- 23 Mayıs 2014
- 658
- 518
- 123
- Konu Sahibi goldstar535
-
Teşekür ederim canım sağlık ocağında ki doktor kan ilacının degismesi lazım doz artırımı olmalı allah korusun bebek ölümü bile olur iyki baktık dedi Hemen doktorumu ara diyo bizim Dr gelince bakarız diyo çok korkuyoSam bi dahiliye ye git istersen diyo asistan doktorun Yanındaydı bunları bana söylerken böyle ilgisizlik olurmu valla 21 haftadayim şimdi yeni bir doktor ariycamÖyle edepsiz asistan bana da denk geldi doktora ulaşamadım daha sonra doktora gittiğimde agrin var madem neden aramadn kanama var dedi bende asistanınız telefonu size vermedi dedim şikayet ettim. Kendi numarasını aldım o şekilde ulaştım ama içim soğudu doktorumu değiştirdm. Kan değerlerinin acil müdahale edilecek şekilde ise bence geç kalmadan doktoruna git ve bu durumu da anlat. Geçmiş olsun canım
Asistan doktorun yanında benimle bu şekilde konuştu canım yaaaa doktorda da iş yok demekkiÇok rahatsız san en azından başka bir doktora görün bence. 4 hafta beklenmez ki asistanlar da kendini birşey sanıyor galiba mecbur kalinmasa zaten aranmiycak
Ya demi canım millet ariyo doktorunu benimki teli bile almiyo eline valla o kadar kizginimki suan napcam bilmiyom 21 haftalik yeni Dr ara o iyimi kotumu brlli değil bıktım bu doktorlardanInsani parasiyla rezil ediyorlar, millet dr. unu gece yarisi bile arayabiliyor acil bir durumda, beyfendi cok doymus sanirim. Bi de bilgilendirmemesi....bi sn durma yeni dr ara...
O halde diğer arkadaşların dediği gibi doktorunu mutlaka degismelisin. Allah korusun birşey olsa doktor mu uzulecek.Asistan doktorun yanında benimle bu şekilde konuştu canım yaaaa doktorda da iş yok demekki
Yaa doymuş bence bu adam çünkü Bana bi randevu verdi 6 hafta sonraya çok ilginç degilmi yaaa millet 3 haftada gitmiyomuYa demi canım millet ariyo doktorunu benimki teli bile almiyo eline valla o kadar kizginimki suan napcam bilmiyom 21 haftalik yeni Dr ara o iyimi kotumu brlli değil bıktım bu doktorlardan
O halde diğer arkadaşların dediği gibi doktorunu mutlaka degismelisin. Allah korusun birşey olsa doktor mu uzulecek.[/QUOT
Evet canım acil değiştiricem hemde sizler kaç haftada bir kontrole gidiyosun uz bana 6 hafta sonraya randevu veriyoO halde diğer arkadaşların dediği gibi doktorunu mutlaka degismelisin. Allah korusun birşey olsa doktor mu uzulecek.
BENDE DR UMA SORDUM TETANOZ AŞINI OL DEDI. KAN ILACI ALIYORMUSUNMerhaba anne adayları benim sorunum doktor seçimiyle alakali özel bir hastanenin doktoruna gidiyorum 21 haftalik hamileyim pazartesi beni sağlık ocağı aradı tetenoz aşısı olmam gerekiyomus doktorum bununla ilgili bilgi vermedi bana gittiğimde sağlık ocağında bide kan testine bakalım dediler kan değerim çok düşük çıktı hemen doktorumu aradım ilacımi değiştirmek için doktorun hemşiresi çıktı doktora görüşenedim geldiğinizde gosterirsiniz dedi diyorum hanfendi ben 4 hafta sonra gelicem doktora sağlık ocağı bana acil müdahale lazım dedi hastanenin dahiliye bolumune gidin ozaman diyo ben bir hamile olarak sorunumu doktor bey ile gorusemedim özel gidiyorum daha fazla ilgi alabilmek için sizin doktorlarinizda bu şekilde mi ben doktorumumu degistirmeliyim nolur yardimci olun zaten tedavi ile hamile kaldım böyle ilgisizlik olurmu brn sağlık ocagina gitmesem nasıl ogrencegim kansızlık oldugunu çok Üzgünüm suan biraz uzun oldu ama kusura bakmayin
Beni 2 haftada bir çağırıyor doktorum. Aslında ayda bir normal ama gitmeyince kızıyor :)) çok geç randevu veriyor muş sizinkiEvet canım acil degisturi
Evet canım acil değiştiricem hemde sizler kaç haftada bir kontrole gidiyosun uz bana 6 hafta sonraya randevu veriyo
Normal randevu ayda birdir, beni 3 haftada bir cagiriyor dr.um. ozel durumum var diye. Son aylarda da iki haftada bir gidiliyor. Bu arada hangi ildesin? Belki burdan birilerinin dr tavsiyesi olur.Evet canım acil degisturi
Evet canım acil değiştiricem hemde sizler kaç haftada bir kontrole gidiyosun uz bana 6 hafta sonraya randevu veriyo
İzmirde yim canım benimki 6 hafta sonraya randevu veriyo her seferinde değiştircem mecburen durum onu gösteriyor sizde doktorlarinizin numarasi varmi ben bi tek hastaneden ulasabiliyorumNormal randevu ayda birdir, beni 3 haftada bir cagiriyor dr.um. ozel durumum var diye. Son aylarda da iki haftada bir gidiliyor. Bu arada hangi ildesin? Belki burdan birilerinin dr tavsiyesi olur.
Var tabii...cep tlf. Var hattaaİzmirde yim canım benimki 6 hafta sonraya randevu veriyo her seferinde değiştircem mecburen durum onu gösteriyor sizde doktorlarinizin numarasi varmi ben bi tek hastaneden ulasabiliyorum
tetanoz aşısını bana da sağlık ocağı söylemişti sonra doktorum söyledi. ama kan değerlerinize bakması gerekirdi. eğer hep böyle sıkıntı yaşıyorsanız doktorunuzla değiştirebilirsiniz. benim doktorumuda aradığımda bazen sekreteri açıyor ama doktora soruyor. hangi şehirdesiniz?Merhaba anne adayları benim sorunum doktor seçimiyle alakali özel bir hastanenin doktoruna gidiyorum 21 haftalik hamileyim pazartesi beni sağlık ocağı aradı tetenoz aşısı olmam gerekiyomus doktorum bununla ilgili bilgi vermedi bana gittiğimde sağlık ocağında bide kan testine bakalım dediler kan değerim çok düşük çıktı hemen doktorumu aradım ilacımi değiştirmek için doktorun hemşiresi çıktı doktora görüşenedim geldiğinizde gosterirsiniz dedi diyorum hanfendi ben 4 hafta sonra gelicem doktora sağlık ocağı bana acil müdahale lazım dedi hastanenin dahiliye bolumune gidin ozaman diyo ben bir hamile olarak sorunumu doktor bey ile gorusemedim özel gidiyorum daha fazla ilgi alabilmek için sizin doktorlarinizda bu şekilde mi ben doktorumumu degistirmeliyim nolur yardimci olun zaten tedavi ile hamile kaldım böyle ilgisizlik olurmu brn sağlık ocagina gitmesem nasıl ogrencegim kansızlık oldugunu çok Üzgünüm suan biraz uzun oldu ama kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?