- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.308
- 308
- Konu Sahibi Kirpikhanim93
-
Carpilmak öyle kelime de ve sizin bilginiz gibi birsey değil huzursuz olduysanız bi iki dua oku birsey kalmaz banlanmasam bariAklıma gelmedi o anda
Bence gayet konuya uygun bir cevap. Çarpılır mıyım diye soran insana başka ne yazılabilir.Resmen dalga geçmişsin. Kötü kalpli bir yorum olmuş
Ağzın yüzün yer değiştirmişmi denmez en azındanBence gayet konuya uygun bir cevap. Çarpılır mıyım diye soran insana başka ne yazılabilir.
Kadın şimdi kafasına takmıştır. Yer değişecek mi diye kuruntu yapıyor belki . Karşımızda belki de takıntılı biri var. Yazdıgımıza dikkat etmemiz gerekiyor.Bence gayet konuya uygun bir cevap. Çarpılır mıyım diye soran insana başka ne yazılabilir.
Ee çarpılmanın anlamı bu. Eğer degistirmisse çarpılmışsındır. Yok yerinde duruyorlarsa zaten rahat ol. Şimdiye kadar çarpılmadıysan tehlike geçti demektir. Sorun ne?Ağzın yüzün yer değiştirmişmi denmez en azından
E ama çarpılmaz ki :)Eskiden annelerimiz bizede derdi ekmekle oyun olmaz çarpılırsın diye. Nimete saygıyı aşılamak adına söylenen şeyler hepsi. Bilerek ekmekle tuvalete giren varsa çarpılsın bir zahmet zaten. Siz dalgınlıkla yapmışsınız. Korkmayın birşey olmaz.
Aklıma yüz felci geçirdiğim zamanlar geldi o.mesajı görünceAğzın yüzün yer değiştirmişmi denmez en azından
Onu diyorum işte bende :) çarpılma varsa bilerek yapanı çarpsın zaten. Yerlere atılmış ekmek görünce alıp yüksek bir yere koymayıda öğrettiler bize.E ama çarpılmaz ki :)
Aklıma yüz felci geçirdiğim zamanlar geldi o.mesajı görünce
Bir trol yüzünden daha banlanırsam dahada toparlanamamKız konuya bakakaldın, yazsana bi şeyler. Nickin altta görünüyor.
Söylesene, neden KK? Bağımlılık yapıyor değil mi? Ben de pek seviyorum burayı.
Ama trollük için kırk fırın ekmek yemen lazım, çabuk belli ediyorsun. Yazarken inci gibi işlemen lazım. Ben ekşi ve itünün eski trollerinden biriyim, burada ise gerçek karakterimle varım. Trollü de gözünden anlarım hele ki berbatsa.
Berbat bi trollsün, önce sözlüklerde çalış, sonra gel burada bana yedirebil; helal diyeyim sana.
Böyle şeyler komik geliyor Carpilmak sanıldığı gibi birsey değil ah ah küçükken dünü yapma bunu yapma allah taş eder falan derlerdi ondan çıkıyo bunlarÇok üzüldüm,Geçmiş olsun . Evet yüz felci , yüz kayması gibi durumlar olabiliyor .bunlar o üyeye göre çarpılmak. Sende çarpılmışsın bu duruma göre
Çarpılırsın taş olursun ölümü gör yeminlerOnu diyorum işte bende :) çarpılma varsa bilerek yapanı çarpsın zaten. Yerlere atılmış ekmek görünce alıp yüksek bir yere koymayıda öğrettiler bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?