Acil yardım eder misiniz çarpılır miyim ?

E ama çarpılmaz ki :)

Kız konuya bakakaldın, yazsana bi şeyler. Nickin altta görünüyor.
Söylesene, neden KK? Bağımlılık yapıyor değil mi? Ben de pek seviyorum burayı.
Ama trollük için kırk fırın ekmek yemen lazım, çabuk belli ediyorsun. Yazarken inci gibi işlemen lazım. Ben ekşi ve itünün eski trollerinden biriyim, burada ise gerçek karakterimle varım. Trollü de gözünden anlarım hele ki berbatsa.
Berbat bi trollsün, önce sözlüklerde çalış, sonra gel burada bana yedirebil; helal diyeyim sana.

Bir trol yüzünden daha banlanırsam dahada toparlanamam

Çok üzüldüm,Geçmiş olsun . Evet yüz felci , yüz kayması gibi durumlar olabiliyor .bunlar o üyeye göre çarpılmak. Sende çarpılmışsın bu duruma göre
Böyle şeyler komik geliyor Carpilmak sanıldığı gibi birsey değil ah ah küçükken dünü yapma bunu yapma allah taş eder falan derlerdi ondan çıkıyo bunlar
Valla arkadaşım çok şükür öyle korkularım yok yanı başa hersey gelir ama benim tüm hayatım kuran ezberlemekle geçti hala sağlıyorum ondan bu cesaret

Onu diyorum işte bende :) çarpılma varsa bilerek yapanı çarpsın zaten. Yerlere atılmış ekmek görünce alıp yüksek bir yere koymayıda öğrettiler bize.
Çarpılırsın taş olursun ölümü gör yeminler
Birşeyi öğretmek yaptırmak yada inandırmak için yapılanlar söylenenler abartı ve gereksiz
Aha bakın sonunda böyle oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…