• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil tampon!!!

lorin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
264
105
43
Kizlar mrb bugun tampon aldm ilk defa kullancam discreet marlasi boyle o pamuk yesil plastik biseyin icinde arkasi cikiyo ama on taraftada yine yesil bi plastigin icinde pamugun ucu gorunuyo onuda cikaripmi takicam yoksa o plastiklemi takicam bilemedim:KK43:

Kizlar mrb bugun tampon aldm ilk defa kullancam discreet marlasi boyle o pamuk yesil plastik biseyin icinde arkasi cikiyo ama on taraftada yine yesil bi plastigin icinde pamugun ucu gorunuyo onuda cikaripmi takicam yoksa o plastiklemi takicam bilemedim:KK43:

Pamuğu çıkarıp takacaksın. Ben de sadece 1 kez kulandım yani uzman değilim ama plastik olmayacak taktığın yerde. sırf pamuk. Bir de youtube da marka olarak aratırsan nasıl takacağını anlatıyorlar.

arkasında falan nasıl kullanıldığı yazmıyor mu?

Yazi var ama turkce yok resimle gostermisler onuda anlamadm net dgl yani napsamki nettede baktim bulamadm
İngilizce falansa yazarsan yardımcı olmaya çalışalım da pratikte bilen vardır kullananlardan.
birazdan çıkar belki bir şey. "sadece tampon uygulama" falan yazarsan çıkar belki bir şey. ama önüne vajinal falan de de normal tampon sanmasın google

Plastigin arka kismini cekiyosun cit diye bi ses geliyo. Acik ucunu vajina girisine koyup tekrar bi cit duyana kadar ittiriyosun

Ustunde yaziyor gerci

o yeşil parça aplikatör sanırım ben hiç bulamadım onlardan aplikatörsüz kullandım hep. Ambalajında resimli anlatım olmalıydı ya.

tamponlarda marka farkı oluyor,ama genelde,önce arka plastik kılıfı çıkaripiyle beraber,sonra ön kısım çıkarılır..maksat el değmesin ön kısmına diye..yani sonuç olarak 2 kılıf da çıkıyor takmadan önce..ipini de açmayaı unutmayın..
3 boyu var,kanama yoğunluğuna göre kullnabailrisniz..ancak mini en rahat olanıdır,ilk defa kullnaıyorsanız onla başlayın derim ben...
tampon kullanma kılavuzu:KK52:

bak şimdi netten baktım da ben bu marka kullanmamışım hiç,şırıngalı olanı varmışş..hmmm
onu bilmiyorum bak,ben de bir deneyeyim bakalım,nasılmış..

Back
X