Acil yardım edermisiniz

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
123
Merhaba anne adayları benim sorunum doktor seçimiyle alakali özel bir hastanenin doktoruna gidiyorum 21 haftalik hamileyim pazartesi beni sağlık ocağı aradı tetenoz aşısı olmam gerekiyomus doktorum bununla ilgili bilgi vermedi bana gittiğimde sağlık ocağında bide kan testine bakalım dediler kan değerim çok düşük çıktı hemen doktorumu aradım ilacımi değiştirmek için doktorun hemşiresi çıktı doktora görüşenedim geldiğinizde gosterirsiniz dedi diyorum hanfendi ben 4 hafta sonra gelicem doktora sağlık ocağı bana acil müdahale lazım dedi hastanenin dahiliye bolumune gidin ozaman diyo ben bir hamile olarak sorunumu doktor bey ile gorusemedim özel gidiyorum daha fazla ilgi alabilmek için sizin doktorlarinizda bu şekilde mi ben doktorumumu degistirmeliyim nolur yardimci olun zaten tedavi ile hamile kaldım böyle ilgisizlik olurmu brn sağlık ocagina gitmesem nasıl ogrencegim kansızlık oldugunu çok Üzgünüm suan biraz uzun oldu ama kusura bakmayin

Öyle edepsiz asistan bana da denk geldi doktora ulaşamadım daha sonra doktora gittiğimde agrin var madem neden aramadn kanama var dedi bende asistanınız telefonu size vermedi dedim şikayet ettim. Kendi numarasını aldım o şekilde ulaştım ama içim soğudu doktorumu değiştirdm. Kan değerlerinin acil müdahale edilecek şekilde ise bence geç kalmadan doktoruna git ve bu durumu da anlat. Geçmiş olsun canım

Insani parasiyla rezil ediyorlar, millet dr. unu gece yarisi bile arayabiliyor acil bir durumda, beyfendi cok doymus sanirim. Bi de bilgilendirmemesi....bi sn durma yeni dr ara...

Çok rahatsız san en azından başka bir doktora görün bence. 4 hafta beklenmez ki asistanlar da kendini birşey sanıyor galiba mecbur kalinmasa zaten aranmiycak

Teşekür ederim canım sağlık ocağında ki doktor kan ilacının degismesi lazım doz artırımı olmalı allah korusun bebek ölümü bile olur iyki baktık dedi Hemen doktorumu ara diyo bizim Dr gelince bakarız diyo çok korkuyoSam bi dahiliye ye git istersen diyo asistan doktorun Yanındaydı bunları bana söylerken böyle ilgisizlik olurmu valla 21 haftadayim şimdi yeni bir doktor ariycam

Şaka gibi ya ! Kendileri parayı alırken haftaya devamını alırsınız demiyoruz sonuçta onlar da bakmalilar ! Canım sen doktorunu acilen değiştir hiç başkaları ile oyalanma bir daha da gitme o doktora. Seni daha çok uzecek belli ki. Bir de sabahları pekmezli su iç bu da kan yapımı için işe yarıyor. Bana kan hapı alerji yaptı bıraktım mecbur pekmezle idare ediyorum

Insani parasiyla rezil ediyorlar, millet dr. unu gece yarisi bile arayabiliyor acil bir durumda, beyfendi cok doymus sanirim. Bi de bilgilendirmemesi....bi sn durma yeni dr ara...
Ya demi canım millet ariyo doktorunu benimki teli bile almiyo eline valla o kadar kizginimki suan napcam bilmiyom 21 haftalik yeni Dr ara o iyimi kotumu brlli değil bıktım bu doktorlardan

Ya demi canım millet ariyo doktorunu benimki teli bile almiyo eline valla o kadar kizginimki suan napcam bilmiyom 21 haftalik yeni Dr ara o iyimi kotumu brlli değil bıktım bu doktorlardan
Yaa doymuş bence bu adam çünkü Bana bi randevu verdi 6 hafta sonraya çok ilginç degilmi yaaa millet 3 haftada gitmiyomu

Evet canım acil degisturi
O halde diğer arkadaşların dediği gibi doktorunu mutlaka degismelisin. Allah korusun birşey olsa doktor mu uzulecek.[/QUOT
O halde diğer arkadaşların dediği gibi doktorunu mutlaka degismelisin. Allah korusun birşey olsa doktor mu uzulecek.
Evet canım acil değiştiricem hemde sizler kaç haftada bir kontrole gidiyosun uz bana 6 hafta sonraya randevu veriyo

BENDE DR UMA SORDUM TETANOZ AŞINI OL DEDI. KAN ILACI ALIYORMUSUN

hemen o asistanı ve dr bashemine şikayet et ben buraya paramla rezil olmaya gelmedim , de

ben böyle bir şey yaşadım dr ayagıma geldi ve özür diledi , ve keskinlike hiç bir sucum yokken ,
neymiş evlerinde elektrık kesilmiş çocugu yalnız kalmış , ne bilim ben insan gibi anlatırsanız anlayışla karşılardım bağarmanıza hiç gerek yok tu dedim.

Evet canım acil değiştiricem hemde sizler kaç haftada bir kontrole gidiyosun uz bana 6 hafta sonraya randevu veriyo
Beni 2 haftada bir çağırıyor doktorum. Aslında ayda bir normal ama gitmeyince kızıyor :)) çok geç randevu veriyor muş sizinki

Normal randevu ayda birdir, beni 3 haftada bir cagiriyor dr.um. ozel durumum var diye. Son aylarda da iki haftada bir gidiliyor. Bu arada hangi ildesin? Belki burdan birilerinin dr tavsiyesi olur.

Normal randevu ayda birdir, beni 3 haftada bir cagiriyor dr.um. ozel durumum var diye. Son aylarda da iki haftada bir gidiliyor. Bu arada hangi ildesin? Belki burdan birilerinin dr tavsiyesi olur.
İzmirde yim canım benimki 6 hafta sonraya randevu veriyo her seferinde değiştircem mecburen durum onu gösteriyor sizde doktorlarinizin numarasi varmi ben bi tek hastaneden ulasabiliyorum

Sorma canım yaaa evde sinirle oturdum kaldım şimdi ne ilaç icicem ne yicem kendi kendime int bulmaya calisiyorum olcak seymi doktorum ilacımi bile yazmicaksa brn napim o doktoru

İzmirde yim canım benimki 6 hafta sonraya randevu veriyo her seferinde değiştircem mecburen durum onu gösteriyor sizde doktorlarinizin numarasi varmi ben bi tek hastaneden ulasabiliyorum
Var tabii...cep tlf. Var hattaa
... ya senin dr. sosyete dr.u falan mi? Bi tarafi cok kalkmis belli...

Arkadaşlar benim de bugün beyaZ akıntım ile az bir kan geldi önemli birşey varmıdırki en son ağustosunbaşın da adet gördüm yani adet günümde yaklaştı çok korkuyorumbirşey varmıdır

tetanoz aşısını bana da sağlık ocağı söylemişti sonra doktorum söyledi. ama kan değerlerinize bakması gerekirdi. eğer hep böyle sıkıntı yaşıyorsanız doktorunuzla değiştirebilirsiniz. benim doktorumuda aradığımda bazen sekreteri açıyor ama doktora soruyor. hangi şehirdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…