• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım edin lütfenn :(

es le m

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
40
1
13
29
arkadaslar kendi kendime kızlığımı bozdm hatta bozulup bozlmaması hakkındada emin değilim ama büyük bir ihtimalle öyle ...hiçbir firm yoktu ergenlk dönmleri iste simdi çok üzgünüm yaa :(

sağoln özet bu yani bilmiyorm ne yapacağımı ama gerçekten yani ... yaptığım zamanlar bilgim yoktu sonradana arastırınca anladm is isten geçmsti :(

Nasıl yani nasıl bu kadar emin olabiliyorsun bozulduğuna

ya hani kan geliyoms ya ondan iste emin olabiliyorm ama aslnda tam da emin değilim ihtimalle konusuym yani :(

Yeni üye ilk mesaj...

Olay geçmişte olmuş ama acil yardım istiyorsunuz.

İlginç olmuş.

Bu kadar takıyorsan annene anlat doktora götürsün seni

yk anlatamam ya:( çok takıyorm elimde değil ki ileride sorn çıkar korkuyorm bir yandan ne bileym iste :(

Peki nasıl bir acil yardım bekliyorsunuz? Para toplayıp diktirelim mi? Olan olmuş.

İçine parmagınımı soktun?
Hadi onu soktun diyelim. Hiçmi acı hissetmedin.
Hem kızlık zaman gectikde kendi kensini kapıo. Boşver dert etme:KK53:

Belki bozulmayip orada bir yapiya zarar verdiniz oradan geldi kan
Zaten bundan jinekolog teshis koymazsa emin olamazsiniz
İleride esiniz olacak kadar sevdiginiz birisi olunca aciklarsiniz durumu

evet açıklarm ama ya inanmazsa korku var iste içimde sorn olursa falan zaten anlatırım yani olayı bastan esime ama korkuyorm sorn olur diye

Bunu sen bildikten sonra neyi sorun ediyorsun daha ? Emin olmaksa , emin olmak için doktora git muayene ol..
Birlikte olduğun biri mi var ileri de bunu sorun mu eder ?
Sana mı inanmaz, sana karşı şüpheyle mi bakar..

Aman ya, bize gelenlerin hepsi sanki süttün çıkmış ak kaşık !
Geçmiş olsun..

Back
X