- 13 Nisan 2007
- 33.987
- 103.944
- 1.123
- 46
Başta söylediklerinize katılıyorum.Lale hanım bence öyle değil biliyormusunz aksine anne ve babalar çocuklarını bazen sevgiyle kırmadan büyütüyorlar sonra zorluk görmeyen bu küçük kızlara birden çok sorunlu bir aile geliyor kırmayı bilmedikleri için öncelikle şoka uğruyorlar ama orayı da güzelleştirmeye çalışıyorlar. Konu sahibi de demiş ya ailem tepki verecek ben tutuyorum bağımlılığımdan diye.
Düşünsenize hanzo damatlarını biliyorlar zaten tepkili aramıyor sormuyor bari çok kötü olmayalım da kızımın yanında duralım yoksa kızları iyice kopacak onlardan diye düşündüler bence. Kişi istemedikçe zorla götüremezlerdi mecburiyetten susuyorlar. Tek yanlışları bence destek almasını sağlamalılardı.
O küçük kız çocukları düzeltmeye çalışıyorlar,savaşıyorlar vs...
Sonuç?
Sonuç daha kötüye gidiyorsa beklemenin anlamı yok ki.
Aile konusunda asla sizin gibi düşünmüyorum.
Benim evladım üzüntüden 10 kilo verecek,ben mecburiyetten susacağım. Susan kaybeder arkadaşım!
Anne baba "iyi sizin kararınız,saygı duyduk biz" deyip çekip gittikten sonra Maveranın kocası o sinirle kadının kafasına vazo fırlatınca mı saygıyı elden bırakacaklar?
Hiç mi okumuyorsunuz,dinlemiyorsunuz,görmüyorsunuz? "Hep kavga ediyorlardı da bu noktaya varacağını bilemedik cık cık" diyenleri...