- 20 Ağustos 2015
- 6
- 8
- 6
- 37
- Konu Sahibi Serap asel
-
ben böyle bir evlilik istemiyorum, ikimizde mutlu olalım ya eskisi gibi oluruz ya da ayrılalım desen?2 tane cocugum var biri 10 yasinda diyeri 4 aylik ve ben artik kafayi yeme asamasina geldim bitsin dedigimde pesimide birakmiyor ne yapacagimi sasirdim
Sevgisinin bittigini söyledi bosanalim o zaman dedim onada yanasmiyor fake hesap actim istek attim faceden benim oldugumu bilmeden kiza bir dil döküyor kiyamam sana felan lan ben 11 yillik esiyim bana demedi
Denemedigim yontem kalmadi o kadar uzak ki evin icinde iki yabanciyiz resmen ölsün diye dua ediyorum o kadar zoruma gidiyor yaptıkları davranışları artik kaldiramiyorum bende insanim acik acik konustumda hayir yani cirkin iş bilmeyen olsam anlayacagimda bir insan her konuda nasil mutlu edilir onuda biliyorum ama sonuç ortada gebersede kurtulsam
Kesinlikle aynisina katiliyorumBence çok peşinden koşmayın.
2 çocuğun hatırına savaşın olmazsa açıkça konuşun.
Umursamayın, takmayın. Çocuklarınızka ilgilenin. Haftada 1 kere pazar ben arkadaşlarımla buluşmaya gidiyorum diyip dışarı çıkın. Kimseyle buluşmasanız da olur avm gezsemiz de olur ama benim hayatım var mesajı verin.
Cinsellik kesinlikle talep etmeyin. Dönün sırtınızı yatın.
Paranız varsa yeni parfüm, elbise vs alın giyinin kuşanın.
Görmezden gelin iyice bakalım ne halt yiyecek derim.
Daha da olmazsa tekme koyma işini oturup düşünün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?