ACİL YARDIIIM :(

sweetnose

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
237
48
18
32
merhaba hepinize bi konuda yardımınıza ihtiyacım varrr doktorumu çok sık arıyorum artık çekindim Ameliyattan sonra ilk 2 gün gece uykumda hep sag burnumun üstüne yatmışım sabahları öyle uyandım ve bi yamulma hissettim gibiydi. Şuan 10.gündeyim. Dün alçım ve dikişlerim alınmıstı. Çıkan alçının yerine bantlar takıldı. Ancak o gecede ben yine burnumun üstüne yatıp uyumuşum :KK43: şimdi mesela sol burun deliğim sağdan kücük duruyo ve sırf bunu denemek için ayıptır söylemesi sağ burun deliğime serçe parmağımı sokmayı denedim giriyor ama sol deliğime asla girmiyor :KK43: sizce yapısımı bozuldu ya napıcam :KK43:

İki yastıkla uyuyun bende öyle yaptım daha rahat oluyor. ilk zamanlar benimde burun deliklerim yamuk gibiydi bi garip gelmişti ama sonra önemsememeye çalıştım bir iki ay sonra normale dönmüştü :) :) şuan içi çok şişdir daha dikişleriniz düşmemiştir oyüzden gayet normal bu durum:) ama tabi şuan çok hassas oyüzden sakın sakın yan yatmayın ve burnunuzu bir yere çarpmamaya özen gösterin Hoppa

Ya ben çocukluğumdan beri yüzüstü uyurum öyle alıştım hatta o yüzden popom çıkık belim içedir :( o yüzden uykumda ister istemez dönüyorum işte ama artık saat başı alarm kuruyorum uyku düzenim mahvoldu ama napıyımmm :(

Yüzüstü yatmayı ben de çok seviyorum :) iki yastık koyuyorum ben hafif yana yatıyorum bir süre sonra alıştım ya :)

Bende şimdilik alarmla falan kontrol edicem uykumu umarım zamanla alışırım çünkü bana sanki orantısızlaştı burnum gibi geldi gerçi çok şiş şuan oda var ama olsun ben dikkat ediyim yinede :) :)

Evet tamamen oturması genelde 1 yılı bulurmus ya :( neyse sabredicez artık napalımm ben bu halini bile sevdim gerçi :halay:

Senin adına çok sevindim bende yeni halimi çok seviyorum :) :) ay iyiki olmuşuz ameliyatı insanın bütün siması değişiyor :KK73:

Evet ya kesinliklee. Benim zaten burnum aslında cok düzgün güzeldi sadece burun ucum birazcık düşmüştü ama ufacık değişiklikler bile resmen baya baya değiştirdi yani beni çok sevdim bu halimii :)) senin ne kadar oldu canım ameliyat olalı

Ben olalı 4 ay oldu. benim ki çok yamuktu, iriydi ucuda düşüktü :) şimdi yüzüme tam oturuyor :) güzel olmak değişmek iyi bir şeymiş gerçekten :halay:

Ee tabiki güzel olmaz olurmu harika birşey kesinliklee :halay: sevindim senin adınada çok şükür memnunsun. İndi dimi ödemlerin çoğu

ne mutlu size ya ben daha olmadım olmak için de sınavımın geçmesini bekliyorum :KK12: ben hang doktora gitsem ne olursa olsun %10 civarı eğilme olacakmış çok zedelenmiş küçükken düştüm kırıldı yaşım 18 ameliyat gününü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum

Bende küçükken damdan düşmüştüm ozaman çok yamuldu. sınavdan sonra yaparsın inşallah ameliyatını sonrada iyiki yaptırmışım oh dersin:) benim ameliyatımda zor geçti komple kemik kırıldı burnun çatısına kadar yamukluk varmış. Sağolsun doktorum çok iyiydi kulağımdan kıkırdak aldı bi şekilde halletti yani :)

Sanırım benzer ikimizinde bende doku zedelenmesi çok dedi doktor peki sen ne kadar fiyat ödedin

Back
X