• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardııımmm

mollyewa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
35
0
6
İzmir
kızlar merhaba ben yeni üyeyim size bir sorum olacaktı. ben 9 aylık evliyim ve eşimin ailesinden farklı bir şehirde oturuyoruz. aramızda yaklaşık 14 saatlik bir mesafe var. geçende kaynanam aradı hal hatır muhabbettinden sonra bana işinden izin alıp evimi kontrol etmeye geleceğini söyledi :47: bende hamile olduğumdan şu anda herkese karşı alıngan durumdayım ancak bu lafın neresi doğru anlaşılabilir bunu da bilmiyorum. insan bari yalandan da olsa oğlumu özledim de görmeye gelecem der ama bu pat diye bu lafı dedi ve ne yapacağımı şaşırmış durumdayım doğumuma gelecek bu kadın ve açıkçası bu laftan sonra hiiiiiiiiçç istemiyorum gelmesini doğumda yardım diye neler planlıyor kadın ne yapmalıyım sizce kızlar yardım edin :26:

lüzumsuz kvdeler ne olacak canım
canım politika yap başka türlü başedemezsin bunlarla
mesala eşine dırdır yapmadan "aşkım annen çok komik ya bu gün beni aradı konuştuk anne ne zaman gelicen özledim dedim oda izin alıp sırf evini kontrol etmek için gelcem dedi hahaha çok matrak annem " de güzellikle safa yat yani
merak etme o zaman kocanın kafasında ampüller yavaş yavaş yanmaya başlar
keşke insan gibi davransalarda 6iç gerek kalmasa bunlara ama yok zevk alıyolar gelinler mutsuz olunca

evet canım sanırım en iyisi bu.gözünün önünde değiliz de karışamıyor ya bir şeye ondan galiba böyle. her telefon açtığında şunu şöyle bunu böyle yap deyip duruyor geçiştiriyorum bende ama tabii gene kendi bildiğimi yapıyorum :1: her evin düzeni farklı sonuçta canım ama bunu bi anlayabilseler....

evet canım sanırım en iyisi bu.gözünün önünde değiliz de karışamıyor ya bir şeye ondan galiba böyle. her telefon açtığında şunu şöyle bunu böyle yap deyip duruyor geçiştiriyorum bende ama tabii gene kendi bildiğimi yapıyorum :1: her evin düzeni farklı sonuçta canım ama bunu bi anlayabilseler....

düşün bide yanında olsa neler yapacak
en iyisi baştan önlem almak
ne kadar sessiz efendi kalırsan o kadar üstüne geliyolar:1:
benimki evime pek karışmaz ama arkamdan dedikodusu geliyo kulağıma hep
tabii yüzümee cesareti yok:27:

düşün bide yanında olsa neler yapacak
en iyisi baştan önlem almak
ne kadar sessiz efendi kalırsan o kadar üstüne geliyolar:1:
benimki evime pek karışmaz ama arkamdan dedikodusu geliyo kulağıma hep
tabii yüzümee cesareti yok:27:

valla benimki de yüzüme karşı bir şey demiyor herkese gelinimi seviyorum o benim kızım deyip duruyormuş ama işte böyle tatsız şeyler olabiliyor maalesef..

bencede lüzümsuz bir cümle olmuş.insanlar neden hadlerine düşenden fazlası için zorlarlar ki.herkesin istediği gibi düşünme yeme içme

ve hatta zevklerin bile aynı olması için çabalanmasını da anlamam.sen moru seversin bende kırmızıyı arkadaş.herkesin evi düşüncesi

karakteri yaşı zevki ayrı.sinir oldum yinee :20:

bencede lüzümsuz bir cümle olmuş.insanlar neden hadlerine düşenden fazlası için zorlarlar ki.herkesin istediği gibi düşünme yeme içme

ve hatta zevklerin bile aynı olması için çabalanmasını da anlamam.sen moru seversin bende kırmızıyı arkadaş.herkesin evi düşüncesi

karakteri yaşı zevki ayrı.sinir oldum yinee :20:

hiç sorma ben her konuştuğumda sinir oluyorum ama büyüktür benden deyip la havle çekiyorum sabırlı olmaya çalışıyorum. bi de kızım eylülde doğacak diyorum ama kadın ısrarla kendi doğum günü 15 ağustosta diye o zaman doğsun istiyor elinde olsa kızımı o gün doğurtturur kadın :36: tek dediği laf her aramada istisnasız kız çocukları erken doğar bende dayanamadım dedim annem beni ve ablamı vaktinde doğurmuş öyle bir kural yok gördüğünüz gibi dedim kadın sustu bi an beklemediğinden böyle bi cevap:1: lafı değiştirdi sonra kapattı telefonu:1::1:

eşim benim yerime cevap veriyor diye ben tek harf etmiyorum gerçi buna da gıcık oluyorlar :1: her sözlerine cevap vermek istesem

çocuk gibi laf yarıştırmam lazım.illa bazı şeyleri anlamaları için sürekli açıklama yapmak mı lazım.yorumları okuyunca ve benim

dengesizleri düşündükçe ne bilgililermiş arkadaşşş :27: her şeyi bilirler sanarlar hiç bişey bilmediklerini bilmeden

O nasıl kaynana öyle teftiş memuresi gibi ya çok güldüm :9: Canım hiç yüz verme küsersede küssün saygısızlık yapmadıktan sonra eşin sana hiç birşey diyemez ama sakın kendini ezdirme

eşim benim yerime cevap veriyor diye ben tek harf etmiyorum gerçi buna da gıcık oluyorlar :1: her sözlerine cevap vermek istesem

çocuk gibi laf yarıştırmam lazım.illa bazı şeyleri anlamaları için sürekli açıklama yapmak mı lazım.yorumları okuyunca ve benim

dengesizleri düşündükçe ne bilgililermiş arkadaşşş :27: her şeyi bilirler sanarlar hiç bişey bilmediklerini bilmeden

anlatınca anlasalar gene sorun olmazda anlamıyorlar ya da anlamazdan geliyorlar bilemiyecem artık. ama benim kaynana çok kıskanç ya kayınpederim beni kızı gibi sever sağolsun,kızından ayırmaz hiç.bende onu babam gibi görürüm.her aramada kızım nasıl iyi mi dikkat edin falan diye eşimi çok tembihler iyi bakın falan diye kaynanam da çok kıskanıyor bunu yeter artık hep gelin hep gelini düşünüyorsun yeter artık diye :1::1:

O nasıl kaynana öyle teftiş memuresi gibi ya çok güldüm :9: Canım hiç yüz verme küsersede küssün saygısızlık yapmadıktan sonra eşin sana hiç birşey diyemez ama sakın kendini ezdirme

yok canım ya ben gereken saygıyı fazlasıyla gösteriyorum zaten ondan sıkıntı olmuyor eşimle aramızda neyse ki çok şükür

Back
X