acil yardım bana

salhamersin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
58
13
3
39
Kızlar 12 haftalık hamileyim ikinci bebeğime bu defa zor geçiyor herşeyi yaşıyorum ama en beteri Midem daraliyor sanki çıkacak gibi ve o sırtıma vuruyor ağrısı sırtimda geçmek bilmeyen bi ağrı kemiklerim birbirine girdi resmen nefes alamıyoruz nedendir bu ve ne iyi gelir

Yarın gidecem doktora bu nefes darlığı degilyaE="PNRCNG, post: 47434437, member: 761665"]canım hamilelikte nefes darlığı oluyor diye biliyorum ama çok zorluyorsa bence doktorunuza bir gidin yada arayın[/QUOTE]
Yarin

Yarın gidecem doktora bu nefes darlığı degilyaE="PNRCNG, post: 47434437, member: 761665"]canım hamilelikte nefes darlığı oluyor diye biliyorum ama çok zorluyorsa bence doktorunuza bir gidin yada arayın
Yarin[/QUOTE]
bebiş büyüdüğü içinde olabilir

Benimde sırtım açıyordu çok kötüydü 1 hafta sürdü geçti. Nedenini sormamistim ama doktora =/

Ilk zamanlarimda ben de cok agri cektim simdi ara ara kaburgalarim agriyor ama oyle basit bir agri degil "alien" filminde gibi hissediyorum kendimi kaburgalarimin açıldığını hissediyorum nefes almak aciya neden oluyor. Nasil bir bunyem varsa hic alisamadi hamilelige her turlu sıkıntısını cekiyorum resmen.

Aynen bende yasiy

Aynen bende yasiy
Internette genellikle en kotusu yaziyor hic bakmayin. O yuzden surekli kendi kendimi sıkıntıya soktum uzun zaman. Suan bu agrilar cok normal. Kan testleri ya da muayenelerde cikardi bir sıkıntı olsa ki 2 doktora birden gidiyorum ben - bu sekilde yaygin anksiyete yuzunden icim rahat ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…