Acil yardim edin lütfen

Busenuray06

Başarı değer yaratmakla alakalıdır
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
377
808
18
Arkadaslar 33 haftalik hamileyim ikiz bebek bekliyorum bebeklerin biri kiz digeri hala cinsiyetini gostermedi 33 haftadayiz normal mi bu daha once böyle birşey duyan veya karsilasan varmi artık endise etmeye basladim doktora sordum sorun yok diyor ama insan endise etmeden yapamiyor

Ben büyük kızımı 6.5 aylıkken öğrenmiştim ve 7.5 aylık erken doğum yapmıştım suyum patlamış malesef.kucuk kizimda tam 12. Haftada öğrendim onuda 41. Haftada dogurdum. Birini cok gec birini de cok erken ogrendim.Bizler ne kadar ugraşsakta herşey olacağına varir kendini biraz sal strese girme zehir etme bu güzel günleri kendine.

Gayet normal canım telaşlanma göstermeyebilir doğuma kadar bile göstermese normal bu hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden sana :)

tek çocuk olduğunda dahi görülemeyebiliyor

sizin küçücük yerde iki bebeğiniz var

tam doktorun baktığı anda denk gelme olasılığı zaten düşükken iki tane olunca biri öbürünün önüne gelir, bacağını kapatır vs vs

sağlıkla kucağınıza alın

sürprizli bebeğim diye seversiniz

giysi almak vs konusunda da oğlum olacağı hep belliydi ama çok az mavi kıyafeti vardı

ben bu tarz renk işlerine karşı çıktığım için maviden kaçtım pembe de almadım

sarı yeşil kırmızı giysiler zaten çoğu beyaz ağırlıklı oluyor ferah ferah

ilerleyen süreçte isterseniz yine cinsiyetine göre giydirirsiniz ama yeni doğan hem de iki bebek varken zaten kıyafetin rengi vs insanın gözü görmez

örneğin bebek arabası da gri idi çantası vs de o sene moda o idi onu aldık

esasen hiç önemli değil bunlar

sağlıkla iki bebeğinizi de kucağınıza alıp evinize gelince şimdi neden kendime dert etmişim acaba diye düşüneceksiniz

Sadece meraktan soruyorum.Amacım ortalık karıştırmak değil

Bebeğin kıyafeti renginin ne önemi var ?
Erkek bebek kırmızı veya pembe , kız bebek mavi giyemez mi ?

Konu sahibi sağlıkla alın kuzularınızı kucağınıza

bence yok da yukarıda yorumlarda var ya kıyafet için hazırlık nasıl oluyor bu durumda vs diye

ben de bunu diyorum, bunun önemi yok

sırf bu erkek çocuklara mavi alındığı için oğluma mavi almadım diye de örnek verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…