ACİL YARDIM EDİN, NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Babamla acayip tartıştım, gerçi hep tartışıyorduk, bu ne ilk ne de son.Bana saygı göstermiyor, sürekli bir laf sokma vs.Artık dayanamadım ağzımdan inanılmaz kötü sözler çıktı....Oysa yumuşasın diye ne hediyeler aldım, bugüne kadar hep sustum ama sabır da bir yere kadar...Bu sefer susamadım maalesef....Dediği şu'keşke seni okutmasaydım da, konfeksiyona verseydim, bir başı bitli bulup s.. olup giderdin', bunu her seferinde söylüyor.emekleri haram olsunmuş falan, o kadar okumaya rağmen işim daha iyi maaşlı olabilirdi, daha rahat olabilirdi...İşimi benim kimliğim olarak görüyor, eşimi de sevmiyor(boşan diyor, hoş doğru dedikleri de yok değil)
Şimdi üç yaşımdaki oğluma hep çalışmam dolayısıyla ailem baktı,doğumda da babamla küstük ama annem hep destek oldu, ama anladım ki bu böyle gitmicek...Nasipse yakında ikinci çocuğumuz da olacak, ne kadar sağlıklı bir karar bilmiyorum ama benim de birlilerim olsun, daha büyük bir ailem olsun istiyrum...
Çocuğu annemlere yarın götürmek istemiyorum, yarına yıllık izin aldım, eşimde bir 10 gün alacak izin.sonrası ne olacak bilmiyorum.
civarda üç kreş var, ikisini denedik, olmadı,son bir tane kreş kaldı onun da fiziksel ortamı ve menüsü hoşuma gitmedi,ne yapacam bilmiyorum.Öte yandan ailem üç senedir, burada, burada ayrı ev tuttular, eşyalar alındı, vs vs...onlara bunu da yapmak istemiyorum.
öte yandan çocuk ailemin yanındayken hep babamın kurallarına göre yaşamaktan bıktım, hafta içi çocuğu alma diyor, burada gör.sabah çocuğun uykusu bozuluyormuş, oysa evim beş dakika mesafede,sadece hafta sonu alacakmışım, eve çocuğu görmeye gitsem laf sokuyo, kızıyo, ses yükseltiyor ve bu durum ben iyi davransam da hediyeler alsam da vs vs geçmiyor...Çocuğun yediğine içtiğine bile karıştıttırmıyor babam, dışarı gezmeye çıkarıyım diyorum akşam, uykusu var diyor.
Durumlar böyle, şimdi ben ne yapacam?

Sonuçta babanız, görüşmeyi asgari tutun fazla muhattap olmayın. Çocuğunuz da kreş yaşında zaten. Çocuk bakmaya çok hevesiyse kendi yapsın babanız. Psikolojisi normal değil gibi, kabul ederse destek almasını saglayin

Baban öyle kurallar koyunca eşin birşey demiyor mu. Ne kadar saçma şeyler yaa.
Ikıncı bebeğin olana kadar ya bakıcı ya da kreşe ver.

Askeriye gibi o ne öyle.:KK35:
Baban aşırı disiplinli ve kontrolcü biri galiba
Ve memnun etmesi zor.

Allah kolaylık versin.

Çocuğuna bakamıyorsun. Haftasonu 2 gün görüyorsun neden 2.yi yapiyorsun. Öyle kızdım ki şuan. Siz yetiştirmeyeceksiniz onunla doya doya vakit geçirmeyecekseniz çocuk yapmanın mantığı ne?
Kör topal gidiyordu.bu hiç planımda yoktu.çalışıyorum diye ikinci çocuğu yapmıyım mı hakkım yok mu yaşım 35 belki de son şansımdır.benim de birilerim olsun istiyırum

Çocuğuna bakamıyorsun. Haftasonu 2 gün görüyorsun neden 2.yi yapiyorsun. Öyle kızdım ki şuan. Siz yetiştirmeyeceksiniz onunla doya doya vakit geçirmeyecekseniz çocuk yapmanın mantığı ne?
Ayrıca hamile değilim sadece istiyoruz

İyide eşiniz çocuğunuzun başka evde kalmasını nasıl kabul ediyor kusura bakmayın ama ne aileler var demekten kendimi alamıyorum.Dışarıdan bakan bir göz olarak içinde bulunduğunuz durumun çok garip olduğunu söyleyebilirim.Aileniz sizin için ev tutmuş iyi hoş takdir edilesi bir durum fakat sonrası normal değil.Allah yardım etsin...

Kör topal gidiyordu.bu hiç planımda yoktu.çalışıyorum diye ikinci çocuğu yapmıyım mı hakkım yok mu yaşım 35 belki de son şansımdır.benim de birilerim olsun istiyırum
Çalışmanız problem demedim çocuğunuza bakmamanız problem. Çocuk ilgi ister. Babamlara bırakayım haftasonu gireyim işi değil. Evladınız o sizin kardeşinizin çocuğu değil.

Babam
İyide eşiniz çocuğunuzun başka evde kalmasını nasıl kabul ediyor kusura bakmayın ama ne aileler var demekten kendimi alamıyorum.Dışarıdan bakan bir göz olarak içinde bulunduğunuz durumun çok garip olduğunu söyleyebilirim.Aileniz sizin için ev tutmuş iyi hoş takdir edilesi bir durum fakat sonrası normal değil.Allah yardım etsin...
babam eşimle de kavgslı görüşmüyotlar kreşe verdim çocuğu olmadı burada konularım da var.ne biliyim

O zaman şöyle olacak babanıza çocuğunuzu kendi kurallarınıza göre yetiştireceğinizi güzelce izah edip,haftanın tüm günleri kendi evinde kalacağını belirtip buna onu ikna etmelisiniz.Aksi takdirde çocuğunuzun gelecek yaşamında sorunlu bir birey olmasına sebep olacaksınız.Çocuğun yeri anne ve babasının yanı.Çocuğunuzu kaybetmek istemiyorsanız bunları yapın.

O zaman şöyle olacak babanıza çocuğunuzu kendi kurallarınıza göre yetiştireceğinizi güzelce izah edip,haftanın tüm günleri kendi evinde kalacağını belirtip buna onu ikna etmelisiniz.Aksi takdirde çocuğunuzun gelecek yaşamında sorunlu bir birey olmasına sebep olacaksınız.Çocuğun yeri anne ve babasının yanı.Çocuğunuzu kaybetmek istemiyorsanız bunları yapın.
Babamla öke böle tartışmadık çok kötü idi kendimi kybettim bir daha gidemem o eve

alacağınız yıllık izinde çocuğunuzla birlikte gidin kreşe alışmasına yardımcı olun iki ev her yerde ayrı kurallar ayrı yaşam tarzları çocuk bocalıyor ve güvende hissetmiyordur ve ikinci çocuk için yaşınız 35 olsa da böyle bir durumda erken karar olur

alacağınız yıllık izinde çocuğunuzla birlikte gidin kreşe alışmasına yardımcı olun iki ev her yerde ayrı kurallar ayrı yaşam tarzları çocuk bocalıyor ve güvende hissetmiyordur ve ikinci çocuk için yaşınız 35 olsa da böyle bir durumda erken karar olur
ikinci çocuğu istiyorum, işten ayrı olarak benim de geniş aile kurmaya hakkım var...Zaten kimsem yok, birilerim olsun şu hayatta

Back
X