Biz ikimizde baskın karakter dik.evlenince iki keçi misali otorite kurma çabasına girmiştik.ama öyle böyle değil sürekli kavga ediyodk hep küstuķ hiç K onusmuyorduk.cinsellikle olmuyordu doğal olarak cnku hep kavgaliydik.tabaklar vazolar telefonlar çok kırıldı.sonra 9.ayda boşanmaya karar verdik ailelerimizin evine döndük.o bir hafta onu çok sevdiğimi ve aslında nekadar sacmaladigimizi anladım.onunla son kez konuşmak istedim.onunla konuşurken oda aynı şeyleri düşündüğünü , birbirimizi seviyorsak sivri taraftarimizi torpulememeiz gerektiği konusunda söz verdik birbirimize.kavga etsek bile küs kalmayacagimizi, eğer konu kavgaya giderse ayrı yerlere gideceğimizi konustuk.yani çift taraflı özveri olmalı dedik.ogün bugündür çok şükür herşey yolunda.ilk zamanlar birbirinizin huyunu almanız benimsemeniz uzun sürebilir.onun sizi sevdiğine eminseniz, siz dişi kuşsunuz size biraz daha fazla is düşüyor.eşinizle konuşun anlayacktirSonra nasıl normale döndünüz?? Biz sanki gittikce daha da uzaklaşıyoruzz her yaptığımız her hareket her söz zorumuza gidiyo 2mz de aynı anda sinirli olup aynı şekilde küslüğü uzatıyoruz mesela şuan ortada hiçbi sebep yokken 2gündür tek kelime etmiyoruzz herkes görevlerini kusursuz yerine getiriyo ama sessiz sedasız konuşmadann... Kendimi memur gibi hissediyorum o da aynı şekilde.. Bu böyle ne zamana kadar sürcek yaaa
Ona sadece onu çok sevdiğinizi ,onunda sizi çok sevdiğini , bu kavgalardan atismalardan çok yoruldugunuzu, ikinizinde biseyler yapmanız gerektiğini söyleyin.ve bazı kurallar koyun beraber.ve bu kurallara kesinlikle uyun.ayrıca esiniz bir kere bagirdiginda yada ters bişey yaptığında birkerelik bile olsa sakin cevap verin yada tamam aşkım hallederiz deyin.deneyin bakalım tepkisi nolcak.Tam olarak bizi özetledinizz 2miz de eğilmiyoruz gerçi küsken bile 2mz de gizli gizli sessiz sedasız uğraşıyoruz çabalıyoruz bunu konuşurken yapamıyoruz aslında sorun orda! Sizin adınıza sevindim umarım biz de artık konusabilirzzzz!
Yaşadığın anlattığın herşeyi o kadar iyi anlıyorum ki. Bende huysuzlanıyordum.o uzakk durdukça ben daha uzak durdum kızdım olmadı gğzellikle konustum olmadı 3 gün yatak ayırdığımı biliyorum 2 aylık evliyke. umrunda olmadı döner kıçını yatardı. evlilik yıldönümüzde sağlıkçı olduğum için 21 yaşında bi kızın ölümüne şahit oldum dank etti o zaman herşey. eve geldim aldım karşıma başladım ağlamaya anlattım yaşadıklarımı eşime . Söylediğim tek cümle onu cok etkiledi. Bir gün ansızın gidersem bana söyleyemediklerinden kızdıklarında pişman olmanı istemiyorum lütfen bana iy davran dedim sadece adam bi kötü ol bi duygulan sonra değişti herşey .umarım iyi olursunz.Onuol ne kadar sevdiğini söylemekten çekinme sadece una girer herşey umarımİşin kötü yanı ben ona ondan daha huysuz davranıyorum ve bunun farkındayım daa... Ama buna engel olamyorum ve biz tam iyiyken yine sacmasapan ufacık bsey cıkıyo biz yne bu haldeyizzz....benden soğumuş ve yıpranmış olablrmi dycem ama ben de yıprandmm nişanlıyken de böleydkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?