- 15 Ağustos 2016
- 37
- 8
- 16
- 29
- Konu Sahibi Sarisinkimyaci
-
Peki kisirlik falan olabilirmiHormonal bir durumdur doktora gidip görüşebilirsin ilişki yaşamanla alakalı olduğunu sanmıyorum
Evet negatif ciktiGebelik testi yaptiniz mi?
Kısırlıkta böyle durumlar mı ortaya çıkıyor kiPeki kisirlik falan olabilirmi
İyide bu aklına nerden geldi korunmuyorda bebekmi istiyodunuzki? Olmayınca kısırlık düşündünüzPeki kisirlik falan olabilirmi
Hic bi ilac kullanmiyorum kendisi bu konuda dikkat ediyor korunmamiz bu yondeNasıl korunuyorsunuz?
Maşallah çok iyi bir korunma yöntemi hamile kaldığında da konu açarsım yardım edin diyeHic bi ilac kullanmiyorum kendisi bu konuda dikkat ediyor korunmamiz bu yonde
Kısırlıkta böyle durumlar mı ortaya çıkıyor ki
Bazen agrilarim oluyor dha once boyle. Bi sikayetim olmamisti en son ki iliskm 2 ay once olmustu uzun sure yapmayinca da bu sekilde oluyormu bilmiyorum oek fazla fikrim yok yok bu konuda o yuzden her kotu sey aklima geliyoİyide bu aklına nerden geldi korunmuyorda bebekmi istiyodunuzki? Olmayınca kısırlık düşündünüz
o zaman doktora basvurun baska bir sikintidandirEvet negatif cikti
Agri kesiciden baska ilac icmiorm en son 3 ay once tum kontrollermi yaptrmistm doktor cok sagliklisn hersyn normal demisti en buyuk korkum kisirlik onun haricinde mikrop kapma gbi olaylarin oldgnu sanmiorm cok titizimdir bu konudaŞekerinize androjen ve östrojen değerlerinize tsh değerinize baktırın.
metformin içerikli insülin direnci için kullanılan ilaçlar ara kanamalar yapabilir aklınızda olsun.
Ağrı kesiciler de ara kanama yapabilir kısırlık teşhisini neye istinaden koydunuz anlamadım, geçmiş olsun bir jinekolojik muayene olmanızda fayda var.Agri kesiciden baska ilac icmiorm en son 3 ay once tum kontrollermi yaptrmistm doktor cok sagliklisn hersyn normal demisti en buyuk korkum kisirlik onun haricinde mikrop kapma gbi olaylarin oldgnu sanmiorm cok titizimdir bu konuda
Ağrı kesiciler de ara kanama yapabilir kısırlık teşhisini neye istinaden koydunuz anlamadım, geçmiş olsun bir jinekolojik muayene olmanızda fayda var.
Bi sitede okumustm agri hafif lekelenmeler falan yaziyorduKısırlık belirtilerinde kanama da mı varmış ilk defa duyuyorum :S
Hmm ilginçmiş, teşekkürler bilgi için...Bi sitede okumustm agri hafif lekelenmeler falan yaziyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?