- 6 Aralık 2018
- 4
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Kirpikhanim93
-
Bişey olmaz canım, ne olacak. Sonuçta kasıtlı yapılmamış.Iyi günler arkadaşlar araniza katıldım. Öncelikle hosbuldum. Kısaca olayı anlatayım dün is çıkışı eve geldim içeri girdiğimde kedim tuvaletini yaptığı yere ekmek kırıntıları dökmüştü. Heryer ekmek kirintisiydi. Yanlışlıkla üzerine bastım sonra hızlı bir şekilde süpürdum ancak o kadar parçalanmıştı ki uzerinden villada ile geçmek zorunda kaldim. Sonra da her zamanki gibi tuvalete döktüm ve dünden beri uyuyamiyorum sizce çarpılır miyim o an aklima gelmedi cok pişmanım. Bütün gece uyuyamadim. Kedim kirpik te bazı değişiklikler var. O da çarpılmış olabilir mi. Lütfen bilgi sahibi olanlar yazsin. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama cok kotu durumdayım tesekkur ederim değerli yorumlariniz icin.
Evet tabi ki yapmadim kasıtlı olarak ama rahatsiz hissettim cokBişey olmaz canım, ne olacak. Sonuçta kasıtlı yapılmamış.
Ama önce beni koparirBu konu kapanir
Aklıma gelmedi o andaBunlar batıl inanç allah kimseyi carpmaz çok yanlış bir kelime temizlerken ezu besleme cekseydin hicbirsey olmaz ama dikkat etmek lazım en azından nimete saygıdan keske bi toprağa döksekmissin .
Korkma çarpılırsan kesin anlarsın zaten. Bi aynaya bak. Agzinla burnun yer değişememişse çarpılmamışsın demektir.Iyi günler arkadaşlar araniza katıldım. Öncelikle hosbuldum. Kısaca olayı anlatayım dün is çıkışı eve geldim içeri girdiğimde kedim tuvaletini yaptığı yere ekmek kırıntıları dökmüştü. Heryer ekmek kirintisiydi. Yanlışlıkla üzerine bastım sonra hızlı bir şekilde süpürdum ancak o kadar parçalanmıştı ki uzerinden villada ile geçmek zorunda kaldim. Sonra da her zamanki gibi tuvalete döktüm ve dünden beri uyuyamiyorum sizce çarpılır miyim o an aklima gelmedi cok pişmanım. Bütün gece uyuyamadim. Kedim kirpik te bazı değişiklikler var. O da çarpılmış olabilir mi. Lütfen bilgi sahibi olanlar yazsin. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama cok kotu durumdayım tesekkur ederim değerli yorumlariniz icin.
Dalga konusu olacak bir sey göremedim. Rahatsız olup kafama taktigim bir şeyi sordumKorkma çarpılırsan kesin anlarsın zaten. Bi aynaya bak. Agzinla burnun yer değişememişse çarpılmamışsın demektir.
Dalga geçtiğim kanısına nerden kapıldınız.Dalga konusu olacak bir sey göremedim. Rahatsız olup kafama taktigim bir şeyi sordum
Resmen dalga geçmişsin. Kötü kalpli bir yorum olmuşKorkma çarpılırsan kesin anlarsın zaten. Bi aynaya bak. Agzinla burnun yer değişememişse çarpılmamışsın demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?