Acil yardım, çıkmazdayım..

Bade1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
108
0
46
Antalya
Kızlar bi önceki "nişanlım ve tuğçe" konusundan beni hatırlayanlarınız vardır... O konuyu bilmeyenlere ya da okumaya üşenenlere kısaca özet geçiyorum, nişanlımın yıllardır görüştüğü tuğçe adında bi kız arkadaşı vardı fakat tuğçenin yaptığı bi yanlış yüzünden nişanlımla tuğçenin arası açıldı. Bunlar bi müddet hiç konuşmadılar. Derken nişanlım işe girdi, yoğun çalışmaya başladı arkadaş ortamından iyice koptu. Tuğçeyle kaç aydır 1 defa olsun konuşmadılar, açık konuşmak gerekirse onların görüşmemesi benim işime gelmişti çünkü ben oldum olası tuğçeden hiç pozitif elektrik almıyorum.

Neyse kız son 1 aydır nişanlımla barışmak, yeniden eskisi gibi iyi olmak istiyor. Nişanlım bana bu gece "ben karışmayayım sen yarın tuğçeyle konuş hepimiz bi buluşalım, oturup konuşalım" dedi. Nişanlım tuğçeyle barışmak istiyor fakat ben hiç istemiyorum... O kız çok sinsi bi kız hiç huzurlu değilim...

Bi önceki "nişanlım ve tuğçe" konusunu okursanız konuya hakim olursunuz... Lütfen bana yardım edin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer konunuda hatırlıyorum,o zaman yazmadım ama şu aklıma takılıyor.Siz sonuçta nişanlısınız değil mi?
Sen nişanlının,senin onu kıskandığını bilmesini istemiyorsun ve şuanki sıkıntından bundan kaynaklanıyor.Yani nişanlında söylemiş sen istemezsen asla görüşmem diye.
Niçin açıkça konusmuyorsun.Açıkça hislerini anlatmak dışında hiçbir çözüm yok.

Sen kendini net ifade edemezsen,nişanlın seni anlayamaz hiçbirzaman bu konuda ve böyle susmaya devam edersen tuğçe konusunda,ilerde sen istemezsende görüşmeye devam eder.Bu raddedeyken olay,düşüncelerini açıkça dile getirmelisin.

Yani canım ne diyebilirim ki, ben bu konularda despotumdur. Benim sevgilimle aramda böyle bir muhabbet geçemez, zaten ortak arkadaşlarımız dışında kız arkadaşı yok. Benim bir erkek arkadaşım ya da onun kız arkadaşı olduğunda otomatikman öbürümüzün de arkadaşı olur ve birimizden birisi olumsuz bir düşüncedeyse o arkadaşlık uzun süreli olmaz. Ayrıca bana erkek arkadaşım "sen o kızı kıskanıyorsun" dese, "iyi o zaman kıskandığımı düşündündüğüne göre Tuğçeyi üstün görüyorsun, al arkadaşını da başına çal" diye restimi çekerim. Yani fevrilikse fevrilik, sen ne kadar fevriysen o da o kadar fevri ki bu meseleyi uzatıyor. Tuğçe çok vazgeçilmezse hayatının geri kalan kısmını onunla geçirsin.

Diğer konunuda hatırlıyorum,o zaman yazmadım ama şu aklıma takılıyor.Siz sonuçta nişanlısınız değil mi?
Sen nişanlının,senin onu kıskandığını bilmesini istemiyorsun ve şuanki sıkıntından bundan kaynaklanıyor.Yani nişanlında söylemiş sen istemezsen asla görüşmem diye.
Niçin açıkça konusmuyorsun.Açıkça hislerini anlatmak dışında hiçbir çözüm yok.

Sen kendini net ifade edemezsen,nişanlın seni anlayamaz hiçbirzaman bu konuda ve böyle susmaya devam edersen tuğçe konusunda,ilerde sen istemezsende görüşmeye devam eder.Bu raddedeyken olay,düşüncelerini açıkça dile getirmelisin.

Allah senden razı olsun bu saatte uyanık biri yoktur diye umudumu kesmiştim... İyi ki burdasın.. Ben zamanında bu tuğçe olayında çok büyük tepkiler gösterdim, istediğim oldu bir daha görüşmeyeceklerinden emindimya hani, göğsümü gere gere kötüledim tuğçeyi. İyi oldu iyi ki görüşmüyoruz artık o kızla dedim, o kızın ne olduğu belliydi zaten dedim, yüzümüze gülüp arkamızdan konuşan sinsi kızın teki dedim.. Abarttımda abarttım, egolarımı tatmin ettim. Ben bu kadar tepki verdikçe zamanla nişanlım direk o kızı kıskandığıma yordu kafasını. Durum böyle olunca da o kız onun gözünde yücelmiş oldu, kıskanılan kız olmuş oldu. Nişanlım bugün bana benden özürdileyecek bak görüceksin, zamanında yaptıklarının hesabını vericek diyince üstüne diyecek bişey bulamadım... İyice uzatsaydım daha da kötüye gidecekti durum..

Kızlar bi önceki "nişanlım ve tuğçe" konusundan beni hatırlayanlarınız vardır... O konuyu bilmeyenlere yazdığım o yazıyı buraya kopyalıyorum;

"Arkadaşlar merhaba benim size bi sorum olacak... Benim nişanlımın 5 yıldır tanıdığı tuğçe diye çok samimi bi arkadaşı vardı. Ben nişanlımı 3 yıldır tanıyorum, yani o kız ben yokkende vardı... Bunların zamanında yedikleri içtikleri ayrı gitmezmiş.

Bu kızla tanıştığım ilk gün hiç hoşlanmamıştım ondan. Bakışları beni rahatsız ediyordu.. Zaten zamanla tanıdıkça da çok sinsi bi yapısı olduğunu farkettim.. Bikere benim yüzüme söylemişti "erkekleri elde tutabilmek için sürekli oyun oynayacaksın, aptal olmayacaksın hiçbi zaman" demişti.

Her neyse bu tuğçe denen kız yüzünden bigün nişanlımın başı derde girdi, olayı size anlatıyorum. tuğçeyle nişanlım az önce de söylediğim gibi 5 yıldır tanışıyorlar. Bide bunların arkadaş ortamında burak diye bi çocuk var burakta tuğçenin sevgilisiydi. Tuğçeyle burak bigün ayrılıyolar, ayrılınca tuğçe bunalıma giriyor gidiyor emre diye bi çocukla çıkmaya başlıyor... Emreyi benimle ve nişanlımla tanıştırıyor biz bi süre böyle 4ümüz birlikte takıldık..

Sonra bigün burak (tuğçenin eski sevgilisi) geliyor benim nişanlıma diyor ki "ben seni kardeşim gibi gördüm sen kalkıp tuğçenin yeni sevgilisiyle aynı ortamda bulunmuşsun, ayıp değil mi bu yaptığın o kadar sene beraber yedik içtik" diyor,

bunun üstüne burak ve nişanlım tartışıyor. 2 gün sonra tuğçe burağı unutamadığını anlıyor emreden ayrılıyor ve eski sevgilisi burağa geri dönüyor.

Bunun üstüne nişanlım tuğçeyi arıyor ve diyor ki ben senin için burakla yüz göz oldum senin şu yaptığına bak, beni resmen rezil ettin bidaha beni sakın arama diyor ve bunların araları açılıyor.

Kız suçlu olmasına rağmen aylarca aramıyor nişanlımı. Araya nişanlımın doğumgünü giriyor doğumgününü bile kutlamıyor. Tam 1 aydır da sürekli ortak arkadaşlar aracılığyla haber gönderiyor, ben hakanı çok özledim eskiden çok güzel arkadaşlığımız vardı tekrar eskisi gibi olmak istiyorum diyor.. Bu arada hakan benim nişanlımın ismi...

Dünde ben hakanın yanındayken bi baktım tuğçeden mesaj gelmiş, konuşabilir miyiz konuşmamamız için hiçbi sebep yok buluşup yüzyüze konuşursak herşeyi çözebiliriz demiş. Nişanlıma bilerek cevap atma ne yapacağımızı düşünelim dedim. Bugünde kız bana mesaj atmış bade nasılsın biraz konuşabilir miyiz diye... Nişanlıma henüz tuğçenin bana mesaj attığını söylemedim.

Arkadaşlar ben bu kızdan hiç iyi elektrik almıyorum ve cidden nişanlım onu ne kadar arkadaşı gibi görse de o kızın bakışlarından korkuyorum ben... Ben onların hayatlarına sonradan girdim ama hepsinden daha çok hakanın yanında oldum. Şimdi o kız kesin benim tüm bunları bilerek yaptığımı, hakanı bilerek onlarla görüşmemeleri için doldurduğumu zannediyor ve kesin bi planı var... Diyorumya çok sinsi bi kız, eğer hakanla barışırsa ne yapar ne eder bunun intikamını almak için beni hakana karşı doldurmaya çalışır, soğutmaya çalışır..

Ben nişanlımı çok seviyorum... Olay aslında ufak bi olay ama yine de onu kaybederim diye çok korkuyorum çünkü ben o kız gibi artniyetli düşünemem ben herşeye iyimser bakan biriyim... Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana akıl verin...
"

Buraya kadar herşey normaldi, burda arkadaşlardan destek aldım fikir aldım hepsinide tek tek uyguladım. Şimdi bugünkü konuya geliyorum;

Nişanlıma tuğçenin bana mesaj attığını söyledim. Biraz bu konu üstünde konuştuk, sakin bi şekilde "bana kalırsa barışmamalısın, bu kız bu kadar sana kötülük etti, sen onun yüzünden insanlarla kötü oldun" dedim..

Nişanlım da bana ; "üstünden çok zaman geçti, benim artık bi kırgınlığım kalmadı. Bi buluşma ayarlarız, yüz yüze oturur konuşuruz, benden özürdilediği taktirde bende daha fazla sorunu uzatmam" dedi.. Nişanlım öyle diyince ben "AMA..." dedim.. Aması yok bade sen bu kızı kıskanıyomusun bana doğruyu söyle, neden sürekli tuğçenin konusu açıldığında hep bi tedirgin oluyosun dedi.. Bende ona "senin üzülmeni istemiyorum" dedim.. Korkma kimse üzemez beni dedi sarıldı bana..

O öyle yapınca daha da uzatamadım konuyu... Sen yarın tuğçeye mesaj at, en kısa zamana bi buluşma ayarla 3ümüz buluşup konuşup halledelim o sorunu dedi.. Yarın tuğçeye mesaj atacağım olayları tatlıya bağlamak için fakat hiç huzurlu değilim göz göre göre nişanlımı o kızla barıştırıcam.. Saat kaç oldu gözüme uyku girmedi çok mutsuzum...

Yahu güzelim Allahtan belanı mı arıyorsun, sakın yapma öyle bir şey. Yani Tuğçe ne allah aşkına, kardeşi mi, anası mı babası mı? Çok mu vazgeçilmez? Çok mu harika ki sen onu kıskanacaksın? Senin hatan burada, sen asıl nişanlın sana "sen bu kızı kıskanıyor musun?" dediğinde ağzına lafı tıkmalıydın.Huzursuz olacağın bir şeyi sakın ola ki yapma!!!

Yahu güzelim Allahtan belanı mı arıyorsun, sakın yapma öyle bir şey. Yani Tuğçe ne allah aşkına, kardeşi mi, anası mı babası mı? Çok mu vazgeçilmez? Çok mu harika ki sen onu kıskanacaksın? Senin hatan burada, sen asıl nişanlın sana "sen bu kızı kıskanıyor musun?" dediğinde ağzına lafı tıkmalıydın.Huzursuz olacağın bir şeyi sakın ola ki yapma!!!

Ya öyle kötü öyle pis bi durumdayım ki.. Barıştırmazsam kıskanç, kompleksli olucam. Barıştırırsam o kızdan hiçbi şekilde korkmadığımı kanıtlamış olucam. Ya barıştırıp nişanlımın ellerinden sıkı sıkı tutup karşısında dimdik durup ona güçlü olduğumu göstereceğim, ya da barıştırmayıp hiç başımı ağrıtmayacağım. Ona en güzel ders hangisi olur onu bilmem lazım, adımlarımı sağlam atmam lazım kafam çok karışık çok mutsuzum.. :14::14:

Son düzenleme:
Kiskanc gorunmenin neresi kotu ki?
Bosver, nisanlin seni kiskanc bilsin, surekli o kizla dip dibe olmaktansa.
Ben cok rahatsiz olurdum, biraz fazla kiskanc oldugumdan sanirim.
Hazir kusmusler, barismalarina firsat verme.
Hem ne kiymetliymis bu tugce.
Cok biliyorsa, onunla evlensin. Hihhh

Allah senden razı olsun bu saatte uyanık biri yoktur diye umudumu kesmiştim... İyi ki burdasın.. Ben zamanında bu tuğçe olayında çok büyük tepkiler gösterdim, istediğim oldu bir daha görüşmeyeceklerinden emindimya hani, göğsümü gere gere kötüledim tuğçeyi. İyi oldu iyi ki görüşmüyoruz artık o kızla dedim, o kızın ne olduğu belliydi zaten dedim, yüzümüze gülüp arkamızdan konuşan sinsi kızın teki dedim.. Abarttımda abarttım, egolarımı tatmin ettim. Ben bu kadar tepki verdikçe zamanla nişanlım direk o kızı kıskandığıma yordu kafasını. Durum böyle olunca da o kız onun gözünde yücelmiş oldu, kıskanılan kız olmuş oldu. Nişanlım bugün bana benden özürdileyecek bak görüceksin, zamanında yaptıklarının hesabını vericek diyince üstüne diyecek bişey bulamadım... İyice uzatsaydım daha da kötüye gidecekti durum..

Saol canım hepimizden razı olsun allah:)
Mesajı değiştirdikten sonra tekrar okudum,bu kadar detaylı yazmıyordu.
Şimdi daha iyi anladım.O zaman nişanlın yapacak pek bişey bırakmamış.Ama ben senin yerinde olsam nişanlımla güzel bir dille,onun hayatımızda olmasının bana huzursuzluk kattığını,olumlu elektrik alamadığımı,o kişinin mutluluğumuza gölge düşürebilceğini...vs anlatırdım.Bi insanı zorla sevemezssin ya.
Nişanlına bu durumu anlat,kıskanmıyorum,sadece sevemedim o kişiyi,hayatımızda istemiyorum de.
Şimdi buna engel olmazsan ilerde çok canın sıkılır canım malesef=/

Ya öyle kötü öyle pis bi durumdayım ki.. Barıştırmazsam kıskanç, kompleksli olucam. Barıştırırsam o kızdan hiçbi şekilde korkmadığımı kanıtlamış olucam. Ya barıştırıp nişanlımın ellerinden sıkı sıkı tutup karşısında dimdik durup ona güçlü olduğumu göstereceğim, ya da barıştırmayıp hiç başımı ağrıtmayacağım. Ona en güzel ders hangisi olur onu bilmem lazım, adımlarımı sağlam atmam lazım ooooofffff offfffffff....

Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin, asıl senin sevgilin düşünsün barışırsa kendisinin ne olacağını. Anladığım kadarıyla Tuğçeyle kötü ayrılmışlar, demek ki kötü şeyler olmuş. Ama adam barışmaya niyetli ki sevgilisini kıskançlıkla bile itham edebiliyor sırf sindirmek için. Böyle sorumsuz erkeklere tahammülüm yok canım, hem istemediğin sorunlu bir kızla arkadaş olacak hem de sen bunu destekleyeceksin. Şımartma bu kadar. O sana kompleksli derse sen de midesiz dersin ödeşirsiniz. Hayat toz pembe değil, sen burada seçim yapacağım diye bunalacağına o seçim yapsın.

İnanın çok geç yatan bi yapım olmamasına rağmen saat bu saat oldu ve gözümde 1 gram uyku yok, yatakta döndüm döndüm en sonunda kalktım buraya yazma gereği duydum. Çok mutsuzum inanın ki.. Nişanlım bana dedi ki "sana söz veriyorum sen istemediğin hiçbi zaman o kızla görüşmeyeceğiz, sen ne zaman istersen o zaman görüşeceğiz" dedi... Herşeyi hazmetmiş kızla barışmak için şunun haline bakın yaa :43: O böyle huyuma gittikçe iyi davrandıkça hayır olmaz diyemedim, :43: Söz ağızdan bikere çıkar tamam ben hallederim dedim salak gibi :14: Çok mutsuzum dertleşecek kimsem yok belki biçoğunuza göre bu dert bile değil ama nişanlımı çok seviyorum ona deliler gibi aşığım onu kimseyle paylaşmak istemiyorum inanın bana 1 gecede yaşlandım çok kötüyüm çooook :14::14::14::14:

Son düzenleme:
Paylasmak istemiyorsun da, nasil oluyorda bu kadar samimi bir arkadasliga musade ediyorsun?
En guzel taktik nedir biliyormusun?
Sen soyleyecegini soyle, senin icin rahat etsin, ona dert olsun.
Yani akilli olup dunyanin kahrini cekecegine, sen deli ol o senin kahrini ceksin.
Hem senin degil, onun uykulari kacsin.
Daha boyle bir meselede bile sozunu geciremeyecksen, yarin evlendiginde neler cikar karsina.
Kesin tavrini koy, noktayi da bas gitsin.

İnanın çok geç yatan bi yapım olmamasına rağmen saat bu saat oldu ve gözümde 1 gram uyku yok, yatakta döndüm döndüm en sonunda kalktım buraya yazma gereği duydum. Çok mutsuzum inanın ki.. Nişanlım bana dedi ki "sana söz veriyorum sen istemediğin hiçbi zaman o kızla görüşmeyeceğiz, sen ne zaman istersen o zaman görüşeceğiz" dedi... Herşeyi hazmetmiş kızla barışmak için şunun haline bakın yaa :43: O böyle huyuma gittikçe iyi davrandıkça hayır olmaz diyemedim, :43: Söz ağızdan bikere çıkar tamam ben hallederim dedim salak gibi :14: Çok mutsuzum dertleşecek kimsem yok belki biçoğunuza göre bu dert bile değil ama nişanlımı çok seviyorum ona deliler gibi aşığım onu kimseyle paylaşmak istemiyorum inanın bana 1 gecede yaşlandım çok kötüyüm çooook :14::14::14::14:

İyi de canım mazoşist gibi davranmana gerek yok, kendini harap ediyorsun elin kızı için. Nişanlına çok kızdım yemin ederim. Sen onun nişanlısısın, diğer kızı bile affetmeye hazır adam senin hatrını haydi haydi göz önünde bulundurmalı, bulunduracak. Aksi oluyorsa şöyle bir titre de kendine gel, bir şeylerin yanlış gittiğini anla.Adam huyuna gitmiş çünkü seni ikna etmeye çalışmış, bunca ikna çabası seni rahatsız etmedi mi?

Üstelik "laf ağızdan bir kere çıkar" ne demek canım benim, Aynalı Tahir mi sanıyorsun kendini, "söz namustur" falan da deyiver tam olsun. Yok öyle bir şey, sen istemeye istemeye kabul etmişsin, ben sizin ilişkinizde empati ve karşılıklı hoşgörü göremiyorum, kendini nişanlın ve gereksiz bir kız arkadaş için bu kadar harap etme. Açıkça çekincelerini belirt, bu benden sana son tavsiye. Sen bu gidişle daha çok huzursuz olur, çok üzülürsün. Lütfen nişanlınla konuş.:50:

Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim artık kafamı toparlayamıyorum öyle karıştım ki.. Şunu unutmayın ki söylediklerinizi bir bir aklıma kazıdım yarın nişanlımla konuşacağım ve gelişmeleri size bildireceğim.. Allah hepinizden razı olsun..

Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim artık kafamı toparlayamıyorum öyle karıştım ki.. Şunu unutmayın ki söylediklerinizi bir bir aklıma kazıdım yarın nişanlımla konuşacağım ve gelişmeleri size bildireceğim.. Allah hepinizden razı olsun..

Bu kadarda harab etme kendini canım.Herşey senin elinde bunu unutma,sen onun nişanlısısn o ise arkadaşı.
Ondan önce hayatında olması ona hiçbir öncelik tanımıyor,sen ondan çok daha değerli bi yerdesin.Sakın konumunu eşitleme.
Yarınki gelişmelerden haberdar et canım.

Bu kadarda harab etme kendini canım.Herşey senin elinde bunu unutma,sen onun nişanlısısn o ise arkadaşı.
Ondan önce hayatında olması ona hiçbir öncelik tanımıyor,sen ondan çok daha değerli bi yerdesin.Sakın konumunu eşitleme.
Yarınki gelişmelerden haberdar et canım.

Mutlaka haber vereceğim, özel mesaj yazamıyorum henüz yeni üye olduğum için. O yüzden gelişmeleri bu başlık altından aktarırım, en geç cumartesi haberdar etmiş olurum sizi. Hepinize sonsuz teşekkür ederim, allah hepinizden tekrardan razı olsun gecenin bu vakti derdime ortak oldunuz..

Bu çok sevdiğin nişanlınla yarın bir gün inşallah evleniceksin ve bu kızın evliliğin boyunca hayatında mı olucak ? !
Sakin izin verme bunaa...

Siz nişanlısınız var mı daha ötesi,onunla bu sorunları basından acık acık konusmucaksında kımınle konusucaksın . Bazı seylerden ödün verme .. Tavrını koy ortaya..

"Kıskanıyorum, hayatımızda olmasını istemiyorum ve o kızı sevmiyorum" de kurtul.

Aynı olaya yakınını ben de yaşamıştım ve şuan kurtuldum. Bir yıla yakın bir ilişkim var. Biz bakışıp, hoşlanma belirtileri verirken o kız arkadaşım dediğim kız (ki ilk kızla ben tanışmıştım sevgilim sonradan bizim ortama girmişti) sürekli "aa X çok sessiz gidip uğraşmadan edemiycem valla :))" (bu arada üniversitede aynı bölümdeyiz hepimiz) "x yanıma otursana sınavda", "x hala gelmedi" vs ve herkes bizim başlayacak olmamızı anlamıştı bu kızda sürekli dibimizdeydi bilerek gelip bana soruyordu falan. Ama ilişkiye dair konu açıldı mı "böyle tek rahat ya" diyordu çünkü içten içe acaba oda mı seviyor diyordum. Sonra biz başladık 3 ay geçti maşallahımız var gözümüz görmüyor kimseyi falan kız başladı "X bu sınavda benle otursun kopya çekerim", sevgilimle ayakta kaldık ünide sınav ortamını bilirsiniz yer bulmak ölüm gibi 100 kişilik sınıflarda. Kız ilk benle arkadaş olmasına rağmen sevgilimle ben ayakta kalmamıza rağmen ne dese beğenirsiniz: "x ben sana yer tuttum gel:))))" ve tek kişilik bir sıra o otursa ben ayakta kalıyorum o gün git otur dedim gitmedi tabii. Ve hep iyiye çekerken bir şey farkettim senin gibi kızın bakışlarında bir şey vardı huzursuz eden, dikkat et diyen. Sevgilim kız çok iyi modunda tabii nasıl kötü görsün. Ben kıskançlıkla saydırdım şöyle kız böyle kız. Sonra noldu ben kıskanan oldum, kıskanınca bu tatlı geldi dikkat etmedi pek eskisi gibi bi'yere gidilince davet edildi. Sonra bi'sarsıldım ve kıza yakın davrandım ki bu taktikti tabii. Çünkü sevgilimle resmen aram bozulmuştu kız yüzünden değil tabii benim anlayışsız, kıskanç biri gibi gözüktüğümden. Taktiğim işe yaradı aram düzeldi. Ve bingo! Beklenen konuşmayı yaptım. Bu kızı senin gibi göremiyorum niye bilmiyorum etrafta sana ondan daha yakın kız varken o kız rahatsız edici, neyse dur bakalım :)) dedim ve kendimden emin durdum. İlk defa ya sen niye kıskanıyosun deyip şişmedi. Sakın kendini kıskanan kız moduna sokup kızı şişirme. Erkekler değişken biri aa tamam aşkım sen huzursuz olursan görüşmem tabii derken, kimisi de bizim gördüğümüzü göremediğinden kıskançsın, bunaltıyorsun der. Kimisi de taktik elime geçti kıskanılmak güzel der değişmez. Oyüzden sakinliği bırakma elinden. Benim sevgilim kendi gördü kızdaki iticiliği ve konuşmuyor bile şuan. Benim zorumla olsaydı uzun vadeli olmayacaktı kendi anladı şimdi :8: Uzattım biliyorum ama görünce anlatmak istedim. Sakın kıskanç bir kadın gibi davranma sakin, ılımlı olan her zaman kazanır :31:

Aynı olaya yakınını ben de yaşamıştım ve şuan kurtuldum. Bir yıla yakın bir ilişkim var. Biz bakışıp, hoşlanma belirtileri verirken o kız arkadaşım dediğim kız (ki ilk kızla ben tanışmıştım sevgilim sonradan bizim ortama girmişti) sürekli "aa X çok sessiz gidip uğraşmadan edemiycem valla :))" (bu arada üniversitede aynı bölümdeyiz hepimiz) "x yanıma otursana sınavda", "x hala gelmedi" vs ve herkes bizim başlayacak olmamızı anlamıştı bu kızda sürekli dibimizdeydi bilerek gelip bana soruyordu falan. Ama ilişkiye dair konu açıldı mı "böyle tek rahat ya" diyordu çünkü içten içe acaba oda mı seviyor diyordum. Sonra biz başladık 3 ay geçti maşallahımız var gözümüz görmüyor kimseyi falan kız başladı "X bu sınavda benle otursun kopya çekerim", sevgilimle ayakta kaldık ünide sınav ortamını bilirsiniz yer bulmak ölüm gibi 100 kişilik sınıflarda. Kız ilk benle arkadaş olmasına rağmen sevgilimle ben ayakta kalmamıza rağmen ne dese beğenirsiniz: "x ben sana yer tuttum gel:))))" ve tek kişilik bir sıra o otursa ben ayakta kalıyorum o gün git otur dedim gitmedi tabii. Ve hep iyiye çekerken bir şey farkettim senin gibi kızın bakışlarında bir şey vardı huzursuz eden, dikkat et diyen. Sevgilim kız çok iyi modunda tabii nasıl kötü görsün. Ben kıskançlıkla saydırdım şöyle kız böyle kız. Sonra noldu ben kıskanan oldum, kıskanınca bu tatlı geldi dikkat etmedi pek eskisi gibi bi'yere gidilince davet edildi. Sonra bi'sarsıldım ve kıza yakın davrandım ki bu taktikti tabii. Çünkü sevgilimle resmen aram bozulmuştu kız yüzünden değil tabii benim anlayışsız, kıskanç biri gibi gözüktüğümden. Taktiğim işe yaradı aram düzeldi. Ve bingo! Beklenen konuşmayı yaptım. Bu kızı senin gibi göremiyorum niye bilmiyorum etrafta sana ondan daha yakın kız varken o kız rahatsız edici, neyse dur bakalım :)) dedim ve kendimden emin durdum. İlk defa ya sen niye kıskanıyosun deyip şişmedi. Sakın kendini kıskanan kız moduna sokup kızı şişirme. Erkekler değişken biri aa tamam aşkım sen huzursuz olursan görüşmem tabii derken, kimisi de bizim gördüğümüzü göremediğinden kıskançsın, bunaltıyorsun der. Kimisi de taktik elime geçti kıskanılmak güzel der değişmez. Oyüzden sakinliği bırakma elinden. Benim sevgilim kendi gördü kızdaki iticiliği ve konuşmuyor bile şuan. Benim zorumla olsaydı uzun vadeli olmayacaktı kendi anladı şimdi :8: Uzattım biliyorum ama görünce anlatmak istedim. Sakın kıskanç bir kadın gibi davranma sakin, ılımlı olan her zaman kazanır :31:

ayy kıza bakarmısın arsızz sana tuttum mus alsında o yerı .... ayy nasıl sınırlendım ya utanmazlar cocogun sevgılısı var kör mü bu kız
valla ıı sabretmısın canım tebrık edeerım ben olsam o kızın agzını burnunu dagıtrdım

Back
X