- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
- Konu Sahibi socialscientist
Ben düğünde istedim 5taşıSözde tektas takılmaz 5 taş takılır.

Ben nişan söz bir yaptım tek taş ve tamtur istedim. Tabi sadece o kadarla kalmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben düğünde istedim 5taşıSözde tektas takılmaz 5 taş takılır.
Yine yakaladın beniBen düğünde istedim 5taşı
Ben nişan söz bir yaptım tek taş ve tamtur istedim. Tabi sadece o kadarla kalmadı![]()
Sen gözümden kaçmazsınYine yakaladın benieee super nisan soz bir aradaysa ortaya tamtur girmis. E dugune de 5 taş yuzukler tamamlanmış
bende tamtur istiyorum 5tas ve tektaşim var ama onu da kazaklara falan takarım diye korkuom
![]()
Sen gözümden kaçmazsınhatta konuda direkt gözlerim seni aradı.
Ay valla daha hiç bir şeye takmadım . Montur önemli canım. Dişleri çok açık değil benimkinin, belki ondandır.
Biz kapalı çarşıdan almıştık. Sait Koç var bilirsin belki. Ama blue diamond da çok güzel şeyler var.bir araştırım onu ben. Aldircak özel gün çok ne de olsa
hangi markaya bakmam lazim
![]()
Isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzüBen söyledikten sonra alınan tektaşın manevi değeri olmayacağı için bende, söylemek saçma geliyor.
Evlenme teklifi içinde kaç kere ima ettim. Bi kaç arkadaşım söyledi falan bizde böyle dedi
Evet biliyor , bozdurmam ya yazik yani cok deger kaybediyor , takmiyorum tabi ki ama oyle duruyorlar kasada isteEski tek taşların sende durduğunu biliyor mu canım?
Ben boşanır boşanmaz hemen bozdurmuştum tek taşımı. Hemde aldığımın 2bin kadar altına![]()
Bak o konuda çok haklısın değer epey kaybediyor ama ben istemediğim için hemen bozdum. Ha dursa nişanlımda istemez . Hatta ben bozacağım zaman annem ayağına git bir kısmıyla ayakkabı al demiştiEvet biliyor , bozdurmam ya yazik yani cok deger kaybediyor , takmiyorum tabi ki ama oyle duruyorlar kasada iste
Söyleyin yahu ne diye siz alacaksınız. Bekleyin biraz baktınız ses çıkmıyo başta söylemeye çekindim ama bizim böyle bir adetimiz var benim için önemli değil ama ailemin gözünde bi tektaş alamadı gibi görünmeni istemem orta yollu bi yüzük almamız lazım derseniz kırılmaz benceErkek arkadaşımın ailesi bu hafta beni istemeye geliyor. Hem söz hem isteme olacak. Bizde sözde tektaş takılması adeti var. Benim için önemli değil ama ailem, akrabalar falan dener kınar böyle şeyleri.
Şimdi sorun şu ki erkek arkadaşım bana öyle klasik bir evlenme teklifinde bulunmadı. Hep evlenmek istiyordu karar aldık evleniyoruz gibi oldu. Dolayısıyla tektaş da almadı.
Muhtemelen tektaş takılması adetini bilmiyordur. Böyle işlerden bi haber kendisi. Bizde sözde tektaş takılır orta yollu bir şey alalım laf olmasın desem ayıp mı olur? Yoksa kendim kendime tektaş alıp söz günü eline tutuşturup aşkım bunu takman lazım desem kırar mıyım acaba bak bak ben alamaz mıydım gibi
Kimseye de yük olmak istemiyorum. O kadar önemli bir şey de değil benim için ama annem 40 tane laf eder şimdi onu da çekmek istemiyorum.
Ne dersiniz uyarsam mı yoksa kendim mi halletsem?
Adet nasıl oluyor ki.... Tek taş dediğin moda topu topu ne zamandır var ki... Ben 40 yaşındayım çocukluğumda tek taş takan yoktu. Ki hali vakti yerinde köklü bir ailenin kızıyım. Gören de sanacak ki nesillerdir tek taş takıyor Türk kadını. Ayrıca siz daha şimdiden elalem ne der olayına girerseniz evlilik aşamaları da evliliginiz de zehir olur.Erkek arkadaşımın ailesi bu hafta beni istemeye geliyor. Hem söz hem isteme olacak. Bizde sözde tektaş takılması adeti var. Benim için önemli değil ama ailem, akrabalar falan dener kınar böyle şeyleri.
Şimdi sorun şu ki erkek arkadaşım bana öyle klasik bir evlenme teklifinde bulunmadı. Hep evlenmek istiyordu karar aldık evleniyoruz gibi oldu. Dolayısıyla tektaş da almadı.
Muhtemelen tektaş takılması adetini bilmiyordur. Böyle işlerden bi haber kendisi. Bizde sözde tektaş takılır orta yollu bir şey alalım laf olmasın desem ayıp mı olur? Yoksa kendim kendime tektaş alıp söz günü eline tutuşturup aşkım bunu takman lazım desem kırar mıyım acaba bak bak ben alamaz mıydım gibi
Kimseye de yük olmak istemiyorum. O kadar önemli bir şey de değil benim için ama annem 40 tane laf eder şimdi onu da çekmek istemiyorum.
Ne dersiniz uyarsam mı yoksa kendim mi halletsem?
İmistasyon bile olur yani taşı değil maneviyatı önemli. Bir de millet sussun tabiPirlanta mi tek taş mi normal tek tas mi olmalı.