Acil yardim edin lütfen

Serap asel

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
6
8
6
37
11 yıllık evliyim eşimle çok gel gitlerimiz oldu ama yinede hep beraberdik en son hamileyken terk ettim babamin evine gittim 5 ay kaldim yalvar yakar getirdi ama simdi benim yuzume bakmıyor kizim 4 aylik toplam geleli 5 ay oldu 4 kez beraber olduk beni arzulamadigini dile getiriyor buda benim canimi cok acitiyor daha onceleri ben kacardim esim isterdii simdi o kaciyor ben istiyorum yoruldum peşinden kosmaktan ne yapmaliyim bosanmayi bile dusunur hale geldim yataklarimizi ayirdi eger sevdigin varsa cikarim hayatindan dedim yok dedi madem yataklari ayiracaktin benden soğudun neden getirdin diyorum sen benim aliskanligim olmusun eve geldigimde gormek istiyorum sadece bu diyor yardim edin lütfen

2 tane cocugum var biri 10 yasinda diyeri 4 aylik ve ben artik kafayi yeme asamasina geldim bitsin dedigimde pesimide birakmiyor ne yapacagimi sasirdim

Sevgisi bitmis gibime geldi.. neyin kafasini yasiyo bu erkekler anlamis degilim..

2 tane cocugum var biri 10 yasinda diyeri 4 aylik ve ben artik kafayi yeme asamasina geldim bitsin dedigimde pesimide birakmiyor ne yapacagimi sasirdim
ben böyle bir evlilik istemiyorum, ikimizde mutlu olalım ya eskisi gibi oluruz ya da ayrılalım desen?
daha açık konuşsan
böyle yıllar geçmez ki?
ya adam olacak ya da gidecek.

Sevgisinin bittigini söyledi bosanalim o zaman dedim onada yanasmiyor fake hesap actim istek attim faceden benim oldugumu bilmeden kiza bir dil döküyor kiyamam sana felan lan ben 11 yillik esiyim bana demedi

Bence çok peşinden koşmayın.
2 çocuğun hatırına savaşın olmazsa açıkça konuşun.

Umursamayın, takmayın. Çocuklarınızka ilgilenin. Haftada 1 kere pazar ben arkadaşlarımla buluşmaya gidiyorum diyip dışarı çıkın. Kimseyle buluşmasanız da olur avm gezsemiz de olur ama benim hayatım var mesajı verin.

Cinsellik kesinlikle talep etmeyin. Dönün sırtınızı yatın.

Paranız varsa yeni parfüm, elbise vs alın giyinin kuşanın.

Görmezden gelin iyice bakalım ne halt yiyecek derim.

Daha da olmazsa tekme koyma işini oturup düşünün derim.

Sevgisinin bittigini söyledi bosanalim o zaman dedim onada yanasmiyor fake hesap actim istek attim faceden benim oldugumu bilmeden kiza bir dil döküyor kiyamam sana felan lan ben 11 yillik esiyim bana demedi

Bu durumda hersey cok acik maalesef.
Yuva yuva olmaktan cikmis.

Görduğum en açık konulardan biri
Hersey ortada seffaf
Adam sevgim bitti diyor
Baska kadinlarada meyil ettigini kendin gormussun
Yataklar ayri
Ama boşanmıyor

Ee cikarilacak sonuçlar

-Cocuklardan ayrı kalmak istemiyordur ve bedava hizmetçisi var evdede bir düzen var bozmak istemiyordur.

-Yada degisik bir kafa yapisi ile seni sevmesede ilerde senin baskasiyla gorusme veya evlenme fikrini ,cocuklara uvey baba fikrini kaldiramayacagi icin nikahinda tutuyordur.

Eve geri getirme sebeplerinden biri çocuklar, diğeride yemek, ütü, çamaşır, bulaşık rutinleri oabilirmi ? Normal rutininiz neyse vaz geçin bir süre.. Yani birde böyle deneyin..
Bir de sorun, başka birine aşk mı hissetmiş..

Denemedigim yontem kalmadi o kadar uzak ki evin icinde iki yabanciyiz resmen ölsün diye dua ediyorum o kadar zoruma gidiyor yaptıkları davranışları artik kaldiramiyorum bende insanim acik acik konustumda hayir yani cirkin iş bilmeyen olsam anlayacagimda bir insan her konuda nasil mutlu edilir onuda biliyorum ama sonuç ortada gebersede kurtulsam

Bu şekilde devam ettiğiniz sürece sizin de çocuklarınızın da psikolojisi bozulacak. Mutsuz anne = mutsuz ve sorunlu çocuklar. Yani aslında yapılacak şey çok açık. Tutulur yanı kalmamış. Denemedigim şey kalmadı diye siz söylüyorsunuz. Bu şekilde nereye kadar dayanabilirsiniz? En azından daha fazla yüz göz olmadan düşman olmadan çocuklarınız için dost kalıp ayrilmaniz sanki en doğrusu gibi. Babanızın evine geri dönün derim ben. Uzaktan ayrıl demek kolay evet ama durum da ortada. Inşallah hayırlısı olur sizin ve çocuklarınız için.

Erkeklerde enteresan bir "düzen" algısı var.
Şu ya da bu şekilde bir rutin tutturdularsa onun bozulması işlerine gelmiyor.
Eşinizde de sanki "evlilik işte. Çoluk çocuk, eş, yemek" düzenine bir bağlılık var. Onu kaybetmek istemiyor.
Allah yardımcınız olsun da bu ev yuva kavramından uzaklaşmış epeyce.
Hal böyleyken kurtarmak mümkün olur mu ya da değer mi bir şey diyemiyorum.
Sosyal medyada tanımadığı kişilere methiyeler dizişi de arayış içinde olmasından. Görünen o ki fırsatını bulduğunda aldatacak.
Üstüne düşmeyi bırakın isterseniz. Cinsellik için peşinden koşmayı filan.
MissCherryBlossom un da sediği gibi kendinizi çekerek ve umursamayarak devam edin bir süre. Bakalım tepkisi ne olacak.

Bu mesajı okumadan yorum yapmıştım.
Sizin hisleriniz de bu raddeye geldiyse neden boşanma davası açmıyorsunuz?
Aile mi arkada değil ya da girip çalışırım çocukları büyütürüm diyebileceğiniz maddi manevi güce mi sahip değilsiniz.

Ben daha once calisan bir bayanim kendime guveniyorum ama sorumsuzlugu yuzzunden gittim keyfim icin degil hamileyim hastane parasini ben veriyorum umursamadi uyardim baktim olmadi gittim simdise ne yapmam gerek bilemedim ama bu sekilde nereye kadar devam eder bilemiyorum

Çocukları düşündüğün için boşanmamazlık yapma bence çünkü böyle bir babayla ilerde daha kötü olur. Kendimden biliyorum annem zamanında babamın yaptıklarına karşın iki çocuğu var diye boşanmamış şimdi hepimiz çekiyoruz. Bir de şöyle düşün boşanmadın çocuklar büyüdü bi şekilde idare ettin onlarla ilgilenerek kafanı dağıttın ama çocuklar bir gün evlenip gittikten sonra tekrar ikiniz kaldığınızda hemde yaşlandkça daha çekilmez halde olur. Seni resmen evde yardımcısı, ihtiyaçlarını gideren birisi olarak kullanmasına izin verme.

Kesinlikle aynisina katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…