Acil yardım daha yeni evliyiz ve iletişim sıfırrrrrrrr!!

İnsallah vajinismusu çozersiniz eger iletisim bozuklugunuz bundan dolayi ise
Yok eger sebep vajinismus degilse nasil baslarsa oyle gider daha kotuye gider ama iyiye gitmez cnm uzgunum ama cevremden kendimden gordugum kadariyla soyluyorum

2 cambaz 1 ipte oynamaz.
Evliligin basinda nasil alisilirsa oyle gidiyor maalesef.

Bence ikinizde bir kalem kagit alin.
Hosunuza giden, gitmeyen seyleri not alin ve karsilastirin.
Ama acik ve net bir sekilde belirleyin bu maddeleri. Sonradan mutasyona ugramasin.
Asabaileceklerinizi, alisabileceklerinizi aranizda konusun. Vazgecmek istemediklerinizde ise orta yolu bulmaya calisin.
Evlilikte iletisim en az sex kadar onemlidir. Bunu sakin kaybetmeyin.
Ve sakin ha sakin hakarete baslangic yapmayin arkasi geliyor.
Evlilikte sevgi, saygi, iletisim, sex iyi degilse muhakkak patlak verir.
Ben bunu basaramadim cunku karsimda ki insanla iletisim kuramiyordum. Siz bunu yapabiliyorsaniz yani esiniz iletisimden kacmiyorsa cok sanslisinizdir.

Bol sans

karşılıklı ne istiyorsunuz da olmuyor

kavga çıkar ama nelerden kavga çıkıyor sizde

tabağı masadan kaldırmadın; neden kirli çamaşır sepetin dışına taşmış vs vs gibi mi yoksa akşam eve geldin benden hizmet bekledin vs vs gibi mi

somut kavga anlatın ki nerelerde hata var daha objektif bakalım

yaşlar; işler; nasıl tanışıldı; ne kadar sürede evlenildi vs

Ya lütfen şu "ikimiz" de kelimesini, 2mzde yazma. Elimde değil ama ciddi olarak irite oldum. Konuna gelince; Uzatmaya gerek yok bir şeyleri. Evliliğin ilk yılında oluyor böyle şeyler. En güzel geçireceğiniz zamanları, küs ve kavgalı geçirmeyin lütfen. Siz ona yanaşın. O daha çok gelir yanınıza. Zamanla olacak işler bunlar, çünkü birbirinize yabancı ve farklı karakterdesiniz. İnatlığı bırakın ama, inadın muradı olmaz derler büyükler. Mutluluklar.

evlilik öncesi ilişkiniz nasıldı?
İmzayı attınız ve direk iletişim bozuldu mu?

Yaa ben henüz 23 yasındayn aslında 24 oldum ama beynen bunu kabullenemiyorum hala çocuksu tavırlarım var ortam yok ya çok neşeliyim ya suratı asık bi canavarım eşim işe gitmyo kendi işleri ve yeni evli olduğumuz için evde hep ama biz bunu değerlendremiyoruz. Nişanlıyken de burnundan çok getirdim evlennce de konuscak halimiz kalmadı tabi başkalarının yanında o kadar iyiyiz ki biz bile şaşıyoruz hatta bize hc mi probleminz olmuyo dyolar ama gel gör ki evde yanlız kalınca en ufacık şeyler gözümüze batıyo işin garip yanı küsken şuanda konusmuyoken herkes görevlerni eksiksz yerine getryo kahvaltılar akşam çay servsleri aksam yemegi flan sanırım biz susarken daha saygılıyız... İyi de bu durumun sonu nereye gtcek artk yıpranmısız da tek kelime etmeye ble gerek duymuyo gbiyz çıldırcam yaa ama bana sorarsanz benm de hcbsey yapasm gelmyo biz sevgimizi mi yitirdk acaba yaa

Başlarda telefonu elinden düşürmemesi oyun oynamasına kafam bozuluyodu bikere agladm sinirmden bkac gün önce dogum günümdü ama bana da tel almıs bseyler yapmaya calıstı gezdk flan ama en ufak bi fikir ayrılıgına düsmeyelm bi ckolata yüzünden ble burnumuzdan getryorz böyle bsye olablr mi yaa

Nişanlıyken de burnundan getiriyodum daha önceki ilişkilerden kalan duygu kırıklıklarm vardı sanırm tam toparlanamadan eşim hayatıma grdi cok yıprattm onu da kendmi de kac kez konustu benmle böyle iki savascı gbi ömür gecmez kendne gel anlayslı sabırlı sevgili olalm dedi ama elmde degldi smdi evlyz smdi de gözümüze en ufak şeyler batar oldu sanırım o dönemlern cezasını cekyoruz yani heyecanımız kalmadı

Bıkma hemen 1-2 hafta mümkün olduğunca anlayisli olmaya çalış tabi ben ben yapamiyorum mesela ama.diğer türlü de sorunlar uzayıp gidiyor sende ki anlayışı görünce belki oda düzelir hemen evham yapma evlisiniz artık sevgili değil ilk adımı sen at bikaç kez baktın Sonüç yine aynı tekrar konu aç onu da o zaman düşünürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…