Evet haber beklwdiğimiMarbeklediğimiz post: 42092636 .!.:Askerden sonra isi olacaktir ama ?
Ben 23 yaşındayım. Sevgilim şuan asker ve işi yok. Babamın evlen baskısından dolayı boğuldum kafayı yedim artık. Çok fazla kısmetim var ve kimsenin eve gelmesini kabul etmiyorum bu yüzden devamlı babamla kavga ediyoruz. Hakaretlerini kaldıramıyorum. Sevgilimin de işi olmadığı için söyleyemiyorum.akıl verin
Bunda tuhaf ve zıt anlam yok. Önlisans mezunuyum ve 2012 de. Şimdi de çalışıyorum. Kişinin dünyasıyla ilgili demekki sen 23 yaşa çok birşey sığdıralamayacağına inananlardansın.23 yaşındasın üniv mezunusun çalışıyosun ve ailen evlen diye baskı yapıyo......
Bu cümle çok fazla zıt anlamlar içeriyo. Açıkçası tuhaf geldi
Evet ama çok ağır konuşuyor ve davranıyorTabiki sevgi güzel bişey ama baban da HAKLI olarak senin geleceğini düşünüyor yoksa eşinin işini baban ne yapsın Babanın sağlık sorunları olduğu için bence seni güzel bir yerde görmek istiyor evlendikten sonra bütün dengeler değiştiği için iş olayı önemli tabi adama da hak ver senin mutlu olmanı rahat olmanı istiyor
Maalesef Türk Babalarının ÇOĞU böyle sevgilerini göstermeyi bilmiyorlar ama emin ol ki işini sorması bile seni düşündüğü anlamına gelir yoksa eşinin Maaşını Babanız almayacak rahatınız için tabi bu şekilde konuşup davranması doğru değil ama Babanız olduğu için şükretmelisinizEvet ama çok ağır konuşuyor ve davranıyor
Çok güzel bir yorum peki sizce ben ne yapıyım?Maalesef Türk Babalarının ÇOĞU böyle sevgilerini göstermeyi bilmiyorlar ama emin ol ki işini sorması bile seni düşündüğü anlamına gelir yoksa eşinin Maaşını Babanız almayacak rahatınız için tabi bu şekilde konuşup davranması doğru değil ama Babanız olduğu için şükretmelisiniz
Babanızla Konuşmayı deneyin sevgilinizin işini garantiye alsın askerden gelmesine çok zaman var mi ? Eğer fazla zaman yoksa biraz daha sıkın dişinizi bekleyin gelip işe başlamasını inş sevgiliniz bu Işın ciddiyetinin farkındadır askerden geldikten sonra burun kıvırıp işi uzatırsa sizi zor durumda bırakır ilk olarak nişanlınızla kesin olarak Konuşun sonrasinda az zaman varsa bekleyin derimÇok güzel bir yorum peki sizce ben ne yapıyım?
Resmi kurum öyle kolay mı?Evet iş olur ama resmi kurumda olması lazım garantilemeden söyleyemiyoruz. Şimdi ben sevgilim var Asker desem işi ne diyecek askerden sonra belli olacak diyeceğim hakatetlerine devam edecek ve ona karşı bir kin oluşmasını istemiyorum.
Askerliğinin bitmesine 2 ay kaldı o zaman biraz daga sabretcem değilmi? Çok tesekkür ederimBabanızla Konuşmayı deneyin sevgilinizin işini garantiye alsın askerden gelmesine çok zaman var mi ? Eğer fazla zaman yoksa biraz daha sıkın dişinizi bekleyin gelip işe başlamasını inş sevgiliniz bu Işın ciddiyetinin farkındadır askerden geldikten sonra burun kıvırıp işi uzatırsa sizi zor durumda bırakır ilk olarak nişanlınızla kesin olarak Konuşun sonrasinda az zaman varsa bekleyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?