Acil tektaş sorunsalı

Siz istiyorsanız garanti olsun bir ağzını yoklayın.kendiniz almayın şimdiden kolaya alışmasın.imkan varsa bunları yapın imkan yoksa zorlamanın anlamı yok.

Ben düğünde istedim 5taşı 😬
Ben nişan söz bir yaptım tek taş ve tamtur istedim. Tabi sadece o kadarla kalmadı 😂
Yine yakaladın beni 😁😁😁 eee super nisan soz bir aradaysa ortaya tamtur girmis. E dugune de 5 taş yuzukler tamamlanmış 👍👍 bende tamtur istiyorum 5tas ve tektaşim var ama onu da kazaklara falan takarım diye korkuom😁😁😁

Yine yakaladın beni 😁😁😁 eee super nisan soz bir aradaysa ortaya tamtur girmis. E dugune de 5 taş yuzukler tamamlanmış 👍👍 bende tamtur istiyorum 5tas ve tektaşim var ama onu da kazaklara falan takarım diye korkuom😁😁😁
Sen gözümden kaçmazsın :D hatta konuda direkt gözlerim seni aradı.
Ay valla daha hiç bir şeye takmadım . Montur önemli canım. Dişleri çok açık değil benimkinin, belki ondandır.

Ben söyledikten sonra alınan tektaşın manevi değeri olmayacağı için bende, söylemek saçma geliyor.
Evlenme teklifi içinde kaç kere ima ettim. Bi kaç arkadaşım söyledi falan bizde böyle dedi.
Aslında takmamaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum galiba.

Sözde zaten tek taş takılır benim bildiğim, yani 2 kere evlendim :D ikisinde de öyleydi valla :D
hem tek taş hem 5 taş takıldı, nişanda da alyans ..
sizin oranın adeti olmasına şaşırdım yaklaşık 10-15 yıldır hep böyle :KK51:

Evleneceginiz insan neticede bir tek tas isteyemeyecekmisiniz:) pirlanta olsun yok bilmem kac karat diye zora sokmadiginiz surece bence cok normal istekler:) gucu yettigince birsey alabilir bilmedigi icin boyle seyleri soylemenizde sakinca yok bence

Evet biliyor , bozdurmam ya yazik yani cok deger kaybediyor , takmiyorum tabi ki ama oyle duruyorlar kasada iste
Bak o konuda çok haklısın değer epey kaybediyor ama ben istemediğim için hemen bozdum. Ha dursa nişanlımda istemez . Hatta ben bozacağım zaman annem ayağına git bir kısmıyla ayakkabı al demişti :D

Kendiniz neden alasınız? Her yörenin kendine has adetleri var erkek tarafıda bir zahmet kendi bütçesi çerçevesinde uyacak buna.Benim nişanlımda bilmiyordu ben söyledim bizde tektaş ve beştaş adeti var mesela kendi bütçesince aldı getirdi.Durumu varsa çok zor şeyler değil.

Konu madem tek taş ben de bir soru sorayım. 2014 ocak ayında 1000 tl ye indirimden alınmış 0.20 karat Zen marka tek taşım var. Kullanmıyorum kendisini. Geçen Zen e gittim. Yüzüğümü 1000 liraya zararsız alıyorlar 0.20 karat kolyeyi 3600 e, toplam 0,36 karat küpeyi 5800 e satıyorlar bana. Benim tek taşımı normal mahalle kuyumcusu, atasay altınbaş gibi kurumsal kuyumcular ve blue diomond gibi diğer pırlantacılar alır mı? Ben kullanmak istemiyorum bu tek taşı

bilmemeleri mümkün değil bence. ayrıca söz nişan kız tarafının adetine göre yapılır bence..

İsteyin ne olacak ki? Her bütçeye göre bir şeyler var. Niye yük olsun? İstediğiniz bir şey varsa söyleyin isteyin. Karşı taraf için de iyi olur. Belki ne yapacağını bilmiyordur.

Erkek arkadaşımın ailesi bu hafta beni istemeye geliyor. Hem söz hem isteme olacak. Bizde sözde tektaş takılması adeti var. Benim için önemli değil ama ailem, akrabalar falan dener kınar böyle şeyleri.
Şimdi sorun şu ki erkek arkadaşım bana öyle klasik bir evlenme teklifinde bulunmadı. Hep evlenmek istiyordu karar aldık evleniyoruz gibi oldu. Dolayısıyla tektaş da almadı.
Muhtemelen tektaş takılması adetini bilmiyordur. Böyle işlerden bi haber kendisi. Bizde sözde tektaş takılır orta yollu bir şey alalım laf olmasın desem ayıp mı olur? Yoksa kendim kendime tektaş alıp söz günü eline tutuşturup aşkım bunu takman lazım desem kırar mıyım acaba bak bak ben alamaz mıydım gibi 🤔
Kimseye de yük olmak istemiyorum. O kadar önemli bir şey de değil benim için ama annem 40 tane laf eder şimdi onu da çekmek istemiyorum.
Ne dersiniz uyarsam mı yoksa kendim mi halletsem?
Söyleyin yahu ne diye siz alacaksınız. Bekleyin biraz baktınız ses çıkmıyo başta söylemeye çekindim ama bizim böyle bir adetimiz var benim için önemli değil ama ailemin gözünde bi tektaş alamadı gibi görünmeni istemem orta yollu bi yüzük almamız lazım derseniz kırılmaz bence

Erkek arkadaşımın ailesi bu hafta beni istemeye geliyor. Hem söz hem isteme olacak. Bizde sözde tektaş takılması adeti var. Benim için önemli değil ama ailem, akrabalar falan dener kınar böyle şeyleri.
Şimdi sorun şu ki erkek arkadaşım bana öyle klasik bir evlenme teklifinde bulunmadı. Hep evlenmek istiyordu karar aldık evleniyoruz gibi oldu. Dolayısıyla tektaş da almadı.
Muhtemelen tektaş takılması adetini bilmiyordur. Böyle işlerden bi haber kendisi. Bizde sözde tektaş takılır orta yollu bir şey alalım laf olmasın desem ayıp mı olur? Yoksa kendim kendime tektaş alıp söz günü eline tutuşturup aşkım bunu takman lazım desem kırar mıyım acaba bak bak ben alamaz mıydım gibi 🤔
Kimseye de yük olmak istemiyorum. O kadar önemli bir şey de değil benim için ama annem 40 tane laf eder şimdi onu da çekmek istemiyorum.
Ne dersiniz uyarsam mı yoksa kendim mi halletsem?
Adet nasıl oluyor ki.... Tek taş dediğin moda topu topu ne zamandır var ki... Ben 40 yaşındayım çocukluğumda tek taş takan yoktu. Ki hali vakti yerinde köklü bir ailenin kızıyım. Gören de sanacak ki nesillerdir tek taş takıyor Türk kadını. Ayrıca siz daha şimdiden elalem ne der olayına girerseniz evlilik aşamaları da evliliginiz de zehir olur.

Back
X