• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım! Eşyalarımı toplamadan mı gideyim? Eşyalarım ne olacak??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün bir de bir daha konu açmam da demiyor. Açarsam rahatsız olanlar yorum yapmasın diyor. Rahatsız olan dediği de tüm forum he. :deli:
Yeni konu açsa yeni üyeler cevap yazar konu ortasına doğru onlarada cemkirir hakaret eder Bdv de.mal kaynıyor der sonuç yine aynı döngü mavera boşanmaz

O kocayla evli değil beyaz eşya ve evle evli

Artık konudan engelleme diye bir özellik çıktı, kullanabilir. Şahsen maveranın konusuna mesaj yazmazsam bi tarafım eksilmez. Kendisini tanımayan insanlar ile yeni bir başlangıç yapabilir, kısır döngüye de girebilir, zevkle izlerim. 😂
Yav herkesi engellemesi gerekir, geriye kalan üç tane kendi cinsine düşman insanlarla da aglasir işte.

Yeni konu açsa yeni üyeler cevap yazar konu ortasına doğru onlarada cemkirir hakaret eder Bdv de.mal kaynıyor der sonuç yine aynı döngü mavera boşanmaz

O kocayla evli değil beyaz eşya ve evle evli
Kıtlık psikolojisi herhalde Mss Hanım. Nasıl bir mal mülk aşkı ise artık...
Ben tek kızım mesela, hayata paylaşarak başlamadım. Hep alanım oldu, her şey bana kadardı. Paylaşmayı da öyle pek sevmem. Ama ben bile anlayamadım bu kadının eşya sevdasını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X