugun ucu gorunuyo onuda cikaripmi takicam yoksa o plastiklemi takicam bilemedim![]()
netten arattır o zaman.Turkce yazmiyo sadece resimler var ama ondada net degil
Yazi var ama turkce yok resimle gostermisler onuda anlamadm net dgl yani napsamki nettede baktim bulamadmarkasında falan nasıl kullanıldığı yazmıyor mu?
İngilizce falansa yazarsan yardımcı olmaya çalışalım da pratikte bilen vardır kullananlardan.Yazi var ama turkce yok resimle gostermisler onuda anlamadm net dgl yani napsamki nettede baktim bulamadm