Acil yardım daha yeni evliyiz ve iletişim sıfırrrrrrrr!!

patisga

Elhamdülillah....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
562
337
103
Delircem kızlar! 2buçuk aylık evliyiz ve ilgi sıfır yani tamam benden de kaynaklı konular var ama hiç hayal ettiğim gibi çıkmadı bu evlilik yaa bazen tv bazen oyun yüzünden birbirimizin yüzüne bakmıyoruz ben üstüne düşerim ya da kendimi çekerim ama bişey değişmiyo bu sonsuza kadar böyle mi gidicekkkkkk!

Tam üstüne bastın:) biz bide vajinismusla mücadele ediyoruz... Yani cinsellik daha başlamadı bile... Tamam buna bağlıyorum biraz ama bunu kafasına takmadığını söylüyo başta 2mz de çok takıyoduk ama şimdi ilerleme var bunu yenicez şu iletişim kopukluğunu bi halledebilsekkkk offfff

Sonra nasıl normale döndünüz?? Biz sanki gittikce daha da uzaklaşıyoruzz her yaptığımız her hareket her söz zorumuza gidiyo 2mz de aynı anda sinirli olup aynı şekilde küslüğü uzatıyoruz mesela şuan ortada hiçbi sebep yokken 2gündür tek kelime etmiyoruzz herkes görevlerini kusursuz yerine getiriyo ama sessiz sedasız konuşmadann... Kendimi memur gibi hissediyorum o da aynı şekilde.. Bu böyle ne zamana kadar sürcek yaaa

Omur boyu gidip gitmeyecegine siz karar verceksiniz.

cinsel problemlerin geri donusu olabilir mi peki ?

Bilmiyorum belki de öyledir... Ama biz nişanlıyken de böyleydik çok tartsrdk kavga ederdk bde vajinismus çıktı bi bu eksikti

Biz ikimizde baskın karakter dik.evlenince iki keçi misali otorite kurma çabasına girmiştik.ama öyle böyle değil sürekli kavga ediyodk hep küstuķ hiç K onusmuyorduk.cinsellikle olmuyordu doğal olarak cnku hep kavgaliydik.tabaklar vazolar telefonlar çok kırıldı.sonra 9.ayda boşanmaya karar verdik ailelerimizin evine döndük.o bir hafta onu çok sevdiğimi ve aslında nekadar sacmaladigimizi anladım.onunla son kez konuşmak istedim.onunla konuşurken oda aynı şeyleri düşündüğünü , birbirimizi seviyorsak sivri taraftarimizi torpulememeiz gerektiği konusunda söz verdik birbirimize.kavga etsek bile küs kalmayacagimizi, eğer konu kavgaya giderse ayrı yerlere gideceğimizi konustuk.yani çift taraflı özveri olmalı dedik.ogün bugündür çok şükür herşey yolunda.ilk zamanlar birbirinizin huyunu almanız benimsemeniz uzun sürebilir.onun sizi sevdiğine eminseniz, siz dişi kuşsunuz size biraz daha fazla is düşüyor.eşinizle konuşun anlayacktir

Tam olarak bizi özetledinizz 2miz de eğilmiyoruz gerçi küsken bile 2mz de gizli gizli sessiz sedasız uğraşıyoruz çabalıyoruz bunu konuşurken yapamıyoruz aslında sorun orda! Sizin adınıza sevindim umarım biz de artık konusabilirzzzz!

Ona sadece onu çok sevdiğinizi ,onunda sizi çok sevdiğini , bu kavgalardan atismalardan çok yoruldugunuzu, ikinizinde biseyler yapmanız gerektiğini söyleyin.ve bazı kurallar koyun beraber.ve bu kurallara kesinlikle uyun.ayrıca esiniz bir kere bagirdiginda yada ters bişey yaptığında birkerelik bile olsa sakin cevap verin yada tamam aşkım hallederiz deyin.deneyin bakalım tepkisi nolcak.

Aslında çok doğru söylüyosunuz bikere olsun benden sakin bi tavır görse o da değişcek belki de.. Zaten sakin biriydi sanırım benim dengesiz ruh halim evliliğe olan antipatim ve her olumsuzluğu ona yansıtmam 2mizi de bu hale getirdi... Sakin olmalıyım anahtar kelime bu sanırım...

Şimdi yanına geldim uyumuş ama inatçı keçinin teki ben gelnce arkasını döndü gıcık bu yaa ben de öyle gdip sarılamam kusura bakmasn zaten erkeği kendine bağlamak için kendinden ödün veren kadınlardan olmak benim yapıma aykırı bsey yaa çok mu dik kafayım ne ama böyle de mutsuzummm offfff büyük bi karmaşa icndeymmm

Biz 1 yıllık evliyiz.Başlar zor geçiyor bizimde en büyük sorunumuz iletişimsizlikti.Zamanla alışacaksınız ikinizde yepyeni bi hayata başladınız.karşılıklı huylarınızı bilmeniz önemli benim eşimde cok huysuz konusmayan biridir.Çabalayın siz konusun hatta tatlı tatlı sürekli konusun . dırdır olarak değil tabi. karşılıklı birbirinizi neyin kırdığını yada kızdırdığını anlatın

İşin kötü yanı ben ona ondan daha huysuz davranıyorum ve bunun farkındayım daa... Ama buna engel olamyorum ve biz tam iyiyken yine sacmasapan ufacık bsey cıkıyo biz yne bu haldeyizzz....benden soğumuş ve yıpranmış olablrmi dycem ama ben de yıprandmm nişanlıyken de böleydkk

Yaşadığın anlattığın herşeyi o kadar iyi anlıyorum ki. Bende huysuzlanıyordum.o uzakk durdukça ben daha uzak durdum kızdım olmadı gğzellikle konustum olmadı 3 gün yatak ayırdığımı biliyorum 2 aylık evliyke. umrunda olmadı döner kıçını yatardı. evlilik yıldönümüzde sağlıkçı olduğum için 21 yaşında bi kızın ölümüne şahit oldum dank etti o zaman herşey. eve geldim aldım karşıma başladım ağlamaya anlattım yaşadıklarımı eşime . Söylediğim tek cümle onu cok etkiledi. Bir gün ansızın gidersem bana söyleyemediklerinden kızdıklarında pişman olmanı istemiyorum lütfen bana iy davran dedim sadece adam bi kötü ol bi duygulan sonra değişti herşey .umarım iyi olursunz.Onuol ne kadar sevdiğini söylemekten çekinme sadece una girer herşey umarım

Çok haklısınız... Çok doğru.. Ne kadar yaşıycağımız belli değilken nedir bu bencillik.... Nişanlıyken bana hep bunu anlatmaya çalışırdı eşim ama bi süre sonra huysuzlanır sorun cıkarrdm yne artk kendime gelmelym hala evllilgn ciddiyetinin farknda deglm sanırm hala çocuğum ah biraz olgunlaşablsemm...

kaç yaşındasınız bilmiyorum ama büyükler der ya yuvayı dişi kuş yapar diye inatlaştıkça kötüye gidiyor rahat bırakın güler yüzle karşılayın işten geldiğinde önemli ufak şeyler

patisga bizim evliligimizin ilk 3 ayı telefon,tabak kirmakla geçti,hatta porselen sıvı sabun şişesini lavaboya atıp, lavaboyu catlatmisligim bile var
İki tarafta kendi istedi ği olsun istiyordu. Baktık sacmaliyoruz,iletişim kurmayı öğrendik aynı evde. Sana onerim trip at ama küs kalma,konuşarak her problemi çözebilirsiniz. Ona sevgini hissettir, beklemediği anda saril filan vs. Bu güzelim günleri kötü geçirmeyin. Git konuş hemen

Kendinden ödün vermek olarak algilama sevdigin adami mutlu etmek olarak dusunursen, attigin bir adima gelecek olan on adim seni cok sasirtacak ve muhtesem bir huzur duygusu ve hafifleme hissediceksin.. ofkeyle hareket ettiginde en ufak seyler bile buyur gozunde.. sen zaten soyle yapistin boyle demistinleri biryere birak ve sevdigin adamla evli olmanin nimetine sukrederek git saril ve gulumse.. ....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…