- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Kör topal gidiyordu.bu hiç planımda yoktu.çalışıyorum diye ikinci çocuğu yapmıyım mı hakkım yok mu yaşım 35 belki de son şansımdır.benim de birilerim olsun istiyırumÇocuğuna bakamıyorsun. Haftasonu 2 gün görüyorsun neden 2.yi yapiyorsun. Öyle kızdım ki şuan. Siz yetiştirmeyeceksiniz onunla doya doya vakit geçirmeyecekseniz çocuk yapmanın mantığı ne?
Ayrıca hamile değilim sadece istiyoruzÇocuğuna bakamıyorsun. Haftasonu 2 gün görüyorsun neden 2.yi yapiyorsun. Öyle kızdım ki şuan. Siz yetiştirmeyeceksiniz onunla doya doya vakit geçirmeyecekseniz çocuk yapmanın mantığı ne?
Çalışmanız problem demedim çocuğunuza bakmamanız problem. Çocuk ilgi ister. Babamlara bırakayım haftasonu gireyim işi değil. Evladınız o sizin kardeşinizin çocuğu değil.Kör topal gidiyordu.bu hiç planımda yoktu.çalışıyorum diye ikinci çocuğu yapmıyım mı hakkım yok mu yaşım 35 belki de son şansımdır.benim de birilerim olsun istiyırum
babam eşimle de kavgslı görüşmüyotlar kreşe verdim çocuğu olmadı burada konularım da var.ne biliyimİyide eşiniz çocuğunuzun başka evde kalmasını nasıl kabul ediyor kusura bakmayın ama ne aileler var demekten kendimi alamıyorum.Dışarıdan bakan bir göz olarak içinde bulunduğunuz durumun çok garip olduğunu söyleyebilirim.Aileniz sizin için ev tutmuş iyi hoş takdir edilesi bir durum fakat sonrası normal değil.Allah yardım etsin...
Babamla öke böle tartışmadık çok kötü idi kendimi kybettim bir daha gidemem o eveO zaman şöyle olacak babanıza çocuğunuzu kendi kurallarınıza göre yetiştireceğinizi güzelce izah edip,haftanın tüm günleri kendi evinde kalacağını belirtip buna onu ikna etmelisiniz.Aksi takdirde çocuğunuzun gelecek yaşamında sorunlu bir birey olmasına sebep olacaksınız.Çocuğun yeri anne ve babasının yanı.Çocuğunuzu kaybetmek istemiyorsanız bunları yapın.
Yakinda ikinci çocuğumuz olacak deyince ben 30 haftalik falan hamilesiniz sandım. Birinciyi kendi himayenize alıp bakın once. Hem babanizin evine birakip, hem kendi kurallarinizin gecmesini beklemeyinAyrıca hamile değilim sadece istiyoruz
ikinci çocuğu istiyorum, işten ayrı olarak benim de geniş aile kurmaya hakkım var...Zaten kimsem yok, birilerim olsun şu hayattaalacağınız yıllık izinde çocuğunuzla birlikte gidin kreşe alışmasına yardımcı olun iki ev her yerde ayrı kurallar ayrı yaşam tarzları çocuk bocalıyor ve güvende hissetmiyordur ve ikinci çocuk için yaşınız 35 olsa da böyle bir durumda erken karar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?